Kolem 14 GB. I když s každým patchem se to dost mění. Dříve si to vzalo i 16 GB.
Umí to dobře pracovat s procikem, takže mě to jede na všech 16 vláknech. Vytížení jednoho vlákna je mezi 10 - 20%.
Grafárna jede na max
Jinak začínám mít pocit že si MS vzal příliš velké sousto ... Azure AI jak říkají té jejich implementaci neuronových sítí, jak to tak vypadá definitivně nedokáže odladit a začistit, všechny detaily v krajině a hlavně ve městech.
Příroda vypadá celkem dobře. Ale ty města a infrastruktura je místama dost kontroverzní a manuálně to nikdo nikdy neudělá. Nelze odladit celou planetu, každý město, každé letiště.
Buď to budou vyvíjet ještě 10 let, což je klidně možné .. a za nějaký čas to bude lepší a nebo to zůstane jak to je.
Nicméně ty velká hlavní letiště, případně nejznámější resorty budou zřejmě koukatelné. A z výšky to vše vypadá dost realisticky. Takže na navigaci to bude dobrý sim ..
Ale tak je to prezentováno v ukázkách, tak to je ta "luxusní" část MSFS, pak tam je ještě škareda škaredá, kterou podle mne nikdy nefixnou .. a obě luxus škareda tam budou koexistovat
Rozmýšlím se zda to v budoucnu kupovat nebo ne. Zatím je to 50:50 ..
Upravil/a magot dne 06-06-2020 16:41
Co je neznámou je objem dat a kdo bude financovat servery na kterých to pojede.
Uživatel bude platit měsíčně, nebo ročně paušální poplatek?
Objem dat si lze nyní nastavit či létat offline.
Když budeš mít pomalejší net, tak si nastavíš šoupátkem kolik máš a ono to přizpůsobí. Nicméně to bude omezenější a škaredější. To je asi jasné.
Ty servery asi budou čistě od MS, zřejmě se to bude platit v rámci předplatného xbox live. Aktuálně to už používá synchronizaci s xbox live.
Já osobně xbox live nemám (ačkoli Xbox mám) a neplánuju si to zařizovat. Pokud by to bylo fixováno na měsíční předplatné tak se na to asi vyseru. Stejně 90% času virtuálního létání strávím v DCS ..
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
MSFS 20 vyjde ve třech edicích.
Standard za 60 USD:
Deluxe za 90 USD
Premium za 120 USD
[img]https://nyc3.digitaloceanspaces.com/fselite/2020/07/confirmed-aircraft-microsoft-flight-simulator.jpg[/img] is not a valid Image.
A měsíční poplatek bude kolik ? Do toho 150GB a pořádnou lajnu..Stále o tom uvažuju, ale je tady pořád dost neznámých.
Vydání 18. srpna.
Zde více info včetně seznamu ručně dodělávaných letišť. Trochu mne překvapuje, že v základu není ani jedno ručně vyrobené německé či anglické letiště https://fsnews.eu...announced/Upravil/a Mira dne 13-07-2020 17:23
18. srpna to chtěj vydat a v 747 nefunguje jediné tlačítko
Takže to fakt myslej vážně že v tomto random chaosu grafiky chtěj vydat. DM tedy žádný nebude.
Tak ať si to užijou, za mne nedám ani cent.
A ten planeset je tak nudnej že už ani nudnější nemůže bejt.
No ale jsem rád že jsem si to zalétal zdarma
Jo a TIR nejde plus další x y z věcí ..
The sky is calling in the next generation of Microsoft Flight Simulator. Available August 18, 2020.
Travel the world and experience over 2 million cities and expansive environments from mountains down to roads, trees, rivers, animals, traffic, and more. From light planes to wide-body jets, test your piloting skills and experience the challenges of night flying, real-time atmospheric simulation and live weather in a dynamic and living world.
Pre-Order on Windows 10 or Pre-Install with Xbox Game Pass for PC Now.
Pěkný video. A co z toho? Do Eifelovky s tím nenarazíš, dvojčata už zbourali, vulšovat přistávající chudáci se tam nedaj. A abych letěl šest hodin někam do horoucích pekel, na to mě neužije. Ale mohlo by bejt zajímavý protáhnout nějaký sporťáček to dírou v tom paneláku. Tedy pokud tam ta díra reálně je ...
Navíc podle toho seznamu tam nic zajímacího lítacího neni.
To by ani nevadilo, kdyby to vypadalo úplně všude jako v těch videích a byla tam nějaký zajímavý stroje jako DC-7, Constellation, Catalina, nějaká klasická hydroplán cessna, Concorde, něco ruskýho treba andula ...
za mne selhali v tomto
1) Nedokončili to co začli a co má obrovský potenciál
2) špatný planeset
3) hand made letiště za příplatek - to v podstatě říká to že zbylých 99,999 % letišť bude grafický odpad protože azure AI to prostě nedá ..
ale věřím že na ty luxus videa chytí hodně lidí
Nicméně to nic nemění na tom že to je v podstatě nový druh simu, který zde předtím nikdy nebyl a ten koncept je stále úžasný.
A nemá a asi nikdy nebude mít konkurenci.
Škoda no ..
Upravil/a magot dne 13-07-2020 18:50
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.