October 19 2025 16:53:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.12.1 Bugy
1stCL_Fucida
Nejspíš špatně opatchováno, bude ti chybět nějakej mezipatch. Testuj po instalaci každéh jednoho z nich, nebo rovnou nainstaluj kumulativní (je na úvodní stránce SVK).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
Pravděpodobně neaktuální DT.dll. Nicméně to udělej podle Fucidy.

radko1111
Hlásim BUG

V Kampani pre Holandské kráľovské letectvo keď sa ide útočiť na pozemné ciele tak sa lietadlá vždy krátko po štarte zrazia Zamračený .. Zrážku vždy to zapríčiní druhá skupina ktorá sa približuje k prvej skupine.

[img]http://i1174.photobucket.com/albums/r606/mykoja/Beznaacutezvu_zpsd08e5ab6.png[/img] is not a valid Image.

Tiež chcem upozorniť že Brewstre používajú britské skiny ! Ale prečo ked v originálnej 4.12.2 sú aj Holandské skiny ? Konkrétne B-339_Dutch_Singapore

A zatiaľ som tam nevidel žiadny Hawk 75 Zamračený lietadlo ktoré nieslo najväčšiu tiahu bojov o Východnú Indiu .. Škoda ho keď sa nedávno prerobil ...

Ďakujem
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

magot
přesně která kampaň, který část, jména, data ...

radko1111
Holandsko (je iba jedna a to)

* Royal Netherlands Air Force.

(Dynamická kampaň pilota Holandského kráľovského letectva v Pacifiku)

Singapur , leden 1942 (jediná časť)

stalo sa to v misií č2 : Utok na muničné sklady v oblasti AK26
a v misií č.6 Utok na letisko v oblasti AG 20

Predpokladám že sa to stane pokaždé ked vzlietne 6x Buffalo Mk I + 2x 100lb bomba . Bez bômb som to neskúšal ale asi ta tam nič nezmení ... A aj keby potom útok na letisko , sklad ... bez bômb no neviem Zamračený

Ešte ma napadlo prečo sa nedá v tej kampani lietať na stroji CW 21 B (stroj dodaný v patchi 4.09 ) škoda v DT sa s ním natrápili zrejme asi špeciálne pre túto kampaň a nič .. Smutný
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

BP_dFrog
Protože CW 21B se používaly na Jávě, v Singapuru ne.

radko1111
V tej Kampani lietaš z letiska na Sumatre Mrknutí .

magot
Ok

radko1111
Ešte som zabudol : V kampani sa často objavujú stroje typu Hawker Hurricane IIA (tuším tak sa to volá ..skratka tá verzi čo má výzbroj 12x 7,7). Ked sa letelo napríklad bombardovať muničné sklady v oblasti AK26 (čož je na druhom konci mapy) tak strojom krátko pred letiskom dochádzalo palivo a padali do mora alebo okolo letiska Zamračený .. Stalo sa to asi 2´3-4 x raz však doleteli v pohode Úsměv .. samozrejme záleží na tom ako dlho bojujú . Celkom mi to počas hrania kampane vadí ak sa teda dá niečo s tým spraviť bol by som rád Mrknutí..

Joe Hallenbeck
Mk.IIb
313_FlyBoy
RY-C

radko1111
Rumunsko (* Stíhač.)

(Dynamická kampaň rumunského stíhacieho pilota)

Časť: Kubáň 1942
Stroj : I.A.R.81a

Misia č. 1 Útok na letisko (oblasť O 17)

To isté ako u Holanďanov , druhá skupina sa snaží napchať na miesta č.4 a č.2 .

Výsledok :

[img]http://i1174.photobucket.com/albums/r606/mykoja/Beznaacutezvu_zps173add83.png[/img] is not a valid Image.
(č.5 č.4 podletelo , vopchalo sa na jeho miesto a ... Naštvaný )

saldy
Nevim jak tyhle kampaně jsou dělaný, příjde mi, že natrasovaná je jen vedoucí letka a ostatní letky jsou k ní připojený. Ušetří to spoustu práce, ale pak se letouny občas srazí, ono jinak to snad ani není možný.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
Měl by to řešit nějakej AI fix. Zatím to ale nic neřeší, mise se opravovat nebudou ...

radko1111
Mne to ani tak nevadí , ja tých idiotov pošlem vysielačkou preč . Mrknutí Len pre začínajúcich hráčov to môže byť dosť nepríjemné . Zamračený

PS: Ked som zobral štandardnú výzbroj , tak sa vôbec nezrazili .

Koty
radko1111 napsal:

Mne to ani tak nevadí , ja tých idiotov pošlem vysielačkou preč . Mrknutí Len pre začínajúcich hráčov to môže byť dosť nepríjemné . Zamračený

PS: Ked som zobral štandardnú výzbroj , tak sa vôbec nezrazili .

zřejmě je to přes .... tu žlutou čáru - "cíl" WP, když jseš s výzbrojí, funguje to jako rozšířená formace, když bez, tak je to cover.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Vladis
Tak radko najskor som vôbec nechcel reagovat-radit, koli tvojim urazlivym slovam na fore AoE (pamatas, tak asi pred pol rokom), ale som si povedal nebudem taky hnup.

1. to ze uvadzas cislo misie v ktorej sa stane incident je kazdemu asi tak na dve veci. Pretoze by to mal byt dynamicky generator a kazdemu vytvori pokazde inu misiu. Aj tebe by mal ked zmazes kampan a vytvoris novu. Misie budu ine, mozu byt podobne ale mala pravdepodobnost ze sa generator trafi presne.
Takze lepsie by si spravil keby konkretnu vygenerovanu misiu (nachadza sa prislusnom adresary misie/kampan/narodnost/nazov kampane) zavesis sem na net. Ale ci niekto stoho nieco zisti, okrem pozretia peknej zrazky neviem. Ale mozno by to pomohlo v idetifikacii bugu, ci je na vine Dgen alebo samotna hra/AI.

2. Tvoje otazky smerom na ine nove lietadla do dynamickych kampani, je pravdepodobne uplne zbytocne. Pretoze s oficialnym Dgen uz dlhsie (neviem ci nie nahoodu od verzie 4.07) nikto nic nerobil, neupgradoval ho -co je skoda. Tusim posledna oficial verzia Dgenu je 4.0.8.6 (mozno magot ma presnesie info)
Tu ti akurát mozem poradit asurov novy dgen. S tymto si mozes dat do dynamických kamapni rozne aj nove lietadla (aj HSFX), a dokonca si vytvorit aj vlasne dynamicke kampane. A ma aj neajake ine ficuriny. Ale stale je snim vo vyvoji, takze sa tam moze najst nejaky bug (ktory mu nahlasis a on na nom zapracuje :-) )

3. Otestoval som si konkretne kampane (mam verziu 4.0.8.6 aj 4.0.0.9). Vytvoril som si a zahral par misi za rumunov: najnisia hodnost, konkretny rok, mapu, lietadlo, obtiaznost normal akurat vypnute sucefull (alebo ako to tam je) a cca po 5 misiach nic ziadna zrazka lietadiel. Toto iste som skusil za holandanov 3-4 misie a tiez nic.
Takze verdikt bud som nenatrafil na ten bug a na jeho odhalenie som odohral malo misi, alebo ty mas nieco zle.

Takze otazka, robi to este niekomu okrem radka?
Ak nie, tak v prvom rade zisti a napis aku mas verziu Dgen. (niesom pri PC zo sturmom, ale malo by to ist prave tl. mysi a info?!?)Ak budes potrebovat poslednu oficial verziu Dgen najdes napr tu: http://www.axis-a...p?view.525
Ak budes mat poslednu verziu, tak viem ze aj Dgen ma nejaky config, kde sa da kadeco nastavit, tak popozeraj tam a popozeraj nejake navody napr http://axis-and-a...c.php?1539

A ak ani tam nenajdes radu, tak uz neviem.
Upravil/a Vladis dne 25-07-2014 08:22

ringlett
No ta Radkova chyba.

Občas se to může objevit komukoli. Většinou se to stává v misích kde

1. mají obě formace bombardovat nějaký cíl
2. hráč letí ve formaci která vede a je vedoucím pilotem
3. formace dostanou od Dgen stejné otočné body, stejnou rychlost
4. tohle vše už doladí to, že letouny druhé formace dostanou prvníformaci přikázanou jako "cíl" tedy že jsou na ni navázány.

V tu chvíli to začne bouchat.

V podstatě nejjednodušší způsob jak tomu zabránit je nedodržovat danou rachlost a být mírně rychlejší než zbytek formace. A navíc teď už lze zadat celé letce v jaké formaci má letět. Takže příkaz seřadit vlevo nebo v pravo by to měl vyřešit.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,310,818 návštěv