Opravdu tam byl zakaz delani screenu??? Toho jsem si nikde nevsiml. Co je tak tajne na engine, ktery uz tak dlouho funguje v IL-2 WoP ?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
To by muselo být na té úvodní stránce, kde se kliká na tu žádost o přidání do bety. Při samotné instalaci hry se nic neodklikávalo, protože hru si stahuje a instaluje sám YuPlay klient. Nebo je možné, že to bylo napsáno někde dole v textu v potvrzovacím mejlu o úspěšném zařazení do bety, to mi padá do spamu a to jsem nepročítal, to je fakt.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Omyl leone. Licenční podmínky a tak i podmínky beta testování, nda apod jsi potvrzoval při prvním spuštění v menu hry.
Já bejt tebou tak to smažu dřív, než to zaindexuje google u vyhledávače obrázků.
.....
Jinak je tam znát určitej posun dopředu. Těm starejm kraksnám už chcípaj motory při negativních Géčkách.
Při obtížnosti arcade, která je tam ZATÍM u všech random bitkách defautálně nastavená, se toho moc poznat nedá.
Je to takovej WoP 2.0, ale to nejlepší nás teprv čeká. Tím myslim tu světovou multiplayerovou válku, dynamickou singleplayer kampaň a editor misí.
Je vidět snaha vývojářů, narozdíl od těch soudruhů z Běloruska, kteří dělaj jinou hru s podobnym názvem.
Musíte tam mít download. To "You already got this item" jen potvrzuje vaši žádost o zařazení do bety.
Zkoušeli jste dávat žádost i na jejich oficiálních stránkách? Samozřejmě se stejnym mailem co máte na yuplay?
......
Jinak ten download link máte u zakoupenejch her v položce My purchases nahoře u profilu.
Upravil/a Vilik dne 02-04-2012 16:15
To Vilík: Tak jsem ty obrázky promazal. Ale WoP 2.0 bych tomu neříkal, spíš 1.0, protože ten původní WoP považuju stále za 0.9 Betu Ale je pozitivní, že když už převzali do mrtě celý engine i s menu, tak že si dali práci i s opravou bugů, na které v IL-2 WoP kašlou. To chcípání motoru se zapnutým WEP jsem zkoušel jako první věc, když jsem poprvé odstartoval Jen mě nepříjemně překvapilo, že chybí kolizní model letadel stejné bojující strany, minimálně při hromadném startu to beztrestně dovolí projet ostatními startujícími letouny
Vilik napsal:
Musíte tam mít download. To "You already got this item" jen potvrzuje vaši žádost o zařazení do bety.
Zkoušeli jste dávat žádost i na jejich oficiálních stránkách? Samozřejmě se stejnym mailem co máte na yuplay?
......
Jinak ten download link máte u zakoupenejch her v položce My purchases nahoře u profilu.
Nie je tam, Iba ta hlaska "You already got this item"
Tak tě barone asi nevybrali. Jestli jsi nedostal mail, tak to nemá cenu řešit.
S tim startem to udělali dobře. Byl bych první, kdo narazí do letadla přede mnou.
Doufám, že až bude open beta, tak odemknou i bitky s nastavenou obtížností na real a simulátor.
Že dobře? Rozbiješ se o před Tebou stojící letadlo jednou, pak už si dáš bacha a před startem prostě mírně natočíš letadlo, abys viděl před sebe, jako ve Šturmu. Tohle je zhovadilost zavánějící ,,duchařskými" stromy z IL-2 COD. Doufám, že to mají jen po dobu testování bety...
Dáš si pozor a zas do tebe narazí spoluhráč ze zadu. Zas nezapomeň že máš na bitvu jen tři letadla. Jedno si rozbít hned při startu by tě určitě nepotěšilo.
Ale tak třeba na obtížnost simulace ta nesmrtelnost bude vypnutá.
Ten za Tebou o Tebe rozbije svoje letadlo jednou, pak už si dá bacha a před startem prostě mírně natočí letadlo, aby viděl před sebe, jako ve Šturmu
Jestli jsem si ale správně všiml, hangár není omezený pouze na tři letadla, ale můžu si jich za ,,goldy" koupi víc, ne? Alespoň tam na ta letadla byla prázdná políčka s nějakým nápisem Buy a Crew nebo tak něco...
Tak do tebe nabourá AIčko, nebo se zasekneš o trávu bo krtinec s HD texturou.
Za goldy si kupovat stání? Nejsem blázen.
Spíš mě štve, že tak málo vydělávám. Sice ty první letadla maj opravy zadarmo, ale už nějaký to slušný má šílenou cifru za opravu. Nějaký to premko ti sice dá čtyřnásobný expy, ale prachy žádný. To snad ještě upravěj.
Jo, to je pravda, má se motat opačně, a ty vousy... za LW měl být člověk oholený, nebo mít pečlivě střižený knír. A ten z RAF... tak buď by byl vyholený úplně, nebo by měl fous mnohem hustší... ajaajaj...
Dá se už z bety vytušit jaký bude herní princip online bojů? Bude se bojovat o teritorium (obsazování letišť, měst ala WB/AH) nebo to bude jen plnění misí na mapách s nedej bože otravným střídáním map každé 2 hodiny nebo tak nějak, jako v Il2?
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.