How will it work in multiplayer if a player does not own Supercarrier”?
Anyone can join a server that includes the Supercarrier module. Owners of the module can takeoff and land on the Supercarrier, as well as use the Case 1, 2, and 3 radio communications, Ready Room, LSO station, Air Boss station, and more. Non-owners of the module will:
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Právě. Ten hák by mohli povolit.
Jako že se nemůže spawnout kdo nemá zaplaceno to je ok. Že se nedostanou do pozic LSO apod. to je taky ok.
Ale ten hák by měl fungovat. Působí to nekonzistentně a podivně v rámci fyziky. Tohle trochu soudruzi nedomysleli ..
Právě. Ten hák by mohli povolit.
Jako že se nemůže spawnout kdo nemá zaplaceno to je ok. Že se nedostanou do pozic LSO apod. to je taky ok.
Ale ten hák by měl fungovat. Působí to nekonzistentně a podivně v rámci fyziky. Tohle trochu soudruzi nedomysleli ..
Jakože se neplatič zahákne na letadlovce pro platiče, aby si pak dal respawn na letadlovce pro neplatiče? Nebo by v rámci konzistence měli povolit i spawn na letadlovce pro platiče? Kdo si bude chtít užít námořní operace na vyšší úrovni, tak si pravděpodobně Supercarrier už koupil.
Spawn a respawn bych nepovoloval. Ale přistání se zaháknutím a zarolováním na parking bych asi povolil.
Těch by zase tolik nebylo, když by nemohli startovat. Ale jde o to že hák má nějakou fyziku a ta přestává pro neplatiče fungovat. Což je v tom světě virtuálním světě iracionální.
Jenže tvoje "řešení" vyžaduje pro neplatiče buďto vzlítnout z letiště nebo ze stávajícího Stennisu. Pominu-li, že tvůrce mise by musel zakomponovat dvě letadlovky do mise (placenou/neplacenou), což problém asi nebude, tak mi krapet uniká smysl startovat z letiště/letadlovky pro neplatiče, abych pak šel na přistání na placenou letadlovku. Tomu nějak nerozumím.
A kolik si myslíš, že bude lidí co si pořídí Hornet/Tomcat, ale Supercarrier už ne?
To by nemusely být dvě letadlovky. Jen by fungoval hák a lana.
No ale oni si to ED stejně udělají po svém. A jak píšeš zřejmě většina kdo má 14/18 si to asi pořídí. Já teda určitě. Už kvůli těm animacím
Stejně se najdou Akademici, kteří přistanou a odstartují bez placení.
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Aces_Wild napsal:
A kolik si myslíš, že bude lidí co si pořídí Hornet/Tomcat, ale Supercarrier už ne?
Tak napr. ja.
Supercarrier k nicomu nepotrebujem:
- jedine co pridava je len pozlatko (pohyblivych panacikov, ktory su naskriptovany a po 3 vzletoch sa to 'okuka' -- btw.: vsimli ste si toho tiez na tom videu od Wagsa? A to tam spravil len 2 vzlety...) a zopar komunikacnych "skriptov", ktore uz teraz su k dispozicii do misii cez F10 menu.
- pozicie ako Airboss, LSO, vytah, hangar mi nie su k nicomu uzitocnemu
- a ze jednym z hlavnych z lakadiel je CASE I/II/III "komunikacia"?! Tak na to im z vysoka s.... ved im doteraz nefunguje ani korektna komunikacia na letiskach. Tak na co si hraju?!
Mozno som exot, ale mozno je takych ako ja viacero -- ti vsetci si Supercarrier nekupia, pretoze si na pozlatko "nehraju".
To ze ta lietadlovka bude pre niekoho fungovat a pre ineho nie je naprd -- len to povedie k tomu, ze v misiach budu 2 lietadlovky "u seba".
A to ze aj neplatic uvidi panacikov na palube je tiez naprd -- to len ukazuje, ze s tym maju velky technicky trabl a nevedia to spravit inak.
Radsej keby to spravili tak, ze neplatic uvidi "holu" lietadlovku, teda bez panacikov a bez tych serepeticiek okolo. Teda pre neplatica sa to bude spravat rovnako ako terajsi Stennis. Platici by tam tych panacikov videli a mali by z toho ten "zazitok" -- a tak to ma byt, pretoze cena za Supercarrier je len za zazitok. Platici by sa navyse mohli povozit na vytahu, zajst do hangaru, sednut si do LSO pozicie atd. atd... -- neplatici by to mali *rovnake* ako funguje teraz Stennis (teda ze nic take nemaju dostupne).
Podla mna to spravili cele zle.... uz sa tesim, az Heatblur vyda ich lietadlovku, ktoru ma kazdy majitel F-14 v cene. Navyse, z nedavneho velmi kvalitneho postu od Heatblur-u je medzi riadkami zrejme, ze vydanie ich Forrestal CW je zamerne pozdrzane zo strany ED az kym nevydaju ich Supercarrier...
To by nemusely být dvě letadlovky. Jen by fungoval hák a lana.
No ale oni si to ED stejně udělají po svém. A jak píšeš zřejmě většina kdo má 14/18 si to asi pořídí. Já teda určitě. Už kvůli těm animacím
Fajn, přistání vyřešený. Teď už jenom doladit jak to letadlo pro neplatiče v misi s pouze placenou letadlovkou dostat do luftu. Možná to řešení ještě časem přehodnotí. Mě to je jedno, za 13 dní se stěhuju na CVN-72.
Tě ty animace přejdou až na tebe bude LSO po šestý řvát "Wave off!".
Aces_Wild napsal:
Tak napr. ja.
- jedine co pridava je len pozlatko (pohyblivych panacikov, ktory su naskriptovany a po 3 vzletoch sa to 'okuka' -- btw.: vsimli ste si toho tiez na tom videu od Wagsa? A to tam spravil len 2 vzlety...) a zopar komunikacnych "skriptov", ktore uz teraz su k dispozicii do misii cez F10 menu.
- a ze jednym z hlavnych z lakadiel je CASE I/II/III "komunikacia"?! Tak na to im z vysoka s.... ved im doteraz nefunguje ani korektna komunikacia na letiskach. Tak na co si hraju?!
Mozno som exot, ale mozno je takych ako ja viacero -- ti vsetci si Supercarrier nekupia, pretoze si na pozlatko "nehraju".
To ze ta lietadlovka bude pre niekoho fungovat a pre ineho nie je naprd -- len to povedie k tomu, ze v misiach budu 2 lietadlovky "u seba".
A to ze aj neplatic uvidi panacikov na palube je tiez naprd -- to len ukazuje, ze s tym maju velky technicky trabl a nevedia to spravit inak.
Radsej keby to spravili tak, ze neplatic uvidi "holu" lietadlovku, teda bez panacikov a bez tych serepeticiek okolo. Teda pre neplatica sa to bude spravat rovnako ako terajsi Stennis. Platici by tam tych panacikov videli a mali by z toho ten "zazitok" -- a tak to ma byt, pretoze cena za Supercarrier je len za zazitok. Platici by sa navyse mohli povozit na vytahu, zajst do hangaru, sednut si do LSO pozicie atd. atd... -- neplatici by to mali *rovnake* ako funguje teraz Stennis (teda ze nic take nemaju dostupne).
Podla mna to spravili cele zle.... uz sa tesim, az Heatblur vyda ich lietadlovku, ktoru ma kazdy majitel F-14 v cene. Navyse, z nedavneho velmi kvalitneho postu od Heatblur-u je medzi riadkami zrejme, ze vydanie ich Forrestal CW je zamerne pozdrzane zo strany ED az kym nevydaju ich Supercarrier...
Takze slovami klasika: "Screw you ED, screw you!"
Wags mi neměl scriptované pidižvíky ukazovat, byl jsem přitom docela natěšen, až mě ukázka spíš odradila.
Třeba základní chůze a běh použita z normálních jednotek, animace jsou vesměs nepřirozené a bez jakékoliv pohybové improvizace navíc. Posádka nebude ani kolizní což je velká škoda.
YouTube Video
Aces_Wild napsal:
Tak napr. ja.
Takze slovami klasika: "Screw you ED, screw you!"
Nj na ten Forrestal se těším. Bude to těžší přistávání. Užší paluba.
Mohli to ED udělat stylem kick starteru že by se lidi složili a pak by byla letadlovka free pro všechny. Což by bylo úplně ideální imho.
Ale třeba to časem vypustí free, nebo za levno ..
Mimochodem nevíte jak to vypadá s A-6 (AI)? Pred nejakou dobou jsem narazil na screeny tohoto projektu. Pokracuje to? Bylo by fajn mit Intrudera na letadlovce, i kdyz jen AI.
Mimochodem nevíte jak to vypadá s A-6 (AI)? Pred nejakou dobou jsem narazil na screeny tohoto projektu. Pokracuje to? Bylo by fajn mit Intrudera na letadlovce, i kdyz jen AI.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.