Lidé na Steamu problém s aktivací FC3 nemají. Ale ti, co mají FC3 koupený na steamu a převeden na samostatnou verzi, tak si musí dát na webu DCS znovu načíst aktivace.
Kdo máte problém s aktivací FC3:
Zkuste všechny FC3 letadla odinstalovat a potom je znovu nainstalovat, ale musíte to oboje udělat přes nové UI a ne přes manažer ve hře.
Dejte vědět, jestli to fungovalo.
Já jsem to smazal. restartoval, nainstaloval, a jelo to. Když se mi ukázala výzva k instalaci FC3, tak tu jsem ignoroval. Ale taky to může být jen náhoda a ve skutečnosti mi to opravili, protože jsem poslal tiket na podporu.
Já to mám prostě všechny ty jednotlivé FC3 moduly separátně jak je prodávají i když jsem si je nekoupil a FC3 jako balík už tam není, nikde žádnej problém, všechno funguje, nic jsem s tím nemusel dělat.
To je dost zajímavé. A jinak ano. Oni právě FC3 jako takový ruší a ti, co měli FC3, tak to teď mají jako samostatné stroje. Tento problém je jen u uživatelů samostatné verze. Kdo nakoupil na Steamu, tento problém nemá.
Jednotlivé moduly mě jedou, ale balík FC3 není aktivní a nejsou aktivní ani ty nově přidané moduly, pokud si je nemusím teda dokoupit. Ten balík FC3 mě to nabízí instalovat, ale ta instalace neproběhne.
Ty nové stroje si musíš dokoupit, jinak je nedostaneš. Upgrade teď stojí 10 USD. A jak jsem psal. Balík FC3 neinstalovat. Prostě jen ty jednotlivé moduly. Balík FC3 se ruší a měl bys za něj dostat ty jednotlivé moduly krom těch nových. Takže obsah by se ti neměl změnit a neměla by ti vyskakovat chyba autorizace modulů, o které se tu bavím. Pokud ti tato chyba nevyskakuje, tak nemáš žádný problém. Upravil/a AJaromir dne 14-07-2024 21:04
Vyšel hotfix: https://www.digit...9.6.58056/
Nevím jestli to tak má být nebo jestli to je chyba. Ale nově mi klient dovoluje nainstalovat jakýkoliv modul, ikdyž jej nemám koupený. Ve hře pak ale nefunguje, protože není aktivovaný.
Edit: Tak už to asi zase opravili.
Upravil/a AJaromir dne 22-07-2024 21:00
1. Místo - 100 000 Miles (100 USD)
2. Místo - 50 000 Miles (50 USD)
3. místo - 25 000 Miles (25 USD)
Podmínky:
Minimální rozlišení 1920x1080
Formát: JPEG nebo PNG
Maximální velikost souboru: 9 MB
Obsah: Pouze ze hry. Není dovolený žádný externí nástroj nebo post-processing
Musí se jednat o originální dílo. Nesmí se jednat o jakýkoliv již dříve publikovaný snímek.
Snímky je možné vkládat zde do fóra
Příspěvek musí zahrnovat název vašeho ED účtu.
Příspěvky je možné vkládat do 23. Srpna 2024 15:00 GMT
Hodnotí se:
Vizuální kvalita - Kvalita kompozice, čistoty a dojmu
Kreativita - Originálnost a příběh
Relevance - Jak dobře reprezentuje DCS
Podmínky a pravidla:
ED může použít vaše snímky v promo materiálech
Výběr se provádí ručně přímo ve firmě
Potřebujete účet na DCS fóru
Skrz fórum budete kontaktováni a vyzváni k převzetí případné ceny
Z toho vyplývá, že soutěž je vhodná primárně pro uživatele samostatné verze. (nikoliv Steam verze)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.