November 23 2024 04:33:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Battle of Britain
1stCL_Pagy
Sakra Šklebící se pak kašlu na záchraný Jučko protože pokud nedoletí domů nesplní moje rozkazy Šklebící se a pak mě zklamali ne vlastně zradili Šklebící se takže chci místo Ju 52 Bf E4/N Šklebící se. Jinak Lekku už se moc těším Šklebící se

Lekk
OK vyřídim tvoji volbu nebohým namočeným LW pilotům...aby ti zamávali až budeš nad nima kroužit..a že jich budeVyděšený

Jinak neboj..naše statečné rescue síly osedlají Valruse a sesbírají je i za tebe.Cool
Upravil/a Lekk dne 01-02-2010 16:11

1stCL_Pagy
Děkuji Lekku přeci jen v Kanadě jim bude lépe jak pod mojí krutovládou Šklebící se

Lekk
Tak bohužel - dnes se mi nepovedlo rozkazy dokončit pro obě strany takže budou zítra.Mrknutí zbytek platí jak uvedeno ve vlákně.Mrknutí

1stCL_Pagy
A já se bál že jsem to promeškal Šklebící se

Kurtis
Co přesně znamená "briefing letek LW a RAF - středa 21:00"?

Pakliže se ustanovím velitelem He-111, mám přijít na TS AH-spec a trpělivě poslouchat? To se mi moc nehodí. Chtěl jsem využít volného večera a terorizovat sovětské civilisty na ADW.

Briefing bych očekával od Pagyho, který mi dá úkol, já připravím plán, budu informovat eskortu a hurá na pojížděčku ...

1stCL_Fucida
VGR_Lekk napsal:
OK vyřídim tvoji volbu nebohým namočeným LW pilotům...aby ti zamávali až budeš nad nima kroužit..a že jich budeVyděšený

Zajímavé, jak si RAF stále myslí, že Luftwaffe utrpí ztráty Úsměv Inu jsou to hoši nepoučitelní Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Gringo
RAF má vysokou morálku.S tímto vědomím se vrhá do každého boje s Hunem.Úsměv

j4ck41
1stCL_Fucida napsal:
VGR_Lekk napsal:

Zajímavé, jak si RAF stále myslí, že Luftwaffe utrpí ztráty Úsměv Inu jsou to hoši nepoučitelní Úsměv

mno Fuci, v ramci historicke korektnosti to ani jinak bejt nemuze ... holt kdyz vam to nespadne kvuli RAF musite skocit sami Šklebící se

Lekk
VyděšenýVyděšenýVyděšenýMrknutí

1stCL_Pagy
Kurtis já nedovolím žádnou demokracii Šklebící se nenapsal jsem se tím modrým velitelem jen tak Šklebící se Velitele si pečlivě vyberu sám, samozřejmě lidé s tvojí průpravou maj jasnou výhodu Šklebící se

Kurtis
1stCL_Pagy napsal:
Kurtis já nedovolím žádnou demokracii Šklebící se nenapsal jsem se tím modrým velitelem jen tak Šklebící se Velitele si pečlivě vyberu sám, samozřejmě lidé s tvojí průpravou maj jasnou výhodu Šklebící se

OK. V tom případě běž i na ten letkovej briefing a já zatím poletím vymazat Smolensk z mapy Ruska Mrknutí

1stCL_Pagy
Nepotřebuješ letkový briefing Šklebící se Úkol je dost jednoduchej ten přeci známe i bez Lekka a tím je VYMAZAT RAF z povrchu zemského Šklebící se. Nic víc a nic míň od vás neočekávám Šklebící seCool

Lekk
Kurtis napsal:
Co přesně znamená "briefing letek LW a RAF - středa 21:00"?

Pakliže se ustanovím velitelem He-111, mám přijít na TS AH-spec a trpělivě poslouchat? To se mi moc nehodí. Chtěl jsem využít volného večera a terorizovat sovětské civilisty na ADW.

Briefing bych očekával od Pagyho, který mi dá úkol, já připravím plán, budu informovat eskortu a hurá na pojížděčku ...

Přesně to znamená, že velitelé letek ručí za předání pravidel poletu všem svým piltům. Je to proto, že na AH TS nemuže být víc lidí na kanále..tak proto...jestli si domluvíte že to za vás převezme Pagy..taky řešení..jenom ho pak budu litovat jak se bude snažit vám to nacpat do kebulí naněkolikrát.Vyděšený

Panek
Pagy, to jako He-111 budou útočit na letadla RAF? Úsměv

BIVOY
No a ještě na 310/311 mají ten nový ,úžasný a sqělý TS3 tak jestli by svolili a milostivě vpustili po předešlé prubě ... THX.

1stCL_Pagy
Pánku nevím, ale pokud jsi viděl Bitvu o Británii tak víš že zničením RAF je myšleno zničení jejich letišť radarů a pak pilotů protože letadla bez pilotů jsou k ničemu Šklebící se

Lekk
Vida Bivoy to je dobrá napad...oblehneme TS3..jdu sosat instalačku.Vyděšený
Upravil/a Lekk dne 02-02-2010 18:18

1stCL_Pagy
Jenže kdo určí kdo ej velitel té a té letky Šklebící se Hmm jsem velitel, ale 90% pilotů co to letí jsem nikdy neviděl letět Šklebící se tudíž si myslím, že snažší ne pro tebe ale pro hladký průběh mise je buď stanovit to, že si já vezmu svoje piloty před akcí na TS lionů kde jim předám instrukce a cílech a pravidlech a nebo rpavidla napiš sem jen ty hrubé, jako co když vyskočím jak dlouho trvá než můžu zase leťet a v čem mám leťet Šklebící se

jirik
No jestli jsou nějaká nepsaná pravidla pro speciálky, tak to sem prosím někdo kompetentní napište, jestli můžete. Nerad bych provedl nějakou nepředloženost.Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,479 návštěv