November 23 2024 14:05:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
Radim

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX7 debug
310_Podrs
Já ale magota úplně chápu a nemám mu za zlé, že říká to co říká Úsměv

Ta kolona je skutečně jeden objekt a mosty na to nejsou holt připravený a protože se na mosty od původního ILa nesahalo, tak holt asi smolík..

http://www.310raf.com
magot
Je to chybná reakce na kolizní boxy mostů.
Je tam všeobecně špatnej kód - resp. zjednodušení co se týče mostů a kolizí s nima a infrastrukturou. Nikomu se do toho moc nechce vrtat a vlastně tomu asi nikdo moc nerozumí, když jsem po tom pátral jak vytvořit nový most, tak jsem zjistil že to nikdy nikdo neřešil ... (v DT)
HSFX se do těchto modifikací vůbec nepouští ...
Upravil/a magot dne 17-07-2014 15:04

Hoper
oki

na speckách (těch větších, komplexnějších) byly mosty občas důležité, ale co se dá dělat
(nevzal by to Oleg jako vedlejšák ? :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

saldy
Tohle je ale velmi okrajový problém, to musíte mít velký štěstí abyste most zničili při přejezdu kolony, a statická kolona na most umístit nejde, jinak pokud jen zničíte vozidlo vpředu, kolona se zablokuje a stojí na místě. V nedávné minulosti došlo jen k vylepšení textur mostů. Sajoneze chválím za pěkný útok a nechť mu body udělají radost.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
CSAF_Sajonez
Díky. Bohužel, bodů jsem si nijak neužil páč jsem si to hned po té rozdal s Befkem v blízkosti italského letiště a ti makarónžrouti se do mně za silné mlhy pěkně trefovali [img]http://www.panzerkampfwagen.cz/images/smiley/6-angry.gif[/img] is not a valid Image.
Upravil/a CSAF_Sajonez dne 17-07-2014 15:27

Shadowdeath
saldy napsal:

Tohle je ale velmi okrajový problém, to musíte mít velký štěstí abyste most zničili při přejezdu kolony, a statická kolona na most umístit nejde, jinak pokud jen zničíte vozidlo vpředu, kolona se zablokuje a stojí na místě. V nedávné minulosti došlo jen k vylepšení textur mostů. Sajoneze chválím za pěkný útok a nechť mu body udělají radost.

No mě se zrovna včera stalo to, že jsem zničil na mostu vozidlo vpředu kolony a "mrtvolka" po chvilce zmizela a kolona vesele pokračovala dál Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

magot
Zmizení vraku "simuluje" odklizení buldozerem ve většině hrách, hlavně pro odlehčení zátěže procesoru.

Shadowdeath
magot napsal:

Zmizení vraku "simuluje" odklizení buldozerem ve většině hrách, hlavně pro odlehčení zátěže procesoru.

Proti tomu žádná. Reagoval jsem na saldyho: "pokud jen zničíte vozidlo vpředu, kolona se zablokuje a stojí na místě".
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

CSAF_Sajonez
CSAF_Sajonez napsal:

Zdravím.

Když už mi bylo poukázáno na toto téma s chybami v HSFX, chtěl bych se zeptat zda je nějaká šance na opravu pilota letounu Grumman F9F-2 Panther, ehm respektive opravení pozice hlavy. Má ji poněkud zaraženou a na fotkách či videích to jen zbytečně kazí záběry. Díky.

Je tady vůbec někdo schopen říct zda toto půjde opravit....hodil by se aspoň odkaz kam můžu tento dotaz na opravu směřovat.

606_Temp
Fiat BR 20 - palubní střelci nestřílí.

http://no606.ic.cz/
310_Pip
606_Tempik napsal:

to je v pořádku, jsou to italové Šklebící se
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
magot
CSAF_Sajonez napsal:

CSAF_Sajonez napsal:

Zdravím.

Když už mi bylo poukázáno na toto téma s chybami v HSFX, chtěl bych se zeptat zda je nějaká šance na opravu pilota letounu Grumman F9F-2 Panther, ehm respektive opravení pozice hlavy. Má ji poněkud zaraženou a na fotkách či videích to jen zbytečně kazí záběry. Díky.

Je tady vůbec někdo schopen říct zda toto půjde opravit....hodil by se aspoň odkaz kam můžu tento dotaz na opravu směřovat.

je tam zhruba 1000 jinejch minoritních bugů, tímhle se fakt nikdo zabývat nebude. HSFX není dokonalý ... sorráč

magot
606_Tempik napsal:

Nahlášeno.

CSAF_Sajonez
magot napsal:

CSAF_Sajonez napsal:

CSAF_Sajonez napsal:

Zdravím.

je tam zhruba 1000 jinejch minoritních bugů, tímhle se fakt nikdo zabývat nebude. HSFX není dokonalý ... sorráč

Takže to nemá cenu ani nahlašovat? Paráda. Chtěl sem se tě zeptat ještě na pár věcí. Doporučil mi tě Olde no, ale jsou to nakonec zřejmě všechno nedůležité věci. Díky za odpověď.

Shadowdeath
CSAF_Sajonez napsal:

magot napsal:

CSAF_Sajonez napsal:

CSAF_Sajonez napsal:

Zdravím.

Takže to nemá cenu ani nahlašovat? Paráda. Chtěl sem se tě zeptat ještě na pár věcí. Doporučil mi tě Olde no, ale jsou to nakonec zřejmě všechno nedůležité věci. Díky za odpověď.

O tom, že to nemáš nahlašovat tu nikdo nic nepíše.
Tohle fakt nechápu, dostal jsi upřímnou odpověď a urazíš se? To, že ti v nějakém éru vadí "špatná" pozice hlavy a kazí ti to fotku, prostě není žádná kritická chyba... kdyby tomu nešel otevřít podvozek to by už bylo něco úplně jiného.

CSAF_Sajonez
Já se neurazil...Je to grafický bug a v podstatě prkotina, která podle mně nemůže zabrat tolik času co se týče opravy.

Nevím jak ten jejich team funguje, ale předpokládám jako každý jiný, to znamená, že tam asi funguje nějaká dělba práce a každý má na starosti něco jiného. Jeden grafické bugy v modelech, jiný prostředí, další Flight Modely a Damage Modely atd...Chápu, že se jedná o dobrovolníky a vše dělají ve svém volném čase, nicméně já pracoval jako dobrovolník pro Gaijin a vím, že to jde když se chce...

Čekal sem odpověď. V pohodě nahlásím to, ale neručím za to kdy dojde k opravě, popřípadě nahlaš to ty, tady máš odkaz...

Co se týče dalších dotazů vzhledem k nedostatkům, tak jsem se chtěl zeptat zda by například šlo nějakou oklikou u specifických letadlových lodí zvýšit sílu katapultů vzhledem k Pantherům, kteří mají problém odstartovat s plnou výzbrojí a nádrží...závisí to dost na rychlosti pohybu carrieru. Parní katapulty se v té době ještě moc nepoužívaly, ale chtělo by to u těch hydraulických nějak zvýšit akceleraci. Chápu, že na Koreu nebyl Šturm stavěný, ale je strašná škoda, že právě F9F-2, F-86tky, MiG-15bis a MiG-17 ( i když tam nemá moc co dělat) mají nejkvalitnější modely a kokpity a přitom jsou tam jiné nedostatky, které to naopak kazí. Tento konflikt by se mohl dotáhnout do konce přidáním dalších letadel, úpravou kokpitů a vychytáním určitých chyb jako je právě katapult...to se mi to kecá co? Úsměv

Strašně mi ve Šturmovi chybí tyto letouny:
B-26 Marauder, A-26 Invader
Fairey Barracuda
Westland Whirlwind
SB2C Helldiver
F4U-4/5 Corsaiři
AD Skyraideři
De Havilland Hornet / Sea Hornet
F-7 Tigercat
F9F-5 Panther ( značně vylepšen)
F2H Banshee
Gloster Meteor / Sea Meteor F.3 / F.8
De Havilland Vampire FB.5

..určitě by se toho našlo mnohem víc. Co jsem koukal, tak několik těchto letounů je možné si zalétat formou aplikace módů...k čertu proč je takový problém je po nějakých úpravách přidat do HSFX? Je tam tolik zbytečných letadel, které se nepoužívají a tyhle by je mohli nahradit.

Šturmovik pořád považuji za výborný simulátor - kompromis mezi realitou a zábavou...

magot
O whirlwindu se uvažovalo, ale model byl mizerný, tak se to zrušilo,
SB2C je ve vývoji via DT, Meteor byl frankenštajn takže nic. Tigercat se nikdy nedokončil via AMT. Zbytek se neřešil.

HSFX tým je aktuálně neaktivní. Bude na krátko oživen, pokud bůh dá, na retest kompatibility patch s 4.13.
Už se neplánujou žádný nový věci, FINITO, FERTIG, ENDE, tak to je konec přátelé ...

ringlett
magot napsal:HSFX tým je aktuálně neaktivní. Bude na krátko oživen, pokud bůh dá, na retest kompatibility patch s 4.13.
Už se neplánujou žádný nový věci, FINITO, FERTIG, ENDE, tak to je konec přátelé ...

A do prdele ...

saldy
Už tak to je obrovský úspěch kolik se toho podařilo do hsfx dostat. Za neštěstí a pohromu bych považoval, kdyby se do budoucna neřešila kompaktibilita s případnými pači od DT. Doufám, že tohle srdcaři z týmu nedopustí.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
Snad se to udrží, pokud Charlie dá ...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,227 návštěv