January 21 2026 14:25:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s CloD-om
310_Pip
Langu, to bohužel je jen dojem, při srážce je to spíš loterie, kolizní model je taky jako ve starým šturmovi, tzn. je tak jak píše Robo

Rumcajsi, není to 100% a kolmo k zemi to samozřejmě bouchne, ale vývrtka nebo neřízený pád či dajv dost často končí kajakem befka, mě to neva sem zvyklý z předchůdce...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
1stCL_Werner
"Stromy mi letěly vstříc jako mezinárodní expres, rychloměr ukazoval tři sta padesát kilometrů za hodinu. Ozvala se rána a pravá polovina křídla zmizela jako uříznuta nožem. O zlomek vteřiny později potkalo totéž i levou polovinu nosné plochy. Trup se však ani neodchýlil z kursu. Pokoušel jsem se ovládat zmrzačený drak pomocí směrovky a záhadně se mi podařilo nějak provést motor i kabinu mezi stromy. Ocasní část to štěstí neměla, nárazem na kmen se odlomila těsně za kokpitem. Vrak narazil zhruba stokilometrovou rychlostí do země a všechny kosti v těle se mi roztřásly. Hlína, třísky kamení i prach se rozletěly všemi směry, ale cesta ještě nekončila. Mlátil jsem se ze strany na stranu a jen upínacím pásům vděčím za své přežití. A potom najednou ticho. Vyšplhal jsem se na hromadu trosek, která byla ještě před několika minutami výkonným stíhacím letadlem. Protřepal jsem si prsty, prohmatal paže a několikrát poskočil. Byl jsem naživu a kupodivu celý. Z kapsy jsem vylovil cigaretu, posadil se na pařez a snažil se utřídit myšlenky."

Eino Antero Luukkanen

Šklebící se
1st Czech Lions - Resistance is futile...

310_Pip
[img]http://img197.imageshack.us/img197/7297/clodhorici109x.jpg[/img] is not a valid Image.
Hoka hey!

Rumcajs
Hele Pipe nedělal jsem rigorozní pozorování, není mým cílem plácat s sebou vo zem. Za posledních pár týdnů jsem to odhadem 5 x poslal do země, tak jak píšeš - vývrtka nebo strmý sestup. A to jsem nepřežil jedinkrát. Sem tam to vybuchne. Je to tedy velmi omezené pozorování, z 5ti pokusů se nedá dělat úplně závěr. Na druhou stranu kdyby to mělo být většinové chování, už by se to mělo projevit. No a především se v žádném případě nejedná o projev částečné nesmrtelnosti Bf. V zásadě je asi řeč o nevěrohodném způsobu zničení Bf, nesmrtelnost si představuji jinak.
Jo a dva z těch mých setkání se zemí jsou v logu SOW. Oba dva skončily výbuchem a spoustou kouře.
Pokus č. 1 - první SOW mise, výška 5000m pod náma hlášenej enemák. Vidím ho, dajvuju, a dostanu se do rychlosti, kdy přestává reagovat výškovka (nebo jsem ji urval). Pokračuju s velkým hurrá přímo do země. Bum. Oheň, kouř, smažená mrtvolka.
Pokus č. 2 - třetí SOW mise. Letíme s Tomasem nízko u země. Já blbec si namapuju šeptání do druhýho kanálu na Shift. Sděluji šeptáním něco Baronovi a ... windows vyhoděj dialog pro zapnutí funkcí pro handikepované uživatele (doporučuju si to taky zkusit, je to pak moc velká zábava pro lid). Než se přepnu zpět do CLODu, je ze mě zase mastnej flek. Opět kouř a oheň.

310_Pip
Rumcajsi já taky píšu že občas (tzn. cca 10-20%... blbě se to odhaduje), jen poukazuju na stejné chování ve starým Ilovi, nic víc nic míň Úsměv
já si vlastně nestěžuji, mě ty 109 většinou zahoří viz. obrázek výše Pff
Hoka hey!

Bierglass
310_cibule napsal:

Dovoluji si upozornit, že mé dva odkazy, které tuto debatu odstartovaly, jsou na videa zobrazující cosi, na čem se nyní pracuje (nebo-li work in progress.

Ale jinak se samozřejmě nenechte rušit (to s těmi hovny je rozhodně zajímavá úvaha).

Abych to shrnul.Nic se nezměnilo,je to všechno při starém a je to pořád stejný zmetek pro 20 lidí,kteří dělají že jim to nevadí.Je to tak?

1stCL_Novotny
No je fakt že se pár věcí změnilo. Většina sic jen esteticky.Úsměv

Robo
Bierglass napsal:Abych to shrnul.Nic se nezměnilo,je to všechno při starém a je to pořád stejný zmetek pro 20 lidí,kteří dělají že jim to nevadí.Je to tak?

Ak ratas len ludi z SVK tak asi ano Šklebící se

Rumcajs
Bierglassi to je myslím poněkud přitažené za vlasy. CLOD je nedodělek, ale na ATAGu je běžně ke 100 lidí současně. Určitě to není jen pro 20. Server utáhne víc než třeba ROFový server. Jsou tam určitě věci, co člověka štvou. Stromy, mraky, postupné vykreslování detailů atp. Ale po tom TF patchi je to už docela slušná zábava. ROF je jistě mnohem dotaženější, ale z WWII zatím nic jiného moderního není.

Bierglass
Rumcajs napsal:

Bierglassi to je myslím poněkud přitažené za vlasy. CLOD je nedodělek, ale na ATAGu je běžně ke 100 lidí současně. Určitě to není jen pro 20. Server utáhne víc než třeba ROFový server. Jsou tam určitě věci, co člověka štvou. Stromy, mraky, postupné vykreslování detailů atp. Ale po tom TF patchi je to už docela slušná zábava. ROF je jistě mnohem dotaženější, ale z WWII zatím nic jiného moderního není.

To myslíš ten server co nikdy nemá ping pod 350?

Fiks
Standartně kolem 150

CSL1_Talbot
Rumcajs ma pravdu,z WWII nic ine nieje a s CLODOM sa da po TF patchi celkom pekne zabavit.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

310_cibule
Bierglass napsal:

310_cibule napsal:

Dovoluji si upozornit, že mé dva odkazy, které tuto debatu odstartovaly, jsou na videa zobrazující cosi, na čem se nyní pracuje (nebo-li work in progress.

Ale jinak se samozřejmě nenechte rušit (to s těmi hovny je rozhodně zajímavá úvaha).

Abych to shrnul.Nic se nezměnilo,je to všechno při starém a je to pořád stejný zmetek pro 20 lidí,kteří dělají že jim to nevadí.Je to tak?

Řekls to úplně přesně, ostatně už asi po desáté (někteří to píší už několik let prakticky do každého vlákna, my ostatní si to vždy se zájmem přečteme).

P.S. Osobně si myslím, že nestojí za to, aby ses CoD jakkoliv zabýval (neřku-li jej nainstaloval či vyzkoušel). Je to zmetek a nikdy to jiné nebude. Vůbec s tím neztrácej čas.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Pepe
Velmi pregnentně vyjádřeno.

310_Pip
310_cibule napsal:

Bierglass napsal:

310_cibule napsal:

Řekls to úplně přesně, ostatně už asi po desáté (někteří to píší už několik let prakticky do každého vlákna, my ostatní si to vždy se zájmem přečteme).

P.S. Osobně si myslím, že nestojí za to, aby ses CoD jakkoliv zabýval (neřku-li jej nainstaloval či vyzkoušel). Je to zmetek a nikdy to jiné nebude. Vůbec s tím neztrácej čas.

no hlavně je to rudý simnulátor, LW stroje ničemu neuletí, neustoupou, neukroutí a jsou z papíru, takže "slušný člověk přece za rudý nepoletí"
Hoka hey!

Bierglass
Tak funguje to nebo ne?Může mi někdo z vás poslat link na stažení té úžasné záplaty(TF) ?Co se týče instalace již jsem to nainstaloval několikrát a pokoušel to nějak seriozně létat.Pokaždé to stálo za stejný prd jako naposled před tím než jsem to odinstaloval.(důvod- stále stejný zmetek).Vždy ,když navštívím vlákno o CLODu tak se dočtu jak už to konečně funguje(je zajímavé,že to píší pořád ti samí lidé ,což si se zájmem přečtu) nainstaluji,nepozoruji žádnou změnu a odinstaluji.Možná někomu moje požadavky na hru přijdou poněkud přehnané ale nemohu si pomoci.Ale jestli tady někomu nevadí ani to,že létá na serveru (ATAG) s ping 350 a více tak asi není co řešit.Ve VŠECH ostatních hrách se takto vysoký ping považuje za nehratelný. Server Spit vs. Bf109 na tom není o nic lépe spíš naopak.Velice se omlouvám,že svými dotazy ruším vás,kterým to funguje ale pokouším se zjistit před další instalací pravý stav věci.

Bierglass
310_Pip napsal:

310_cibule napsal:

Bierglass napsal:

310_cibule napsal:

no hlavně je to rudý simnulátor, LW stroje ničemu neuletí, neustoupou, neukroutí a jsou z papíru, takže "slušný člověk přece za rudý nepoletí"

Máš pravdu,slušný člověk za rudé opravdu nikdy nepoletí.

310_Pip
Bierglass napsal:

Tak funguje to nebo ne?Může mi někdo z vás poslat link na stažení té úžasné záplaty(TF) ?Co se týče instalace již jsem to nainstaloval několikrát a pokoušel to nějak seriozně létat.Pokaždé to stálo za stejný prd jako naposled před tím než jsem to odinstaloval.(důvod- stále stejný zmetek).Vždy ,když navštívím vlákno o CLODu tak se dočtu jak už to konečně funguje(je zajímavé,že to píší pořád ti samí lidé ,což si se zájmem přečtu) nainstaluji,nepozoruji žádnou změnu a odinstaluji.Možná někomu moje požadavky na hru přijdou poněkud přehnané ale nemohu si pomoci.Ale jestli tady někomu nevadí ani to,že létá na serveru (ATAG) s ping 350 a více tak asi není co řešit.Ve VŠECH ostatních hrách se takto vysoký ping považuje za nehratelný. Server Spit vs. Bf109 na tom není o nic lépe spíš naopak.Velice se omlouvám,že svými dotazy ruším vás,kterým to funguje ale pokouším se zjistit před další instalací pravý stav věci.

je-li server v USA, je ping zpravidla kolem 120-150, a protože se jedná o silné servery se silnou linkou stabilita připojení eliminuje vysoký ping (ATAG má kolem 140-180), pokud máš ping 350, hledej chybu u sebe nebo se připoj na nějaký evropský server a nebo poslechni Cibuli a vyser se na to...
Hoka hey!

310_cibule
310_Pip napsal:
...pokud máš ping 350, hledej chybu u sebe nebo se připoj na nějaký evropský server a nebo poslechni Cibuli a vyser se na to...

Já mám ping okolo patnácti tisíc. Na všech serverech, včetně těch tuzemských. Mohu-li něco doporučit, neztrácej čas. A vys... se na to. Tohle už nikdy lepší nebude. Fakt.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Bierglass
310_Pip napsal:

Bierglass napsal:

je-li server v USA, je ping zpravidla kolem 120-150, a protože se jedná o silné servery se silnou linkou stabilita připojení eliminuje vysoký ping (ATAG má kolem 140-180), pokud máš ping 350, hledej chybu u sebe nebo se připoj na nějaký evropský server a nebo poslechni Cibuli a vyser se na to...

Mohl bych ti oponovat tím,že tak vysoký ping mám pouze na ATAGU a v jiných hrách jsem s pingem okolo 60,ale to ve tvém případě nemá smysl.Nehraji nic s ping vyšším 90.Ten odkaz na stažení TF záplaty mi poslat nemůžeš?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,134,693 návštěv