tak jsem natípal asi stovku obrázků, abych zjistil, že se mi nikam neukládají....
je to alfa, takže ty chyby, co tam jsou (občas srandovní) beru, jen jsem na některé chtěl "upozornit" obrázkem :/
a pár obrázků bylo z východu a západu slunce, z lesního potoka, z přeskoku z kamene na kámen se stínem postavy a tak...
škoda :(
Ale jinak už teď to vypadá celkem slušně. I s tou zombie, svítícíma očima v noci, včeličkama u úlu, bludičkama kolem cesty a jetelem jako kráva :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ten obrázek je celkem pěknej, ale obrovskej a natahuje se fest dlouho (konektivitou to nebude), takže bych to asi změnil na link...
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
a nebudou jen zablácený vesničky, ale i zablácený městečka
Vypadá to krásně. Opravdu člověk žasne, co všechno je dnes na počítači možný. No a o co v tý hře vlastně půjde?
Je to takovej simulátor. Má tam být nutnost přežít mor, nájezd Kumánů, kteří zapálí všechny ženy, zavraždí chalupy a znásilní muže... no a pak pro změnu nastanou náboženské bouře.
Prej tam taky bude realistická hranice, u které hlavního hrdinu upálí. No a samozřejmě - zlatý hřeb historicky přesné kampaně - nekonečné debaty v hospě jestli konec světa bude už zítra nebo až pozítří!
Něco jako BOS...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
btw co to je za verzování alpha 1.0? To tam už můžou zrovna napsat verze pro tasmánské policisty a příště bude třeba slon ...
Upravil/a magot dne 25-10-2014 20:41
Je to 9 měsíců od Kikstarteru (viz. toto vlákno). Zatím nic pro mě, abych tomu dal svůj čas, ale je vidět jak to rychle běží, slib plné hry je někde kolem počátku 2016. Vávra psal že termín je s mezní časovou rezervou, tak jsem na to zvědavej.
btw co to je za verzování alpha 1.0? To tam už můžou zrovna napsat verze pro tasmánksé policisty a příště bude třeba slon ...
kdes viděl 1.0 ? já mám všude 0.1
já je znám zatím jen takhle :) Upravil/a Hoper dne 15-07-2016 15:56
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.