November 25 2024 00:01:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
LangMaster
AH_Permon napsal:
[img]http://img502.imageshack.us/img502/1743/clznien.png[/img] is not a valid Image.

Uploaded with ImageShack.us[img][/img]
Tady jeden snímek.
Včerejší útok na přístav.CoolCoolCoolCool
Kolik jsi tam udělal bodů? já házel asi chvilku před tebou a měl jsem 2560
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
Lekk
Co to rozdělit mezi tyto dva servery a výsledky sečíst.
Tj: Zeke + Spit = total

Tím se zavděčíte každýmu a kdo příjde pozdě a nedostane se na Spity..tak má šanci na Zeke..nebo smolík..aspon všichni budou chodit včasVyděšený

PS: ještě jsem nedostal na prdel v zeru pokud jsem neudělal sám vysloveně chybu...ale chápu modrý - je to o tom naučit se kroutit a nezumovat. Popravdě jste na tom s Japoncem stejně jako my nad Evropou s Britem. Takže pokud se opravdu měří kdo dál a kdo vejš, tak zpruměrování z obou serverů je možná nejlepší statistický výsledek.Mrknutí

310_Pip
von Pavel napsal:
Mně zase na Spit vs 109 vadí to střídání map. Bral bych stejnou mapu na celé dvě hodiny, pak se to dá aspoň řádně statisticky zhodnotit.

Pacifik mně nevadí, klidně vlezu i do Zera.

Pokud chcete RAF+US proti Luftvafe navrhuji BattleOfBritain.

A jako kompromis, střídání jeden týden Zeke vs Wildcat Server a druhý BattleOfBritain.
Mrknutí

nechci Ti brat iluze, ale na Spitech se 1 mapa (mise) otoci za 120min, pokud nejaka strana nevymlati drive pozemni cile, na BOB serveru mise trvaji pouze 90min a nejsou zde strategicke pozemni cile, jenom lode v nejuzsim miste kanalu a par cilu ve Francii a Anglii na pobrezi... (ale je pravda, ze je tam pouze kanal 40-44, nic jinyho Mrknutí ) - a taky se tam vleze jen 60lidi, coz je naprosto nedostacujici pocet, kdyz skoro nestaci 90 slotu na spitech Zamračený
Upravil/a 310_Pip dne 23-12-2011 15:50
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Matylda
Mám rád Zeke vs Wildcat i Battle Of Britain, s bombrem poletím kamkoliv a nebráním se balze ani bambusu s jedním motorem. Jen na Battle of Britain s takovou atomovou formací dlouho nepožijeme.Šklebící se Většina serverů zdá se nepočítá s podobnou bombertsunami jako včera, a cílů je žalostně málo. Vzhledem k tomu, že jsou orientované převážně na masomlejn s nějakou tou lodičkou a tankem, asi bych se přimlouval za nějaký ten privát s hromadou strategického bombardování, kolony pro hloubkaře a vůbec všeho pro všechny.Mrknutí

Sever Kampfverbande je o stupínek zajímavější co do cílů (i drsnější protiletadlová obrana), ale zase je tam na můj vkus hodně poblázněných Ivanů.Šklebící se

Matylda
310_Pip napsal:...a nejsou zde strategicke pozemni cile...

Ale jsou, a jaké.Šklebící se Včera jsme tam po spitech na chvíli zabrousili. BOBka má 1 konkrétní strategickou mapu (dvě fabriky pro Halikraxnu a Lancaster) a zrovna běžela. Jen nesmíš čekat na body - co barák, to 1 auto.Šklebící se Ale jinak s Tebou souhlasím a jak píšu, je to bída pro větší cíle obecně všude.Smutný

310_Pip
Matylda napsal:
310_Pip napsal:...a nejsou zde strategicke pozemni cile...

Ale jsou, a jaké.Šklebící se Včera jsme tam po spitech na chvíli zabrousili. BOBka má 1 konkrétní strategickou mapu (dvě fabriky pro Halikraxnu a Lancaster) a zrovna běžela. Jen nesmíš čekat na body - co barák, to 1 auto.Šklebící se Ale jinak s Tebou souhlasím a jak píšu, je to bída pro větší cíle obecně všude.Smutný

vsak ja vim, jen mala oprava: co 2 baraky to 1 auto Vyděšený (aspon driv, litali sme na ne s tajfunama)
Hoka hey!

Matylda
Šklebící se No tím spíš bych byl pro privát. Co je k tomu všechno potřeba po techn. stránce? Silný stroj + rychlý interfernet a ještě něco?

Edit: Kolik pacientů je možno připojit na někoho doma, aby to bylo ještě bezepileptické lítání s hromadou cílů?
Upravil/a Matylda dne 23-12-2011 17:31

1stCL_Hien

Jo, Kikinam sme nakladali s Hellcatama po desaty hodine vecerni ve ctyrko. Bez sanci.

Nejradsi sem tam vsak mival F6F-5 a A6M5a...

Serzo,moc se těším,až se potkáme.Sami,bez ostatních amíků či Japonců.Ty budeš mít tu F6 a já Ki 84.Jen mě prosím trochu šetři,ať si taky trošku zabojuji Úsměv

311_Vont

Edit: Kolik pacientů je možno připojit na někoho doma, aby to bylo ještě bezepileptické lítání s hromadou cílů?

To zase není takovej problém postavit misi a pustit ji na soukromém servru, nějakej pěknej nálet někam do Holandska či Francie, ale bude tomu chybět příběh. Pokud se to bude brát pro požitek z letu ve formaci nebo jako trenink lítání v boxu tak ok, to vážně problém není, ale jde spíš o to jestli by se našli piloti kteří by do toho boxů B17 potažmo B24 šli nechat si tam ustřelit motor Vyděšený
Upravil/a 311_Vont dne 23-12-2011 18:01
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
313_Nevo
FK_Ziza napsal:
.. jsem byl s tímto stylem lítání maximálně spokojen Mrknutí proto mě přesun akce na zeke nenadchl a oznámil jsem že těchto akcí se účastnit nebudu...mě prostě pacifik opravdu neláká....Zamračený

Ospravedlnujem sa, ale zle som sa vyjadril!
Nema sa jednat o 'presun akcie' na Zeke. Ma sa jednat o obcasny polet na Zeke. Napr 2x Spit, 1x Zeke. Odlakame hlavny zaujem od Spitov a potom tam opat nabehneme. Mrknutí Preto som hovoril o zalietani si na inych typoch, nie o prechode na nove typy.
Sry, obcas clovek zabuda, ze ostatni nevedia citat myslienky.. "..řekl jsem pět, a myslel jsem deset...." Šklebící se
Upravil/a 313_Nevo dne 23-12-2011 18:04
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

310_Max
1stCL_Hien napsal:

Jo, Kikinam sme nakladali s Hellcatama po desaty hodine vecerni ve ctyrko. Bez sanci.

Serzo,moc se těším,až se potkáme.Sami,bez ostatních amíků či Japonců.Ty budeš mít tu F6 a já Ki 84.Jen mě prosím trochu šetři,ať si taky trošku zabojuji Úsměv

Tohle nemůžeš brát vážněÚsměv.
Buď provokuje nebo má zkrátka málo zkušeností na to, aby to zhodnotil objektivně.

310_Pip
Kikina hlavne nemusi byt nutne Ki84, co treba Hien? Pff
Hoka hey!

1stCL_Hien
310_Pip napsal:

Nedělá mi problém usednout ani do toho,možná budu ještě rači Mrknutí

310_Pip
1stCL_Hien napsal:
310_Pip napsal:

Nedělá mi problém usednout ani do toho,možná budu ještě rači Mrknutí

a to sem si myslel... Cool
Hoka hey!

Matylda
311_Vont napsal:

To zase není takovej problém postavit misi a pustit ji na soukromém servru, nějakej pěknej nálet někam do Holandska či Francie, ale bude tomu chybět příběh. Pokud se to bude brát pro požitek z letu ve formaci nebo jako trenink lítání v boxu tak ok, to vážně problém není, ale jde spíš o to jestli by se našli piloti kteří by do toho boxů B17 potažmo B24 šli nechat si tam ustřelit motor Vyděšený

No ježíšmarjá, já z fleku, dyť v v votom to jé...Mrknutí

Pánové, hezké svátky, lítatelný budu asi až po novém roce, tak zatím.

Serza
1stCL_Hien napsal:

A povesit se za me az poletim pekne v levelu bys rovnou nechtel? Je jasny, ze Amici sou bez spoluprace v prdeli.

310_Podrs
Jó Hien,jeden z mála,kterému nedělá problém zemřít v Hienu,z toho si berte příklad Mrknutí

http://www.310raf.com
Paulus
Jak už tu někdo psal, vytvořit misi s pořádným cílem není problém. Problém asi bude najít někoho kdo utáhne 90 letců…, nebo né?Smutný
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

LEON
Na čem se letěla třeba Invaze? nebo Palba? Nebo tréninkové servery na ni?

https://www.rcfree.eu
Anonymní uživatel
Svojho casu dost ludi chodilo na LW10 server. Dnes tam byva prazdno. Maju dva, jeden na HSFX 5 a druhy na UP3 RC4. HSFX ma 50 slotov a UP3 ma 40. Vedelo to tam lagovat, ako je to teraz neviem (treba testnut).

http://www.luft10...r2r7i4nvq7

Len taky navrh ked citam ze rozmyslate nad alternativami.

EDIT: link
Upravil/a Anonymní uživatel dne 24-12-2011 00:29

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,038,161 návštěv