MIG-23UB - Nádhera, krásná práce, ukápla mi slza. Ani nedokážu spočítat kolikrát jsem na ní ladil RSBN, ARK, RADIOSTANICI nebo dával do kazeťáku přemotanej drát.[/quote]
jj ta 23 je fakt super. Hlavně ta verze UB se moc často nevidí ;-)
Ještě si k tomu měl udělat dekoraci jak dva piloti hrajou šachy ve výškových oblecích
Pánové, ještě když se tady bavíte o MiGu-23, tak nemůžu neposlat tenhle VYNIKAJÍCÍ více než dvouhodinový rozhovor s bývalým žokejem tohohle oře. Naprosto výborná příprava ze strany moderátora a radost ze strany pilota.
opakování matka moudrosti
ale že to dává Fuči (nerourař) a že to je opravdu zajímavý rozhovor, tak jsem zticha, že to tu nedávno už někdo postoval ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
jako jeden z mála přežil celou válku...
pěkný model :)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ano, pan Tamiya myslí i na sortu dvaasedmdesátkářů, že...
A navíc jim to umí i zajímavě podat :)
ed: no to si pan Tamiya snad dělá srandu! Nebo kozy?! (pardon) https://hjweb.jp/...251_13.jpg
Já myslel, že to má jen jednu fotku...
Upravil/a Hoper dne 03-02-2022 20:09
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.