November 22 2024 13:17:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX 7
Seb
Koty napsal:

Šklebící se mě to stejnak nejede Šklebící se

Jo, nebyla to žádná sranda! Noťas z toho byl úplně mimo, myslel jsem, že vybouchne. Je tam ale fakt jen a pouze těch asi pět letadel.

Patch importovat do JGSME, vypnout všechny ostatní módy, zapnout pouze mód WWI a spustit. Naběhne to jako v4.12.2 - Free Mod.... Dokonce i ikona HSFX se změní na původní šturmovskou. Když pak ve Full Mission Builderu vybíráš letadlo, je tam pouze těch pět prvoválečných a žádné jiné. Plus část map z normálního šturma.

Možná to byla jen nějaká krpa u mě, ale pouze německá letadla mají normální hlasitost a krásný zvuk zbraní. Ostatní jsou hrozně potichu a střelba není slyšet. Navíc jen u Albatrosa šel ovládat plyn, ostatní měly po nastartování plný výkon bez vlivu plynové páky. Ale jak říkám, to může být jen u mě.

Obecně jsem s tím ale měl takové problémy, že upřímně se to budu bát znovu spustit... Zamračený

magot
Pro map buildery:
HSFX7 OBJECTS LIST

ringlett

Super díky.
Ehm, nebylo by třeba i v PDF?

Seb
Chybí Kwik-E-Mart a hospoda U Vočka... Šklebící se

RH_Killer
Mam takovej malej problém a prosím o radu. Nahodim HSFX a když dam připojit na server, vypne mi to mikrofon. Odpojim se ze serveru a naskočí. Jsem bezradnej.

Art
Killer napsal:

Mam takovej malej problém a prosím o radu. Nahodim HSFX a když dam připojit na server, vypne mi to mikrofon. Odpojim se ze serveru a naskočí. Jsem bezradnej.

Taky nám to dělalo a ještě, že se na to přišlo stačí jít do winu a zapnout si vypnutý mikrofon, přímo ve winu nebo ovládacích panelech zvuková zařízení.

310_Podrs
Art napsal:

Killer napsal:

Taky nám to dělalo a ještě, že se na to přišlo stačí jít do winu a zapnout si vypnutý mikrofon, přímo ve winu nebo ovládacích panelech zvuková zařízení.

v il2setup.exe by mělo stačit vypnout radio chatter nebo jak se to jmenuje a pak už se mikrák ztišovat nebude...

http://www.310raf.com
310_Pip
je to zapnutý voice chat ve hře, stačí vypnout...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
magot
ringlett napsal:

Super díky.
Ehm, nebylo by třeba i v PDF?

http://download.c...91753.html

cyberolas
No předpokládám, že to jsou všechny objekty, a je jich tolik, že už není slot na žádný další nebo jak to byloÚsměv

olda Olde maly
Klucí poradí mi někdo? Jsem s tím včara zápasil a na nic nepřišel. IL normálně běží. Je tam 4.12.2 a HFSX 7.01. Navíc se mi nejde připojit na AOE. Reason: Timeout. Mrkněte:

[img]http://i854.photobucket.com/albums/ab108/PBP_Olde/ChybaaktualizaceJSGME_zpsf7e00e33.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://i854.photobucket.com/albums/ab108/PBP_Olde/Chybaupdateru_zpsb6aa62f2.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://i854.photobucket.com/albums/ab108/PBP_Olde/ChybaJSGME_zps74114c93.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a olda Olde maly dne 26-01-2014 12:16

magot
Nemůže zapisovat, dyk to tam je napsaný v poslední hlášce. Widle ti to blokujou, mrkni jestli máš na éčku povolen zápis.
Spouštěj to všechno jako admin. (Ty widle to je fakt stupidita do nebe volající)
Jo a rada do života, nikdy nesdílej na věřejnosti co máš na ploše z bezpečnostních důvodů ;-)

olda Olde maly
Jako admin to pouštím Úsměv

magot
Zkus to v nejhorším zkopírovat na jiný disk, třeba na C/Program files x86/..

magot
Novinka HSFX 7.02 patch/update je v beta fázi. Kdo má přístup na veřejný FTP (Asi jen Fuči, Archie ...) tak může vesele testovat Úsměv
Případně se u mne přes PM/mail, dodám v .zipu s readme, ale jen ty co už testovali.
Pro stavitele misí obsahuje velkou novinku - triggery. Možnost dynamického vývoje situace na bojišti podle situace.
Přiložen i manuál v EN/FR.
Taky obsahuje opravy FM pro britské stroje Spity MKI (+ další stroje) a britské motory. A opravený IL2c compare pro 7.02.
Taky kompletní dokumentace změn od Aachena o proti FM z DT (víceméně z minulosti).
Upravil/a magot dne 26-01-2014 12:42

olda Olde maly
Je to celé akési rozosraté. Už se ani nespustí s HSFX a chce to po mě vložit disk Cool

magot
No tak to je špatný Šklebící se
Mrkni jestli tam máš všechny ty potřebný exáče a dllka.

olda Olde maly
Když jsem to nainstalil, tak to vše fachalo. Po restartu PC už nikoliv Smutný

magot
Zkontroluj si ve widlých jestli máš ty práva na zápis.

Hoper
updater chce do HSFX6 ale ty už tam máš HSFX7 (dle obrázků)

a že něco spouštíš jako admin ještě neznamená, že tam jako admin máš i možnost zápisu...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,745 návštěv