Vzhledem k tomu, že jsem tento víkend DCS World instaloval tak vám řeknu jak to je. Alespoň jak to bylo u mne.
Vlastním BS2 z loňského roku a najivně jsem si myslel, že se do DCS World prostě jen nainstaluje instalačka hry kterou jsem si stáhnul, když jsem hru kupoval. No není to tak.
1. Jednoduše si stáhněte poslední verzi DCS World a nainstalujte.
2. Pokud vlastníte některou verzi A10 nebo BS2, stáhněte si konkrétní Modul a ten si při instalaci najde cestu do DCS Worrld.
Vzhledem k tomu, že moduly jsou samy o sobě malé, mám za to, že DCS World si vše potřebné nese sebou. Mimochodem poslední verze má automatický upgrade, takže vícekrát bychom DCS World nemuseli instalovat.
3. Po nainstalování modulu proběhne znova aktivace klíče, platí ten co jste si koupili dříve. (mimochodem pokud se připojíte na DCS pod svým loginem a bude chtít stáhnout platný modul, váš klíč k zakoupené verzi se vám tady zobrazí, berte to jako kontrolu, že si ztahujete ten zprávný modul, protože u BS tam jsou dva )
Jinak jak instalovat je pěkně popsáno přímo na stránkách DCS TADYUpravil/a 313_Paegas dne 08-10-2012 14:05
Ano Paegasi, ale to jsi měl už koupenou BS2ku. Merten se ptal jak to udělat s BS1.
Já to vyřešil takhle:
1. DCS World - stáhnout, nainstalovat a nechat upgradovat.
2. BS1 nainstalovat(ne do Worldu, tam to nejde), upgradovat(pokud nemáš poslední verzi(1.0.2)), aktivovat.
3. BS2 UPGRADE - stáhnout, nainstalovat(už se sám nainstaluje do Worldu), aktivovat.
4. Deaktivovat BS1 a odinstalovat.
Zůstane pak WORLD a v něm BS2
EDIT: já mám krabicovku BS1 uplně tu první vezi. Postahoval jsem pathe (1.0.1C a 1.0.2), v tomhle pořadí to opatchoval a pak upgradoval na BS2. Vše funguje. Teda ještě jsem se nedokopal namapovat čudlíky .
Upravil/a TozziFan dne 08-10-2012 15:46
@Pegy - ale to je přeci logické :) World se dělal právě proto (nebo si to teda já myslím), abys nemusel mít x stejných věcí v x simech (BS, A10, a následující letadla)
takže pro nové díky za ten návod, ale jinak je to logické :)
@Tozzi: tys BS1 odinstaloval a ono ti to funguje ? Měl jsem za to, že BS1 není třeba jen z důvodu licence, ale i kvůli nějakému "vnitřku"...
ale díky za radu, takhle bych to snad i zkousnul :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hoper napsal:
@Tozzi: tys BS1 odinstaloval a ono ti to funguje ? Měl jsem za to, že BS1 není třeba jen z důvodu licence, ale i kvůli nějakému "vnitřku"...
ale díky za radu, takhle bych to snad i zkousnul
Ano prosím , létat to určitě létá, jen já mám ty ruce volšový . Mě to takhle funguje funguje .
TozziFan napsal:
Ano Paegasi, ale to jsi měl už koupenou BS2ku. Merten se ptal jak to udělat s BS1.
Já to vyřešil takhle:
1. DCS World - stáhnout, nainstalovat a nechat upgradovat.
2. BS1 nainstalovat(ne do Worldu, tam to nejde), upgradovat(pokud nemáš poslední verzi(1.0.2)), aktivovat.
3. BS2 UPGRADE - stáhnout, nainstalovat(už se sám nainstaluje do Worldu), aktivovat.
4. Deaktivovat BS1 a odinstalovat.
Zůstane pak WORLD a v něm BS2
EDIT: já mám krabicovku BS1 uplně tu první vezi. Postahoval jsem pathe (1.0.1C a 1.0.2), v tomhle pořadí to opatchoval a pak upgradoval na BS2. Vše funguje. Teda ještě jsem se nedokopal namapovat čudlíky .
JJ a ještě musíš napsat, že jsi si koupil BS_2 a ten můžeš nainstalovat i bez předchozí instalace BS_1.
Pánové,nechci vám do toho kecat,ale vnesu do toho více zmatku..)U BS1 postačí hrubá instalace kvůli aktivaci,aby bylo co upgradovat na BS2, BS2 standalone i upgrade je samostatná instalace,rozdíl je jen v aktivacích,to se jedná o samostatnou hru,do Worldu je třeba postahovat ty moduly,BS2 standalone netřeba instalovat,klíče platí.Pro BS1 platí to výše popsané...jinak,aktivace sou někde v registru,tak BS1 i BS2 se dá vymazat,pokud je nechcete...
Tak jsem koupil mustafu, zapnul a
- zkusil start motoru > snad do vánoc nastartuju
- zkusil vzlet už s nahozeným motorem > to do konce roku dám, to je v poho (ty trimy jsou fakt nutný)
- přistání > kupodivu už na druhý pokus, jen s lehkým odskokem (podruhé to s ohledem na zachování trocha té důstojnosti zkoušet jen tak brzo nebudu)
- souboj (teda nácvik na 2 pouze uhýbající mustafi - nestíleli) - po 40min. nebylo co řešit . Sice na to padla asi tak zásoba polovina munice co kdy byla vyrobena, ale co. Zážitek k nezaplacení .
Ty voe, tak jestli to fakt takhle lítalo, střílelo a padalo, šturm, CloD i RoFko je čajíček proti tomuhle.
Tak jsem otestoval Su25T.
Nahrál jsem si tam nový kokpit s lepším rozlišením.
[img]http://jiri.foltyn77.sweb.cz/cockpit%20HD%203.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://jiri.foltyn77.sweb.cz/cockpit%20HD%202.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://jiri.foltyn77.sweb.cz/Su25T%20pojizdeni%202.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://jiri.foltyn77.sweb.cz/Su25T%20stojanka%204.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://jiri.foltyn77.sweb.cz/Su25T%20stojanka%203.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://jiri.foltyn77.sweb.cz/Su25T%20stojanka.jpg[/img] is not a valid Image.
313_Paegas napsal:
Tak jsem otestoval Su25T.
Nahrál jsem si tam nový kokpit s lepším rozlišením.
a link na ty textury, plz ? :)
Upravil/a Hoper dne 10-10-2012 09:21
děkuji za obé :)
Upravil/a Hoper dne 10-10-2012 09:22
AH_Kraken napsal:
Paegasi, kam si nakopíroval ty soubory s novým kokpitem. Já když to nakopíruju tam kam píšou, tak mám pořád starý kokpit a nic se nestane.
Edi já bych se proletět s Su-25T šel.
Musíš je nakopírovat do zabalených souborů:
CockpitsTextures
Cockpit-SU25T-Textures
Cockpit-SU39-Textures
Nehled přitom na ty přívlastky TGA BMP, prostě to co obsahují nakopíruj a zabal do výše uvedených
Ještě poznánka, až to uděláš a bude ti to fungovat tak si to někam ulož, protože s každou automatickou aktualizací se ti opět přepíše, tak ať to neděláš znova.
To platí i pro 6DOF
Upravil/a 313_Paegas dne 10-10-2012 10:07
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.