No jooo, byla to střelnice Frantíci nabíhali a ječeli něco jako banzáááj. Napřed jsem si vzal inžu, ale nebylo na co položit satchel, tak jsem si bral puškamana, aby byly bodíky Akorát ten FRU ne a ne najít.
Na konec mě už bolel cemr, tak jsem si založil okop, zalehl... a čekal
Holt - zkrátili jsme frontu
Za pouhé jeden a půl hoďky 5 kilů a navíc jeden kritical (pokud tomu dobře rozumím a crit je critical hit jako v jiných hrách).
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Kritical hit u pozem. techniky znamená, že jsi zničil něco životně důležitého - motor, převodovku, kanón, řidiče či střelce za co se počítá kill.
Vidím, že střílíš kamarády frantíky... bodejž by se Ti víc třepala muška
Hoper napsal:
hele, ty vraždiči, co v tom druhém linku u tebe znamená Result: Rescued ?
a proč to není zdokumentovaný obrazově ?
Rescued znamená, že jsem nepřistál na letišti ani na nepřátelském uzemí a nebyl jsem zabit.
Critical Damage From znamená, že se někomu připsal "kill".
Letecz napsal:
No vida Clone, congrats A to je fórum plný axis nářků jak prý bombama nejde zabít žádný tank
Dík. No, de to, ale s rychlostí Štuky a nutnosti manévrovat kvůli flaku jen velmi obtížně. Jinak to byla moje druhá přímá exploze Shermanu na dopad bomby, nic moc teda.
67% jo? A to říkáš až když jsem to zaplatil?
Na druhou stranu - můžu taky lítat a plavit se! A třeba mi dodají i tu ponorku a pak se těš, Čerčile! Doutníky nebudou!
Dlouhodobě sčítáno potvrzeno, nedostupný je géčkový StuG, Tiger, a 88 s pěchotou od hodnosti 3 a výš (až po snipera). Tanky od hodnosti 3 a výš.
Tiers je tolik, podle toho jak dlouhá je kampaň, ve 4 je právě PzIVG, kterou ostatní můžou prohánět už ve 2 a 3.
clone9cz napsal:
Při pondělku tu mam takovou veselost pro ty z váš, kteří touží v IL2 po flaku.
Já bych uvítal kdybych mohl spawnout flak/atg s vlastním náklaďákem v rámci jednoho účtu. Třeba i za poplatek. Ale i tak zajímavé. Dal by se obraz každého účtu hodit na zvlášť monitor?
Dva monitory nemám kam dát a tak nevím. Když se proženeš statistikama TOP 100 ATG a vyhledáš dotčený na zemi, tak zjistíš, že v nejlepší desítce figurujou lidi, který tahá tahač s podobnym tagem.
Mno, musel bys (asi oba) hodit do okna. Nevím, jestli to hra umožňuje (některé hry se tomu brání, při pokusu o zobrazení v okně spadnou, widle nejsou všemocné). Pak by sis mohl kterýkoli přemístit.
Někdo to bude muset zkusit... hlásí se dobrovolník?
Nebo, Clone, nevíš?
Jinak, je celkem logické, že top hráči to využívají. Já sám mám např. v EVE taky dva účty, a nejsem žádný topík, a spousta lidí má tři. A el presidente naší corpy má osm... a když přiletí jeho pět nebo šest Gill, to se ty mise střílejí samy!
Taky jsem občas tahával sám sebe s druhým účtem na notebooku. Vím že to "hardcore" dělostřelci používají. Na jednom počítači jsem ale 2 účty nezkoušel. Kdyby to šlo na 2 monitory, bylo by to fajn. Ale pohodlnější by přece jen byl ten vlastní náklaďák v rámci jednoho účtu Volá po tom hodně lidí. Jenže na to zapomeňme. Takové novinky implementovat teď nebude čas když se na nás řítí RA co sežere všechny vyvojářské síly Upravil/a Letecz dne 18-04-2012 14:48
No počkej - ona se žíží RA? A to jako na téhle mapě - nebo "dodělají" skoro celou Evropu až k Mockbe a od Nordkappu po Balkán???
Upřímně - nečetls to někde 1.4.?
RA bohužel neznamená Rudou Armádu (ta by byla pěkným zpestřením), ale "Rapid Assault", šílený nápad CRS jak zničit WWIIOL. Pár malých map pro max 64 hráčů, bezmyšlenková střílečka ve stylu zabij co nejvíce nepřátel do 10 minut. http://www.battle...bestellungUpravil/a Letecz dne 18-04-2012 22:19
Clone, říkám to nerad, ale nějaký významnější pohyb obrněnců jsem za těch několik týdnů neviděl. Párkrát jsem si vzal nějaký ten Gruberův tančík, a z nudy jsem zase vylezl a vzal si pušku...
WWIIOL už pravděpodobně není o bitvách tanků. Možná letadel.
Rozhodně není o lodních bitvách - když tam zkusím vlízt, je tam jen hláška že žádná mise není založená, a já nemám hodnost na založení mise a ani tedy šanci si tu hodnost "udělat".
Takže, pokud to bude minové pole nášlapek, tak to bude past na pěchotu. Na ten jeden tank co vídám stačí pár inžů - ninžů.
V souč. době se mi zdá, že je to jen střílečka - pěšák x pěšák. A možná proto to hraje málo lidí. Stříleček je na trhu dost, i zadara.
Možná za to může (jak říkáš ty) marketing, možná (jak říká jeden můj známý) grafika, a možná něco jiného... nevím co.
WWIIOL chcípe protože na to dlouhodobě kašlou. Poslední významný update (nové postavy pěchoty) vyšel víc než před rokem a to se skoro rok připravoval. Několik roků nevyšel žádný nový tank, letadlo nebo jiná technika. Hratelnost pokurv**i kde mohli. Není divu že jim utekli stovky hráčů. Jsou to imbecilové (ne ti hráči). A teď už rok pižlají RA od čeho si slibují zlaté tele, které jim přinese peníze na vývoj všeho dohromady. RA který grafikou ani hratelností nesahá současným FPS ani po kotníky. Jde to úplně do hajz** už vážně namám slušných slov Upravil/a Letecz dne 20-04-2012 19:30
FPS +-18 ?
a jsou to potvory, když tě nedozásobovávají, co ? :)
a proč jsi seděl uprostřed pole, abys byl odevšad vidět ? zvlášť, když jsi pálil jednu ránu za druhou ?
(ale jen se ptám :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.