...možná to sem nepatří a předem se omlouvám všem poctivě pracujícím obětem mého vtipu (když se kácí les lítají třísky).
Víte proč chodí policajti na hlídku ve dvouch?
...protože jeden umí číst a druhý psát.
Nejsem si jistej kterého s těch dvou mě připomíná Punik
Punik napsal:
Ale pokud jí nemám a někdo mi to tvrdí, tak mi to taky musí umět prokázat.
Ne, nemusí, nikdo nic nemusí, každý musíme jen umřít. Že ty chceš, neznamená že lidé okolo musí. http://cs.wikipedia.org/wiki/Asertivita
V pořádku, potom ale ztrácíš čas, když se se mnou chceš bavit stylem "já hlásám svojí pravdu a ty si vyliž prdel, protože já nic nemusím". Ano, i to je přístup ke konverzaci. V tom případě se ale neúčastníš konverzace, ale vlastní onanie, kdy tě fakt nasere, až ti nějakej kazišuk škočí do xichtu a přeruší tak tvůj orgastický tah na branku.
Takže mě těšilo barbare Onane, až se budeš chtít účastnit konverzace, tak se přihlaš argumenty. Do tý doby mě těšilo dělat ti objekt tvé onanie, beru si to jako čest, žes to zrovna mě chtěl stříknout do xichtu.
...už vím kterej, ten co neumí číst, psaní mu jde, sice žádná sláva, ale snaží se.
Ještě nějakej další zoufalec chce přispět nějakým zoufale neproduktivním komentářem? Zahájíme opět flame? Tak jupí!
This is it, boys, this is war - what are we waiting for?
Why don't we break the rules already?
I was never one to believe the hype - save that for the black and white
I try twice as hard and I'm half as liked, but here they come again to jack my style!
(YouTube Video
)
---------------------------------------------------------------------------
Pokud moudřejší ustoupí, budou si blbci dělat, co se jim zachce...
Ono je to skôr smutné keď vidím ako si tu dospelí chlapi (aspoň myslím, že dospelí, u niektorých si tým nie som celkom istý) dokazujú, kto má väčšieho pišišvora... Aj tak sa raz zídu v nejakej hre na letecké eso (jedno v ktorej) a ustrelia si navzájom prdel. Virtuálnu.
Rozhodně bych ale byl pro, aby se takovéto filosofické diskuse o tom, co je simulátor, vedly v jiných vláknech a neznepřehledňovaly nám už tak dost nepřehledné info k WT. Však tu takováto neutrální vlákna o podstatách simulátorů určitě budou (pokud je Cloňák nesmazal), protože takovéto diskuse se tu pravidelně 2x za rok rozhoří...
P.S. Já vím, už jsem to sem kdysi dával. Ale když mně to fakt tohle děsně připomíná
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
...možná to sem nepatří a předem se omlouvám všem poctivě pracujícím obětem mého vtipu (když se kácí les lítají třísky).
Víte proč chodí policajti na hlídku ve dvouch?
...protože jeden umí číst a druhý psát.
Nejsem si jistej kterého s těch dvou mě připomíná Punik
Punik napsal:
Ale pokud jí nemám a někdo mi to tvrdí, tak mi to taky musí umět prokázat.
Ne, nemusí, nikdo nic nemusí, každý musíme jen umřít. Že ty chceš, neznamená že lidé okolo musí. http://cs.wikipedia.org/wiki/Asertivita
Punik SVK diskuze evidentně vůbec nepochopil. Nepochopil že ty lidi se tady dlouho znají mezi sebou, z fora, z TSka a osobně. Mají určité znalosti o letectví kde diskuze probíhá na určité úrovni kde jeden druhému nepotřebuje dokládat vše od nuly. Taktéž nepochopil zdejší abstraktní humor na který reaguje kdoví proč agresivně.
... Ve svém volném čase to nikdo dělat asi nebude, je to rasovina (vím, o čem mluvím). Ale za dvojnásobek průměrného platu by to možná někdo vzal ;-)
Z pohledu provozovatele to vítám, nejsem si ale jistý, jaký model zpoplatnění zvolit. Jestli paušál, něco se bonusem (závazkem), nebo od počtu normostran (určitě by se muselo ošetřit citování, aby se tu člověk nezrujnoval cizími texty).
Jako ideálního kandidáta bych navrhoval pracovníka bezpečnostní služby, který by měl praxi s pohlavkováním a jiným šikanováním, a bylo by to za levno.
magot napsal:
Punik SVK diskuze evidentně vůbec nepochopil. Nepochopil že ty lidi se tady dlouho znají mezi sebou, z fora, z TSka a osobně. Mají určité znalosti o letectví kde diskuze probíhá na určité úrovni kde jeden druhému nepotřebuje dokládat vše od nuly. Taktéž nepochopil zdejší abstraktní humor na který reaguje kdoví proč agresivně.
Ano, zdá se že jsem opravdu nepochopil, proč diskutující nediskutují, odbíhají od tématu, neumí podložit svoje tvrzení, nebo rovnou jenom exhibují. Měl jsem za to, že tohle je DISKUSNÍ fórum. Měl jsem za to, že lidi ví co je to diskuse a že umí diskutovat, což tu opravdu někteří umějí. Ale jinak? Jinak je to tragédie. Někteří jedinci si myslí, že nemusí nic dokazovat, protože se znají mezi sebou - tak takoví jedinci ať se chytnou za ruce a odcválají do západu slunce, protože pokud nejste ochotní se pobavit s nováčkem, vysvětlit mu věci aniž byste si z něj dělali vagínu kterou vojedete při první příležitosti... A to vysvětlit myslím seriozně, né spatra... Tak s takovými jedinci nejednám v rukavičkách, protože ani oni si žádné nenasadili.
A jestli shazování názorů druhého a případnou neschopnost diskutovat berete jako "abstraktní humor", tak začínám rozumět tomu, proč sem spousta rozumných lidí nepíše - přijde jim to zbytečné a jako ztráta času. Protože diskuse zde neproběhne a na to, aby si z nich někdo dělal prdel mají doma přítelkyni.
To, co jsem se chtěl dozvědět jsem se dozvěděl, a abych učil starý páky jako vy jak se diskutuje, udržuje pointa nebo argumentuje? Kdyžbyste si mě zaplatili, tak vám můžu udělat školení včetně oponentury a praxe - vy mě ale neplatíte. Nemusím tedy s vámi ztrácet čas, pokud z toho nic nemám a vzhledem k tomu, že co jsem chtěl to už mám, děkuji za vaší účast i odhalení povah, u některých z vás je to hezká sonda do vaší povahy a příležitost se sami dobrat toho, jestli si o vás vaše okolí nemyslí, že jste sice milej, ale blb. Protože vaše okolí vám to neřekne. Buď je slušné a je jim nepříjemné říkat vám pravdu, nebo je to "vrána k vráně" a tím pádem je to jasný. Nejmenuju schválně nikoho konkrétního, neútočím na jedince, útočím na sem přispívající komunitu. Prohlédněte si pozorně příspěvky a pochopíte, kdo sem přišel diskutovat a kdo si z toho dělá prostor pro upevňování vlastního ega a přesvědčování se navzájem, jak je kdo boží, aniž by zde předvedl ať už něco rozumného, nebo alespoň vtipného - čest světlým výjimkám.
A že reaguji agresivně? Asi ano. Možná je to jenom "moje pravda" bez obalu, možná je to agrese. Po létech práce s lidmi jsem se totiž naučil je pochválit, když se jim něco povede a tepat je, když něco dělají blbě tak dlouho, dokud to nezačnou dělat dobře, nebo dokud nezjistí, že by jim jinde bylo lépe. Kdo z vás někdy vedl firmu nebo tým lidí ví přesně, o čem mluvím. Kdo nikdy neměl zodpovědnost za výplatu ostatních, za to jak se budou mít dobře a jaký budou podávat výkon, ten se to nemusí obtěžovat pochopit. Tady ale nemám za nikoho zodpovědnost, tady nejsem ve firmě. Tady jsem mezi nevyzrálejma osobnostma, které si sice přijdou že hrajou prim... Ale hrajou ho jenom tady, ve virtuálním prostoru, kde si ony stanovují pravidla hry a toho, na čí otázky budou odpovídat, co je vtipný a kdo je debil.
Takhle to ale v reálným životě nefunguje. V reálným životě silnější pes mrdá a kecama ještě nikdy nikdo nic pozitivního nedokázal. To jenom pro vaší informaci, kdybyste náhodou chtěli mít v životě úspěch. V reálným životě je vždycky potřeba udělat něco navíc a nic za to nečekat a usmát se na lidi i když si o nich myslíte, že jsou to čuráci a žena vám ten den nedala. Podobný je to tady, s dáváním referencí a respektováním druhého. Někdo toho schopen je, jinej ne.
Existuje spousta lidí, kteří to čtou a kteří se tím čtením opravdu baví, ale psát sem už prostě nebudou. A pak je tady hrstka lidí, kvůli kterým sem ta spousta lidí nepíše, protože se vámi nechtějí nechat frustrovat.
Takže gratuluju k vašemu abstraktnímu humoru a k fóru, který není diskusní a člověk ho musí nejdřív pochopit, aby sem mohl přispívat a rozumně se bavit. Tleskám, jak hezký mikroklima jste si tu vytvořili. Jsem rád, že se máte kde realizovat a že máte prostor, kde se můžete povyšovat nad nováčky a mluvit na ně spatra bez argumentace a referencí.
Dneska jsem totiž zjistil, že se vám hurónsky směje tolik lidí, že je to tu vlastně comedy club. Takový hezký, milý, abstrakní, nediskusní panoptikum.
Takhle vypadá tohle vlákno, tohle je váš Fight Club:
[img]http://img3.owned.com/media/images/2/2/0/5/22059/when_someone_acts_tough_but_can_t_fight_540.gif[/img] is not a valid Image.
Máte pravdu. Nechápu to tady, stejně jako ten boxer.
---------------------------------------------------------------------------
Pokud moudřejší ustoupí, budou si blbci dělat, co se jim zachce...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.