Přidávám jedno video kde jsem testoval nový skin a při jednom jsem neodolal potopit pár tankerů:-)
Skiny na blembáka pro Clod se hledají velmi obtížně a jelikož jsem našel pouze noční verzi, upravil jsem tedy tuto. Stoupavé manévry jsem prováděl pouze proto abych ty dva nohsledy mohl sledovat v horním okně (které mívám k tomuto učelu otevřené), což se povedlo a končilo to šťastným přistáním které na videu chybí a to proto že, interní nahrávání Cloda po 15minutách spadne. YouTube Video
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
No já nevím. O čem, že je to video? Ukázat skin? Se vší úctou k Tvé práci, tak to se moc nepovedlo. Letadlo jsi kamerou mockrát neobkroužil a prakticky stále ve stejné vzdálenosti. Jediné dvě věci, které jsem postřehl, že jsi z noční verze nechal spodek letounu černý. Bude krásně vidět proti obloze. A koláče na spodku křídel se mi zdály dosti u konců křídel(nevím zda je to tak správně, mě se to moc nelíbí). Jo vlastně tlama, ta byla vidět hned.
Nejsem režisér takže aranžmá je čistě amatérské a v rámci mých chabých schopností. Ano jak jsem uvedl je to čistě noční verze (ne jen dolní část) a nikde není psáno že jí budu používat v denním čase. Ještě jednou vysvětlím že noční verzi jsem použil z důvodu nedostupnosti denní kamufláže, upravil jsem pouze hotovou kamufláž tím že jsem přidal onu tlamu což k mému překvapení až tak snadné nebylo páč práve čumák je rozsekán ve skinu na kousky a zrcadlově otočen jak vertikálně tak horizontálně. Jakmile budu mít denní verzi udělám jí také s tlamou.
Koláče nejsou součástí skinu nýbrž standardní marking z Cloda.
Nic ti nenutím Tozzi proti gustu žádný dyšputát
PS: nejsou nějaké skvrny na slunci či kýho šlaka? že jsou dnes vlákna plná negativ?Upravil/a SepiaX dne 06-12-2012 12:49
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Ale já nechci být negativní, ani to nemyslím zle Dane. Já jen napsal svůj názor. Nikomu ho nenutím. Jen jsem ho vyjádřil. Klidně pokračuj a dělej další a další, já se rád kouknu a kdyžtak zase napíšu .
Díky Robo, bohužel ten skin nesedí délkově viz. obr. níže. Dolní modrá část je kratší na délku a nedosahuje až k čumáku Blembáka. Je mi to záhadou jak je to možné, protože jinak je to skin pro Cloda. Můžeš prosím uvést zdroj odkud jej máš? V nejhorším bych se pokusil tento nějak doupravit.
Díky
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.