December 29 2024 20:03:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 1
Letka13TD_Luky

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
LEON_CZ
FellA napsal:
hmno 12 liber mas nejakych 320,- a platil jsem to pres paypal a bylo to celkem 360,- neco se plati za prevod na cizacke prasule to chce banka a neco mozna i za ten prevod jako takovy ....

Chtěl jsem koupit jednu verzi pro kámoše přes PayPal, ale nepovedlo se mi to Naštvaný Psalo mi to, že je potřeba nějaké ověření účtu. Tak jsem čekal nějakej mejl a když po 3 hodinách nic nepřišlo, tak jsem celý postup opakoval ještě 2x, jestli jsem někde neudělal chybu a teď to pro změnu píše, že mi po třech neúspěšných pokusech o platbu byla možnost platby přes PayPal v tomto obchodě zablokována. U Tebe tady proběhla platba PayPalem hladce na poprvé? Zamračený

http://www.virtualnipilot.cz/
MK_Paja
Ten poplatek "Tax" na mě vyskočil jen když sem to chtěl koupit za doláče.
Platil sem normálně kartou, key sem obdržel okamžitě. Uvidím kolik mi strhnou z účtu Úsměv

FellA
psalo mi to ze musim kontaktovat service help nebo co to tam maji a tam mi rekli ze mam finskou IP (prace) a ceskou banku tak meli strach ze lzu a kradu, z domu to slo vpoho (ucet u nich urcite mas ...staci gamespy nebo primo d2d) ale kdyz jsem chttel koupit jeste jednu tak musis dat GIFT a napsat email kamose, mu pak prijde na ten mail link kde to stahne a jak to stahujes zobrazi se ti tam i serial numero ...

Tomik
FellA napsal:
do patku za 350kacen na http://www.direct...

Diky FallA za info, za ty prachy jsem to taky koupil Mrknutí
Ted jen aby byl taky cas si to zalitat..

BP_Tyrl
Musím konstatovat, že tady ta hra je asi za trest. Nastavím si joy podle Horidova nákresu spustím misi, zalétám si, kouknu na citlivost Joye a tam je prazáhadná a nerozluštitelná změť čar. Dám si tedy upravit do defoultu a hra mi vymaže kompletní profil. Tak si říkám, jestli to rusáci vydali jako hru, nebo jako pomstu lítací komunitě.
Odlítám let, všechno v pohodě, dám refly a polovina čudlíků odmítne spolupracovat a pilot soustavně zaujímá polohu chcíplé vrány. A u Fokkera D-VII mi jde motor maximálně na 70%. Naštvaný

WT_Horrido
Šklebící se Na 70% čeho?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Plynu, výkonu, vím já? Nicméně jsem musel starý profil úplně vyhodit, protože už na něm odmítalo poslouchat úplně všechno. A s novým profilem už se i D-VII umoudřila. Nicméně mi stejně přijde, jako že Albatros táhne líp i když je starší.

Prostě je to hra, která zakaluje nervy i charakter.
Upravil/a BP_Tyrl dne 08-01-2010 18:00

LEON_CZ
BP_Tyrl napsal:
Plynu, výkonu, vím já? Nicméně jsem musel starý profil úplně vyhodit, protože už na něm odmítalo poslouchat úplně všechno. A s novým profilem už se i D-VII umoudřila. Nicméně mi stejně přijde, jako že Albatros táhne líp i když je starší.

Prostě je to hra, která zakaluje nervy i charakter.

Zkoušel sis hrát s bohatostí směsi? U většiny letadel neplatí vztah nejbohatší směs = nejvyšší výkon ani v malé výšce, alespoň co jsem měl možnost vypozorovat, hned po startu vždy směs krapet ochuzuji a nárůst výkonu je ihned znatelný na otáčkách.
Upravil/a LEON_CZ dne 08-01-2010 18:07

WT_Horrido
No ja bych Tyrla takhle nepodceňoval že neochuzuje směs Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON_CZ
WT_Horrido napsal:
No ja bych Tyrla takhle nepodceňoval že neochuzuje směs Úsměv

To já ho nepodceňuju, ale za problémy může často ta nejtriviálnější blbost, kterou pro svoji triviálnost člověk přehlédne Mrknutí

To FellA: Tak PayPal už mě taky na Direct2Drive jede, podobný problém jako u Tebe. Koupil jsem si zrovna tři CD Key najednou (na tři D2D loginy), za ty prachy, nekup to... Vyděšený

FellA
tak jistota je kulomet, ze? lepsi mit tri nez nic Šklebící se
ja se zatim porad peru sam se sebou (dlouho jsem nelital) nastaveni joye funguje vpoho nastavim ulozim a pak jen vybiram z droplistu ktere chci, mam to vse kolem stredu na mrtvolu krom kridelek teda.... a vice nez se smesi bojuju teda s prehrivanim Zamračený zato jsem se naucil velmi rychle skladat kridla

LEON_CZ
FellA napsal:
tak jistota je kulomet, ze? lepsi mit tri nez nic Šklebící se
ja se zatim porad peru sam se sebou (dlouho jsem nelital) nastaveni joye funguje vpoho nastavim ulozim a pak jen vybiram z droplistu ktere chci, mam to vse kolem stredu na mrtvolu krom kridelek teda.... a vice nez se smesi bojuju teda s prehrivanim Zamračený zato jsem se naucil velmi rychle skladat kridla

Přehřívání? Ne že bych Tě nějak podceňoval, ale RADIATOR asi taky používáš, když nastavuješ směs, co? S častou změnou geometrie křídel jsem měl taky problém, jako rodilý IL-2 zoomer Šklebící se Krapet jsem to vyřešil tím, že raději lítám na pevnějších strojích, jako je Spad, nebo Delfín, ale i tak mi při prudkých manévrech občas křídla ,,zatleskají" Úsměv Přehřívání mě ale nijak zvlášť netrápí, prostě otevřu radiator naplno a když letím ,,z kopce", tak stahuju plynovou páku. Já spíš bojuju se samotným letem u Camela a Fokkera Dr.1, 2x častěji na nich umírám po pádu z vývrtky, než na sestřelení Zamračený
Já už RoF koupený měl dávno před tím, za 499 kč z toho známého ,,MMOBoost" obchodu, ty další tři CD Key jsem teď kupoval pro kámoše, kteří nemají PayPal a nechce se jim platit plnou cenu.
Upravil/a LEON_CZ dne 09-01-2010 13:57

Joe Tempest
No v případě zájmu bych prodal kompletní verzi Rise of Flight koupenou u Krouzy, včetně mapy a manuálu, k základním typům jsou přikoupena nějaká letadla, takže je zpřístupněno Spad 13, Fokker D.VII, Ni-28, SE5a, Pfalz D.IIIa, Ni-17 a Albatros D.Va.

Více po emailu či PM, pokud by měl někdo zájem, mně je ten sim k ničemu.
Na množství nehleďte!

MK_Paja
Horrido, chtělo by to nový vlákno "tipy triky RoF" , jako nastavení hry, grafiky, kerý éra dokoupit, jak nakopnout vrtuli atd., pro nově příchozí, teda hlavně pro mě. Nechceš se zase trochu zadarmo zviditelnit ? Šklebící se

WT_Horrido
Vždyť jsou to jen chmelnice, prostě sednu a letím. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MK_Paja
Když já chci být ale dokonalý Úsměv

Tomik
Docela zajímavý návod je tady:
http://riseofflig...dd63a657ff
Není tam všechno, ale pro základní přehled nejen o letadlech to stojí za přečtení (a autor na tom stále pracuje..)

Pokud někdo bude přikupovat letadla, tak se nezapomeňte také podívat v shopu na záložku Additional products (http://riseofflig...additional) - mívají tam sady, což může vyjít levněji..

A ještě jeden shopping tip - podle aktuálního kurzu si zkuste přepočítat, jestli vyjde levněji nákup v $ nebo € (rozdíl je sice jen pár kaček, ale proč zbytečně platit víc..).

A ještě poslední - při platbě pomocí PayPal máte možnost využít buď kurzu od Paypalu nebo to nechat na bance (druhá varianta mi vyšla levněji - zase jen pár kaček, ale proč ne..)

MK_Paja
Tomik napsal:

A ještě jeden shopping tip - podle aktuálního kurzu si zkuste přepočítat, jestli vyjde levněji nákup v $ nebo € (rozdíl je sice jen pár kaček, ale proč zbytečně platit víc..).

Už sem to tu psal, chtěl sem nakoupit za USD ale na konci na mě vyskočila jakási položka navíc (poplatek "TAX" ) cca 3 doláče. Tož sem nakoupil za libry v kurzu, bez pár setin, 30kč / GBP

1stCL_PETRAS
TAX je něco jako naše DPH ne ???

WT_Horrido
Jo, TAX je daň, při platbě v dolarech to zřejmě předpokládá, že nejste z EU...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,146,126 návštěv