November 22 2024 14:56:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nastavení grafiky v Ilovi
tvx
mam čerstvě Gforce 6600GT, opustil jsem radeona... neporadite mi nekdo, co ma kde blbe, ze mi PERFECT jde nastavit jen pokud jeduv openGL? dokonce jsem zkopiroval v ini opengl sekci do directX a porad to samy, pri shodnym nastaveni mi to stejne Perfect nepovoli... cim to je?
mate tip na nejaky dobry treba overclockdrivery? mam origos gforcacky...
zpomaluje to, kdyz jedu v opengl nebo ne?

rudidlo
zpomaluje to když jedeš v directx

http://silicon-remarks.blogspot.com
Indy
Myslim, ze perfect ide nastavit iba v openGL, v directx to asi nerozchodis. Nie je to nahodou aj v manuale k hre ?
Letka_13/Indy

Hoper
jj, něco takového jsem také počul

tvx
jejda, to by me nenapadlo... a ja nad tim badam co kde vypnout a co zapnout...

Wardog
Pánové,trošku jsem si polepšil a přešel jsem z AMD XP 1600,ATI 8500,512 MB SDRAM na AMD XP 2400,ATI 9500(po úpravě se hlásí jako 9700),768 MB DDR.

Chtěl bych se zeptat jak nastavit zejména antialiasink a aniso filtrování.
Hlavně ten antialiasink,kolikrát ho dát? 2x,nebo 4x?
Ten jsem si s Radeonem 8500 dovolit nemohl Mrknutí

Díky za vaše rady,porady :sm8:

VGR_Ghost
Wardog napsal:
Pánové,trošku jsem si polepšil a přešel jsem z AMD XP 1600,ATI 8500,512 MB SDRAM na AMD XP 2400,ATI 9500(po úpravě se hlásí jako 9700),768 MB DDR.

No já ti nevím, moc sis nepolepšil. Tipuju, že budeš muset hrát bez AA i AF a stejně se ti to bude na některých mapách sekat.

http://www.virtualgrimreapers.net/
Maxxis
tvx napsal:
mam čerstvě Gforce 6600GT, opustil jsem radeona... neporadite mi nekdo, co ma kde blbe, ze mi PERFECT jde nastavit jen pokud jeduv openGL? dokonce jsem zkopiroval v ini opengl sekci do directX a porad to samy, pri shodnym nastaveni mi to stejne Perfect nepovoli... cim to je?

zvyš si rozliseni treba na 1200x960 a pak ti to pujde, me to delalo na radeonu.

Noram
Maxxis napsal:
tvx napsal:

zvyš si rozliseni treba na 1200x960x32 a pak ti to pujde, me to delalo na radeonu.

http://noram.youaremighty.com/
WT_Flan
Wardog napsal:

Vetsinou litam na 1024....x16 s 2x AA na mem druhem, starem kompu. Jo, jeste...karta je Radeon 9000. Ale pravda, nekdy je videt ze fps je na hrane meho jiz tak ponizeneho vkusu.
Jenze ja kdyz to (AA) vypnu, tak nevim jestli ty "tri schody" pred celnim stitkem jsou Spit, nebo FW.:confused:

Wardog
VGR_Ghost napsal:
Wardog napsal:

No já ti nevím, moc sis nepolepšil. Tipuju, že budeš muset hrát bez AA i AF a stejně se ti to bude na některých mapách sekat.

Vždiť jsem psal,že jsem si polepšil jenom trošku Úsměv
Ale nárůst výkonu je rozhodně znát.On ten Radeon 9500 není zase tak špatná karta.Jestli si pamatujete,je to ta,kterou ATI prodávala jako R9500,ale byla to vpodstatě plnohodnotná R9700 akorát s vyplýma texturovacíma jednotkama.Prodávala se jenom krátce a potom to ATI zatrhla Úsměv

S Radeonem 8500 jsem lítal na 1024x768x16 s vyplým AA a nechodilo to nejhůř,ale občas už bylo znát,že toho má ten můj comp tak okorát.
Teď jsem nastavil 1024x768x32 a zapnul jsem 2xAA a chodí to dobře.Ještě jsem se tedy nedostal do pořádnýho mumraje,tam se ukáže.......

rudidlo
WT_Flan napsal:
Vetsinou litam na 1024....x16 s 2x AA na mem druhem, starem kompu. Jo, jeste...karta je Radeon 9000. Ale pravda, nekdy je videt ze fps je na hrane meho jiz tak ponizeneho vkusu.
Jenze ja kdyz to (AA) vypnu, tak nevim jestli ty "tri schody" pred celnim stitkem jsou Spit, nebo FW.:confused:

Můžeš na starém kompu změřit, kolik máš v theblackdeath s 2xAA a bez? Já když si u sebe zapnu 2xAA, tak mám hned o 10 fps méně a efekt v celku žádný.

Wardog
rudidlo napsal:
WT_Flan napsal:

Můžeš na starém kompu změřit, kolik máš v theblackdeath s 2xAA a bez? Já když si u sebe zapnu 2xAA, tak mám hned o 10 fps méně a efekt v celku žádný.

Na Radeonu 8500 nejde podle mýho názoru AA dost dobře použít.Jde sice zapnout,ale za celou dobu co jsem R8500 měl (asi tak 3 roky) jsem nanašel žádnou hru,při který by se z toho při zapnutí třeba jenom 2xAA nestala slideshow.

rudidlo
Wardog napsal:
Na Radeonu 8500 nejde podle mýho názoru AA dost dobře použít.Jde sice zapnout,ale za celou dobu co jsem R8500 měl (asi tak 3 roky) jsem nanašel žádnou hru,při který by se z toho při zapnutí třeba jenom 2xAA nestala slideshow.
Třeba IL2? Při AA 2x v blackdeath 33fps. Nenní to moc, ale podle mě to není slideshow.

Maxxis
rudidlo napsal:
WT_Flan napsal:

ten antialiasing je na vyhlazovaní hran jako ze sikma primka neni zubata a to samy u jakejkoliv čar. potom ti primka nevypada jako schody. lítat se da aji bez AA bez zmen schopnosti nekoho sestrelit nebo vidět. Když moucha cece vi, odpoví :sm5:

rudidlo
Maxxis napsal:
ten antialiasing je na vyhlazovaní hran jako ze sikma primka neni zubata a to samy u jakejkoliv čar. potom ti primka nevypada jako schody. lítat se da aji bez AA bez zmen schopnosti nekoho sestrelit nebo vidět. Když moucha cece vi, odpoví :sm5:
Děkuji odpověď na to na co jsem se neptal a co už jsem dávno věděl.

Wardog
rudidlo napsal:
Wardog napsal:
Třeba IL2? Při AA 2x v blackdeath 33fps. Nenní to moc, ale podle mě to není slideshow.

Asi záleží na celkový konfiguraci.
Já měl AMD XP 1600,512 SDRAM,Radeon 8500 LE a základní desku s čipsetem VIA KT133A.
Lítal jsem v rozlišení 1024x768x16 v Open GL a měl jsem většinu na Exelent,akorát dohlednost jem měl ztaženou a po zapnutí 2xAA už bylo fps pod rozumnou mírou pro hraní.......

Wardog
Měl bych jeden dotaz. Jak měříte přesně ten track The Black Death?Kdy zapínáte ten měřič fps?Protože když je zapnutej už před začátkem přehrávání,tak mě to tam vždycky na začátku hodí nějaký veliký číslo a to mě trošku zkreslí měření.
Já to dělám tak,že spustím track a asi ve 2 sekundě spustím měření fps.
Ale kvůli porovnání s váma bych to potřeboval udělat jako vy.

MK_Paja
Wardog napsal:

Další důvod proč sis nemohl dovolit AA je právě chipset VIA KT 133A, pokud tu samou grafiku vrazíš do desky s Nforce2 nebo ještě lépe Nforce3 zvedneš o 30-50% výkon ve hře. Osobně ověřeno. Úsměv

Wardog
Další důvod proč sis nemohl dovolit AA je právě chipset VIA KT 133A, pokud tu samou grafiku vrazíš do desky s Nforce2 nebo ještě lépe Nforce3 zvedneš o 30-50% výkon ve hře. Osobně ověřeno. Úsměv

Něco na tom bude Mrknutí
Ale já netvrdil,že je 8500 špatná karta,naopak jsem si s ní vystačil přes tři roky a byl jsem spokojenej,akorát ten AA mě nechodil Úsměv

Ale naskytla se mě možnost to prodat za pár peněz koupit od kámoše to AMD 2400 s Radeonem 9500 tak jsem do toho šel.

Já vím,že to není žádný terno,ale na novej nejni a nabude Cool
A nechodí to vůbec špatně.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,452 návštěv