HSFX7 debug
|
310_Podrs |
Přidané 17-07-2014 13:51
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
Já ale magota úplně chápu a nemám mu za zlé, že říká to co říká
Ta kolona je skutečně jeden objekt a mosty na to nejsou holt připravený a protože se na mosty od původního ILa nesahalo, tak holt asi smolík.. |
|
|
|
magot |
Přidané 17-07-2014 14:31
|
Fusioner
Příspěvek: 17609
Založený: 19.06.08
|
Je to chybná reakce na kolizní boxy mostů.
Je tam všeobecně špatnej kód - resp. zjednodušení co se týče mostů a kolizí s nima a infrastrukturou. Nikomu se do toho moc nechce vrtat a vlastně tomu asi nikdo moc nerozumí, když jsem po tom pátral jak vytvořit nový most, tak jsem zjistil že to nikdy nikdo neřešil ... (v DT)
HSFX se do těchto modifikací vůbec nepouští ...
Upravil/a magot dne 17-07-2014 15:04
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 17-07-2014 14:43
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
oki
na speckách (těch větších, komplexnějších) byly mosty občas důležité, ale co se dá dělat
(nevzal by to Oleg jako vedlejšák ? :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
saldy |
Přidané 17-07-2014 15:00
|
Diskutující
Příspěvek: 3650
Založený: 29.01.09
|
Tohle je ale velmi okrajový problém, to musíte mít velký štěstí abyste most zničili při přejezdu kolony, a statická kolona na most umístit nejde, jinak pokud jen zničíte vozidlo vpředu, kolona se zablokuje a stojí na místě. V nedávné minulosti došlo jen k vylepšení textur mostů. Sajoneze chválím za pěkný útok a nechť mu body udělají radost.
|
|
|
|
CSAF_Sajonez |
Přidané 17-07-2014 15:18
|
Nováček
Příspěvek: 59
Založený: 30.07.13
|
Díky. Bohužel, bodů jsem si nijak neužil páč jsem si to hned po té rozdal s Befkem v blízkosti italského letiště a ti makarónžrouti se do mně za silné mlhy pěkně trefovali [img]http://www.panzerkampfwagen.cz/images/smiley/6-angry.gif[/img] is not a valid Image.
Upravil/a CSAF_Sajonez dne 17-07-2014 15:27
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 17-07-2014 15:33
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
saldy napsal:
Tohle je ale velmi okrajový problém, to musíte mít velký štěstí abyste most zničili při přejezdu kolony, a statická kolona na most umístit nejde, jinak pokud jen zničíte vozidlo vpředu, kolona se zablokuje a stojí na místě. V nedávné minulosti došlo jen k vylepšení textur mostů. Sajoneze chválím za pěkný útok a nechť mu body udělají radost.
No mě se zrovna včera stalo to, že jsem zničil na mostu vozidlo vpředu kolony a "mrtvolka" po chvilce zmizela a kolona vesele pokračovala dál
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
magot |
Přidané 17-07-2014 16:42
|
Fusioner
|
Zmizení vraku "simuluje" odklizení buldozerem ve většině hrách, hlavně pro odlehčení zátěže procesoru. |
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 17-07-2014 17:53
|
Uživatel
|
magot napsal:
Zmizení vraku "simuluje" odklizení buldozerem ve většině hrách, hlavně pro odlehčení zátěže procesoru.
Proti tomu žádná. Reagoval jsem na saldyho: "pokud jen zničíte vozidlo vpředu, kolona se zablokuje a stojí na místě".
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
CSAF_Sajonez |
Přidané 18-07-2014 13:21
|
Nováček
|
CSAF_Sajonez napsal:
Zdravím.
Když už mi bylo poukázáno na toto téma s chybami v HSFX, chtěl bych se zeptat zda je nějaká šance na opravu pilota letounu Grumman F9F-2 Panther, ehm respektive opravení pozice hlavy. Má ji poněkud zaraženou a na fotkách či videích to jen zbytečně kazí záběry. Díky.
Je tady vůbec někdo schopen říct zda toto půjde opravit....hodil by se aspoň odkaz kam můžu tento dotaz na opravu směřovat. |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 18-07-2014 13:41
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Fiat BR 20 - palubní střelci nestřílí. |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 18-07-2014 15:58
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
to je v pořádku, jsou to italové
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
magot |
Přidané 18-07-2014 16:02
|
Fusioner
|
CSAF_Sajonez napsal:
CSAF_Sajonez napsal:
Zdravím.
Když už mi bylo poukázáno na toto téma s chybami v HSFX, chtěl bych se zeptat zda je nějaká šance na opravu pilota letounu Grumman F9F-2 Panther, ehm respektive opravení pozice hlavy. Má ji poněkud zaraženou a na fotkách či videích to jen zbytečně kazí záběry. Díky.
Je tady vůbec někdo schopen říct zda toto půjde opravit....hodil by se aspoň odkaz kam můžu tento dotaz na opravu směřovat.
je tam zhruba 1000 jinejch minoritních bugů, tímhle se fakt nikdo zabývat nebude. HSFX není dokonalý ... sorráč |
|
|
|
magot |
Přidané 18-07-2014 16:02
|
Fusioner
|
Nahlášeno. |
|
|
|
CSAF_Sajonez |
Přidané 18-07-2014 16:58
|
Nováček
|
magot napsal:
CSAF_Sajonez napsal:
CSAF_Sajonez napsal:
Zdravím.
Je tady vůbec někdo schopen říct zda toto půjde opravit....hodil by se aspoň odkaz kam můžu tento dotaz na opravu směřovat.
je tam zhruba 1000 jinejch minoritních bugů, tímhle se fakt nikdo zabývat nebude. HSFX není dokonalý ... sorráč
Takže to nemá cenu ani nahlašovat? Paráda. Chtěl sem se tě zeptat ještě na pár věcí. Doporučil mi tě Olde no, ale jsou to nakonec zřejmě všechno nedůležité věci. Díky za odpověď. |
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 19-07-2014 01:43
|
Uživatel
|
CSAF_Sajonez napsal:
magot napsal:
CSAF_Sajonez napsal:
CSAF_Sajonez napsal:
Zdravím.
je tam zhruba 1000 jinejch minoritních bugů, tímhle se fakt nikdo zabývat nebude. HSFX není dokonalý ... sorráč
Takže to nemá cenu ani nahlašovat? Paráda. Chtěl sem se tě zeptat ještě na pár věcí. Doporučil mi tě Olde no, ale jsou to nakonec zřejmě všechno nedůležité věci. Díky za odpověď.
O tom, že to nemáš nahlašovat tu nikdo nic nepíše.
Tohle fakt nechápu, dostal jsi upřímnou odpověď a urazíš se? To, že ti v nějakém éru vadí "špatná" pozice hlavy a kazí ti to fotku, prostě není žádná kritická chyba... kdyby tomu nešel otevřít podvozek to by už bylo něco úplně jiného.
|
|
|
|
CSAF_Sajonez |
Přidané 21-07-2014 14:23
|
Nováček
|
Já se neurazil...Je to grafický bug a v podstatě prkotina, která podle mně nemůže zabrat tolik času co se týče opravy.
Nevím jak ten jejich team funguje, ale předpokládám jako každý jiný, to znamená, že tam asi funguje nějaká dělba práce a každý má na starosti něco jiného. Jeden grafické bugy v modelech, jiný prostředí, další Flight Modely a Damage Modely atd...Chápu, že se jedná o dobrovolníky a vše dělají ve svém volném čase, nicméně já pracoval jako dobrovolník pro Gaijin a vím, že to jde když se chce...
Čekal sem odpověď. V pohodě nahlásím to, ale neručím za to kdy dojde k opravě, popřípadě nahlaš to ty, tady máš odkaz...
Co se týče dalších dotazů vzhledem k nedostatkům, tak jsem se chtěl zeptat zda by například šlo nějakou oklikou u specifických letadlových lodí zvýšit sílu katapultů vzhledem k Pantherům, kteří mají problém odstartovat s plnou výzbrojí a nádrží...závisí to dost na rychlosti pohybu carrieru. Parní katapulty se v té době ještě moc nepoužívaly, ale chtělo by to u těch hydraulických nějak zvýšit akceleraci. Chápu, že na Koreu nebyl Šturm stavěný, ale je strašná škoda, že právě F9F-2, F-86tky, MiG-15bis a MiG-17 ( i když tam nemá moc co dělat) mají nejkvalitnější modely a kokpity a přitom jsou tam jiné nedostatky, které to naopak kazí. Tento konflikt by se mohl dotáhnout do konce přidáním dalších letadel, úpravou kokpitů a vychytáním určitých chyb jako je právě katapult...to se mi to kecá co?
Strašně mi ve Šturmovi chybí tyto letouny:
B-26 Marauder, A-26 Invader
Fairey Barracuda
Westland Whirlwind
SB2C Helldiver
F4U-4/5 Corsaiři
AD Skyraideři
De Havilland Hornet / Sea Hornet
F-7 Tigercat
F9F-5 Panther ( značně vylepšen)
F2H Banshee
Gloster Meteor / Sea Meteor F.3 / F.8
De Havilland Vampire FB.5
..určitě by se toho našlo mnohem víc. Co jsem koukal, tak několik těchto letounů je možné si zalétat formou aplikace módů...k čertu proč je takový problém je po nějakých úpravách přidat do HSFX? Je tam tolik zbytečných letadel, které se nepoužívají a tyhle by je mohli nahradit.
Šturmovik pořád považuji za výborný simulátor - kompromis mezi realitou a zábavou... |
|
|
|
magot |
Přidané 21-07-2014 15:39
|
Fusioner
|
O whirlwindu se uvažovalo, ale model byl mizerný, tak se to zrušilo,
SB2C je ve vývoji via DT, Meteor byl frankenštajn takže nic. Tigercat se nikdy nedokončil via AMT. Zbytek se neřešil.
HSFX tým je aktuálně neaktivní. Bude na krátko oživen, pokud bůh dá, na retest kompatibility patch s 4.13.
Už se neplánujou žádný nový věci, FINITO, FERTIG, ENDE, tak to je konec přátelé ... |
|
|
|
ringlett |
Přidané 21-07-2014 17:44
|
Diskutující
Příspěvek: 2093
Založený: 23.10.09
|
magot napsal:HSFX tým je aktuálně neaktivní. Bude na krátko oživen, pokud bůh dá, na retest kompatibility patch s 4.13.
Už se neplánujou žádný nový věci, FINITO, FERTIG, ENDE, tak to je konec přátelé ...
A do prdele ... |
|
|
|
saldy |
Přidané 21-07-2014 17:51
|
Diskutující
Příspěvek: 3650
Založený: 29.01.09
|
Už tak to je obrovský úspěch kolik se toho podařilo do hsfx dostat. Za neštěstí a pohromu bych považoval, kdyby se do budoucna neřešila kompaktibilita s případnými pači od DT. Doufám, že tohle srdcaři z týmu nedopustí.
|
|
|
|
magot |
Přidané 21-07-2014 18:45
|
Fusioner
|
Snad se to udrží, pokud Charlie dá ... |