January 08 2025 04:23:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
310_cibule
Dnešní update je venku, i s videem http://theairtact...st-there-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

SepiaX
Špičkové odlesky kabinMrknutí

Robo
nechy napsal:mno ani nemusim link Šklebící se vzhledem k tomu že jsem modelář tak právě camufláš se dost všude řeší doporučím Modelforum.cz tam je toho tuny a jsou tam přímo profíci na dobove kamufléžeÚsměv. on problém byl přeci i v rychlosti jakou produkce sázela spity a hurrikyÚsměv kvalita nátěru byla až na posledním místě dokonce Markng měl přednost Šklebící se

Hod link ako by podla Teba mal vyzerat BoB Spitfire Mrknutí

Razor
310_cibule napsal:

Dnešní update je venku, i s videem http://theairtact...st-there-)

Jen jsem odpovidal na Tvou informaci,ze je update venku... Pff
A pokud do tohoto patche zahrnou i soundmod od Tiger_33,pak se opravdu muzeme jenom tesit na poradny simulator Cool
Upravil/a Razor dne 08-03-2013 20:20

Robo
Razor update sa mysli ako piatkovy update. Na dnes bolo hlasene len video s ukazkou online boja pocas testovania. Mrknutí
(Mozte hadat ktory Spitfire bol Bobika Pff)

Zvuky tam su pekne na Merliny, podla mna krajsie ako od Tiger_33.

nechy
Robo napsal:

nechy napsal:mno ani nemusim link Šklebící se vzhledem k tomu že jsem modelář tak právě camufláš se dost všude řeší doporučím Modelforum.cz tam je toho tuny a jsou tam přímo profíci na dobove kamufléžeÚsměv. on problém byl přeci i v rychlosti jakou produkce sázela spity a hurrikyÚsměv kvalita nátěru byla až na posledním místě dokonce Markng měl přednost Šklebící se

Hod link ako by podla Teba mal vyzerat BoB Spitfire Mrknutí

http://forum.valka.cz/files/302_spit_v_124.jpgforum.valka.cz/files/302_spit_v_124.jpg
[img]http://www.spitfiresite.com/photos/historic/uploaded_images/Squadron-Leader-Donald-Osborne-Finlay-standing-proud-on-his-Spitfire-Mk-IIa-784729.jpg[/img] is not a valid Image.

a hlavně tento poslední Úsměv))
[img]http://blackheartart.com/spitfireweb.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a nechy dne 08-03-2013 20:38

Robo
Velka vdaka nechy, ten prvy je Mk.Vb, druhy (Mk.I alebo II) sa prave dost podoba na ten skin, ktory bude v patchi. Mozes konkretizovat, co presne je nerealisticke, priipadne sam urob skin. Ak urobis lepsi ako ja, bude v patchi Mrknutí

nechy
Robo napsal:

Velka vdaka nechy, ten prvy je Mk.Vb, druhy (Mk.I alebo II) sa prave dost podoba na ten skin, ktory bude v patchi. Mozes konkretizovat, co presne je nerealisticke, priipadne sam urob skin. Ak urobis lepsi ako ja, bude v patchi Mrknutí

jedna se o tu takovou tu patinu ale jak jsem říkal ono to jinak ve hře ani nejde to nebylo tak , že by se mi to nezamlouvalo Šklebící seD teorie je taká , že když letadlo vyjede z továrny je fakt jako nové ale pak už se čistí jen vodou pokud vůbec Šklebící se a vlastně matní ale odlesky tam samozřejmě sou to se blbě vysvětluje Např máš tam uplně perfektně udělané nejtky Šklebící se to tleskám Šklebící se

Razor
Treba se v tomto patchi dockame opravy Launcheru.exe... Mrknutí

Bierglass
Nějak se v těch aktualizacích nevyznám.Může mi prosím někdo poslat link na stažení poslední verze hry, případných oprav na opravy či zlepšení do toho nextgen sim? Z vašich debat usuzuji,že hra funguje dokonale a proto jsem se rozhodl dát této"hře" ještě poslední šanci.Děkuji za pochopení.

310_Pip
steam...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Bierglass

a nic více?Jakou verze hry je aktual?

TozziFan
Steam stačí Bierglassi. Nic novějšího zatím není Mrknutí

Bierglass
TozziFan napsal:

Steam stačí Bierglassi. Nic novějšího zatím není Mrknutí

a ha , dikMrknutí

SepiaX
Nejsem dobrý angličtinář ale jestli tomu rozumím správně tak odpověď na otázku zda by nešel udělat pilotovatelný model Beaufighter, bylo členem týmu odpovězeno, že je to jejich prioritou (pokud budou mít i kokpity)?

Salute

A flyable Beaufighter is a priority.

We hope to put cockpits into all the in game aircraft.

They are flyable now, but not with correct cockpits.

Diskuze zde: http://theairtact...eaufighter

310_cibule
Jo, Sepi. Doslova:

Pilotovatelný Beaufighter je prioritou.

Doufáme, že dáme kokpity do všech letadel, která nyní ve hře jsou.

Už nyní se dají pilotovat, nemají ale odpovídající kokpity.

To by znamenalo, že bude i wimpy! Uáááááááá.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Jara4
310_cibule napsal:

Jo, Sepi. Doslova:

Pilotovatelný Beaufighter je prioritou.

Doufáme, že dáme kokpity do všech letadel, která nyní ve hře jsou.

Už nyní se dají pilotovat, nemají ale odpovídající kokpity.

To by znamenalo, že bude i wimpy! Uáááááááá.

Supééér!!Mrknutí

Baron
Jedna z najlepších správ čo som v poslednej dobe počul Mrknutí Super. Ak budú pilotovateľné všetky stroje (s už opraveným FM samozrejme) tak to otvára nové možnosti pre akcie ako napr. SoW - taký pilotovateľný Wimpy, Sunderland, Do17, Defiant, kuriérne stroje... No, rysuje sa hromada možností a to je jedine dobre Úsměv Už sa teším na zostrelenie Welingtona v ktorom bude Cibule VyděšenýVyděšenýVyděšený ...a ten mi zase na oplátku upraví fasádu keď budem v Do17 Šklebící seŠklebící seŠklebící se Niet nad bratrovražedné misie Úsměv

...otázka však je, za aký dlhý čas to "bude k mání".
Hals - und Beinbruch!

SepiaX
Myslím že další otázka kolem patche a následného "odpatchování" je zodpovězena:

Quote Originally Posted by ATAG_EvangelusE View Post
Excellent work and a big thanks. Once released, will this mod/patch be essential to access the ATAG server (rather like IL2 servers running specific mod packs)?

Yes. It will have a different version number so you'll need it to join any server with it.
Switching between versions will be a one file only replace/restore.

Zdroj: http://theairtact...-%29/page3

nechy
Baron napsal:

Jedna z najlepších správ čo som v poslednej dobe počul Mrknutí Super. Ak budú pilotovateľné všetky stroje (s už opraveným FM samozrejme) tak to otvára nové možnosti pre akcie ako napr. SoW - taký pilotovateľný Wimpy, Sunderland, Do17, Defiant, kuriérne stroje... No, rysuje sa hromada možností a to je jedine dobre Úsměv Už sa teším na zostrelenie Welingtona v ktorom bude Cibule VyděšenýVyděšenýVyděšený ...a ten mi zase na oplátku upraví fasádu keď budem v Do17 Šklebící seŠklebící seŠklebící se Niet nad bratrovražedné misie Úsměv

...otázka však je, za aký dlhý čas to "bude k mání".

hmm welouše bych létal klidně i já a že bombry nesnáším Šklebící se njn mít na něm KX to by bylo něco že ? ÚsměvD

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,167,788 návštěv