November 22 2024 02:50:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 17

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Windows 7
606_hayes
rufu z dovodu toho ze som student chudobny mam notebook an com to hravam, nastavenie je jednoduche, kedze nelitam modovu verziu tak mam v setup.exe len 1024x768 rozlisenie tak sinastavujem vyhladzovanie a filtorvanie k tomu, a zvlada mi to tak 4aa a 4af, a pohoda, ono na zatial malom 15.6monitore to staci, ked raz budem velky kupim si k tomu velku kravu monitor to potom sa bude uvazovat, ale ono aj tak nejake velke rozlisenia to neutiahne, .....chudak studak......

http://606.klikej.org/news.php
Maxxis
BP_Rufu napsal:

A že má Maxxis neustále problémy se svým nestandartním radeonem...

co je to kravinu, mám normálního radeona, akorát vylepšený chlazení od výrobce RUFUtrdlo. Vyděšený

takovýho tady maj minimálně další dva, kdybys nešetřil měl bys taky Cool Cool Pff

Rufu
Šklebící seŠklebící se Vy tady těm zelenejmnahráváte na smeč.Proto jsem to napsal.Ony maj i ovladače od nvidie svý mouchy,akorát že to tady nikdo neventiluje.Apropo na win 7 a 4870 s ovladači 9.11 jsem měl problém s obdélníčky místo písma ve šturmovi.Pak jsem si vzpoměl že na diskusích o COD MW2 si na to lidi taky stěžujou.Takže momentálně win7+ovladače 9.10 jsou v pořádku.alespoň u mě.

Tomik
Já měl ty obdélníčky s 9.11 na Viste (64-bit) taky.. Takže jedu stejně jako Rufu na 9.10.

Maxxis
BP_Rufu napsal:
Šklebící seŠklebící se Vy tady těm zelenejmnahráváte na smeč.Proto jsem to napsal.Ony maj i ovladače od nvidie svý mouchy,akorát že to tady nikdo neventiluje.Apropo na win 7 a 4870 s ovladači 9.11 jsem měl problém s obdélníčky místo písma ve šturmovi.Pak jsem si vzpoměl že na diskusích o COD MW2 si na to lidi taky stěžujou.Takže momentálně win7+ovladače 9.10 jsou v pořádku.alespoň u mě.

ok beru to jako omluvu :-)

že se nepodělí jejich problém, já si oddychnu když v tom nejedu sám.

WT_Horrido
Zelení se neradi dělí Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

VGR_OTU_Breakpain
Tak, vyřešil jsem problém typu - blbne komp při zapínání .... (zasekl se ... hned před Biosem ... zřejmě vadný kabel k disku ...)

Ale stále bojuji s tím, že asi po 20 minutách mi spadne IL a rozlišení spadne do 1280x960 ... Smutný ....

Zkusím z OpenGL dát na Direct ... ale nevím no Smutný

Edit:
Když dám horší rozlišení - nevidím rozdíl (jako menší) stále hra vypadá stejně ... ? Vypnul jsem "stencil buffer", jedu na Direct X.

Jinak k pádu programu (zcela se vypne) dojde většinou tehdy, že těsně před tím mi zem zčerná .... a většinou jsou na ní vidět jen stromečky sem tam, jinak černá plocha ...

Abych byl přesný, teď jsem to zapnul, dal autopilota a nechám to běžet, tak uvidím ...
Upravil/a VGR_OTU_Breakpain dne 29-11-2009 12:37

http://breakpain.webz.cz
Rufu
Co takhle vrátit ho na defaultní takty Breakpaine?

VGR_OTU_Breakpain
BP_Rufu napsal:

Jak to myslíš?
Nastavit grafiku na default? Nebo máš poct, že jsem si přetaktoval grafiku? Conf soubor jsem neměnil .. a default (mimo rozlišení) jsem tam měl do teď ...

EDIT:
No, nechavám to na toho autopilota - předpokládám, že nato, aby mi to spadlo je přeci jedno kdo to pilotuje .... no a jedine co jsem tedy zmenil je OpenGL na DirectX ... zda se, ze ted to pracuje korektne ... jeste to necham a uvidime :-) ...
Upravil/a VGR_OTU_Breakpain dne 29-11-2009 13:27

Maxxis
Breakpain napsal:
BP_Rufu napsal:

Jak to myslíš?
Nastavit grafiku na default? Nebo máš poct, že jsem si přetaktoval grafiku? Conf soubor jsem neměnil .. a default (mimo rozlišení) jsem tam měl do teď ...

tohle sem pozoroval taky ale pak to slo na tvrdej res, dela to ovladač 9.11
Upravil/a Maxxis dne 29-11-2009 19:46

VGR_OTU_Breakpain
Maxxis napsal:
tohle sem pozoroval taky ale pak to slo na tvrdej res, dela to ovladač 9.11

Mno jo ... jenze ja tam mam stare ovladace :-) ... s novymi byly trosku trable, tak se je tam po cistem instalu oken, co jsem musel udelat zatim neodvazil dat :-( ... ty nejnovejsi mi proste za chvili zasekly obraz, starsi - relativne oka .... (z CD) ... veskere novejsi co jsem zkusil - problemy a paradoxne, cim novejsi, tim horsi :-( ...

Rufu
No tak jsem o tom přemýšlel a došel jsem k závěru že máš zřejmě vadnej kus,na kterým se někde něco moc zahřívá.Problémy řady 5000 neznám.Zkus to otestovat v nějakém tom benchmarkovacím prográmku.Furmark,3Dmark,kvůli ověření i na jiné aplikaci než jen Il.

VGR_OTU_Breakpain
BP_Rufu napsal:
No tak jsem o tom přemýšlel a došel jsem k závěru že máš zřejmě vadnej kus,na kterým se někde něco moc zahřívá.Problémy řady 5000 neznám.Zkus to otestovat v nějakém tom benchmarkovacím prográmku.Furmark,3Dmark,kvůli ověření i na jiné aplikaci než jen Il.

3D mark mám za sebou několikrát - nebyl problém vše jede jak má .... opravdu - podle toho, jaké mám ovladače, tak podle toho to zlobí ... v 3D marku nemám nejmenší problémy ... neprojveí se tam žádný neduh ... Ono to cukání možná bylo způsobeno (1 sekundový lag) když jsem si dal narź 32 letadel nebo kolik ... tak že bych něco přetížil krapátek ... ? ....

Pruhy na monitoru už nemám - co jsem dal staré drivery ... nejradši bych tu kartu vyměnil - jenže když tam nebudou pruhy a řeknu že to zlobí takhle a takhle - tak mi řeknou vemte jiné ovladača, nashle :-( ...
Ale jeden neduh mám stále - po delší - několik hodin - době když mám vypnutý monitor a zapnu ho tak mi nechce naskočit Windows - je to strašlivě zasekané .. naskočí plocha, zčerná, objeví se část, zase zčerná ... po 3 minutách to nevydržím a restartuju kompa .... Buď má problém karta se startem (teplotu měla - pokud to nebylo zaseklé zvýšenou o 10° než normálně při běžném provozu - něco kolem 44° myslim).

Takže jseště bádám kde co, mám pocit - že jiný driver snad tohle odstarnil, ale byla tam zase jiá libůstka ... možná najdu odvahu a zkusím nainstalovat ještě jendou ten nejnovější ... ale nějak se mi do toho neche hrabat ... už mě to docela pocuchalo nervy

Rufu
No já odpovídal spíš na to zmizení textur a pád ila do win.Vzhledem k tomu jak tu píšeš každou chvilku nějakej jinej problém ,tak bude chyba asi někde jindeÚsměv
Když dáváš nové ovladače tak odnistalováváš nejdřív staré.A nahráváš completní balík Catalystů ne jen videodriver že ?
Jestli už máš karty dost tak ji s tebou vyměním za skvěle fungující 4870 s AcceremS2Cool

VGR_OTU_Breakpain
BP_Rufu napsal:
No já odpovídal spíš na to zmizení textur a pád ila do win.Vzhledem k tomu jak tu píšeš každou chvilku nějakej jinej problém ,tak bude chyba asi někde jindeÚsměv
Když dáváš nové ovladače tak odnistalováváš nejdřív staré.A nahráváš completní balík Catalystů ne jen videodriver že ?
Jestli už máš karty dost tak ji s tebou vyměním za skvěle fungující 4870 s AcceremS2Cool

Tak víš jak ... už jsem z toho laborování trošku na měkko ...
Jde o to, že je to komplet nová sestava takže nevím přesně a testuju co se dá. Ale podle současných věcí už zbyl jediný problém - grafika ... ale pokaždé se to chová jinak - podle daných ovladačů co nainstaluju.

Zkoušel jsem staré nechat a nainstalovat novější, zkoušel jsem aktuální odstranit a nainstalovat novější ... vždy problémy .... A pokud jsem součástí instalace zvolil i Catalyst - o to byl problém větší (to je údajně "nemoc" že 7 a Catalyst mají prozatím jistý zádrhel - četl jsem ... v mém případě to zdá se platí). Takže teď už instaluju bez Catalystu a problémy jsou menší a i tak laboruji kde co najít ...

Ještě zvažuju v čem je zakopaný pes ...

Maxxis
Breakpain napsal:
BP_Rufu napsal:

Tak víš jak ... už jsem z toho laborování trošku na měkko ...
Jde o to, že je to komplet nová sestava takže nevím přesně a testuju co se dá. Ale podle současných věcí už zbyl jediný problém - grafika ... ale pokaždé se to chová jinak - podle daných ovladačů co nainstaluju.

Zkoušel jsem staré nechat a nainstalovat novější, zkoušel jsem aktuální odstranit a nainstalovat novější ... vždy problémy .... A pokud jsem součástí instalace zvolil i Catalyst - o to byl problém větší (to je údajně "nemoc" že 7 a Catalyst mají prozatím jistý zádrhel - četl jsem ... v mém případě to zdá se platí). Takže teď už instaluju bez Catalystu a problémy jsou menší a i tak laboruji kde co najít ...

Ještě zvažuju v čem je zakopaný pes ...

mužeš taky uplne odinstaklovat catalysty W7 maji svoje ovladače ,tak to prubni jak se to bude chovat.
Upravil/a Maxxis dne 30-11-2009 15:49

VGR_OTU_Breakpain
Maxxis napsal:
mužeš taky uplne odinstaklovat catalysty W7 maji svoje ovladače ,tak to prubni jak se to bude chovat.

Myslíš jako neinstalovat žádné drivery pro grafiku? Mno když nic nenainstaluju, tak je tam nenativní rozlíšení, chybí tam moje :-( ... je to jakoby o stupeň horší z výběru :-( ... Taky jsem nad tím už přemýšlel ... tedy pokud je ve W7 nemusím nějak doinstalovávat, že ano ... ale to mám pocit ne. Třeba wifi a jiné věci mi chodí hned ... nato si nemůžu stěžovat.

Jinak právě jsem si pustil full HD film a došlo k zatuhnutí a "zčernání" obrazovky .... přesně jako když nechám několik hodin jet PC a pak zapnu monitor ... seká se to, laguje to ... zvuk jede, obraz se občas obnoví ... ale z celkového hlediska je to zásek a už se to nerozchodí mimo restart ...

Teď jsem našel přímo na webu Asuse stránku s podporou a drivery, které jsem myslím ještě neměl ... jediná nevýhoda je, že stahování jede jen 5kb/s ... tak zešedivím než to bude ...

Kdyby Vás něco napadlo ... povídejte ...

(Jdu teď komplet dát pryč ty drivery ... a spustím si zase to HD jestli to spadne či co ...ale otázka je, že musím ověřit, jestli mi to neudělají kodeky Šklebící se ... ) s normálním filmem se to nedělo ...

EDIT:
No tak to testuju mnohem déle posouvám, přesouvám ten full HD film ... a nic, obraz je teda hnusný, je holt znát, že tam nejsou drivery ... Ale funguje to 100%. Takže jestli mi někdo bude tvrdit, že to není driverama, tak mi to teda vysvětlete proč s nima se to občas poděla a bez nich ne Mrknutí .... leč z toho mě jebne, protože jsem zatím nenašel jedinné použitelné :-( ... a propo ... možná jsem tak zoufalý, že už jsem to přehlédl, mohu poprosit a případný návrh na nějaké další drivery - karta od Asuse EAH5750 http://www.czechc...rtno=69747? ... Kdyby náhodou někdo něco objevil co já přehlédl, každá pomoc se hodí. Jinak jak píšu, zkouším ještě ty co jsou na asus support (link na CZC pod kartou ... ty jsem snad jedinné z těch co jsem našel nevyzkoušel ...). Jinak už fakt nevím ... Zamračený

EDIT_1:
Tak, ovladač jsem stáhl - klasika s Catalystem - se to jakoby zasekávalo .. jak kdyby se to nemohlo probudit ... po čase ne hned ...
Takže Catalyst letěl pryč, jedu bez něj a zatím dobré ... snad už to konečně bude celé fungovat :-) ... mno uvidíme.

Leč neduh - že občas se pokazí ukazatel - prostě náhodně se zvětší a do dalšího restartu tak zůstanu ... do je právě jeden z problémů ATIn a 7miček ... údajně :-/ ... kua kua ... doufám, že brzy něco vydají ... nebo něco ještě najdu ... tak asi tak pokračuje můj boj, kdyby vás něco napadlo, sem s tím ;-)
Upravil/a VGR_OTU_Breakpain dne 01-12-2009 00:16

VGR_OTU_Breakpain
Hm, tak už jsem tu "botu" objevil ...
Je divné, že ani jeden ovladač/driver nefunguje :-) ... vrtalo mi to hlavou, spouštěl jsem testy stále na ramky, procesor ale i grafiku !! A žádný problém ....

(na diskuzi jsem taky potkal právě človíčka, co má v podstatě stejnou sestavu co se HW týče ... co se SW týče tak shodnou a běhá dvě tyto karty v cross firu ... a má nejnovější ovladače a bez problémů .. tak si říkám, to není možné ... )

Kamarád zná technika na reklamacích a když jsem problémy popsal, řekl, že grafická karta je kadnidát číslo jedna - přímo nějaká vada na ní ...
Půjčili mi kartu (taky ATI) ... hmm a co se nestalo, od té doby žádný problém ...

Takže byl to teda hnus ... ale konečně znám problémovou komponentu :-).
Upravil/a VGR_OTU_Breakpain dne 04-12-2009 09:57

Maxxis
Breakpain napsal:
Hm, tak už jsem tu "botu" objevil ...
Je divné, že ani jeden ovladač/driver nefunguje :-) ... vrtalo mi to hlavou, spouštěl jsem testy stále na ramky, procesor ale i grafiku !! A žádný problém ....

(na diskuzi jsem taky potkal právě človíčka, co má v podstatě stejnou sestavu co se HW týče ... co se SW týče tak shodnou a běhá dvě tyto karty v cross firu ... a má nejnovější ovladače a bez problémů .. tak si říkám, to není možné ... )

Kamarád zná technika na reklamacích a když jsem problémy popsal, řekl, že grafická karta je kadnidát číslo jedna - přímo nějaká vada na ní ...
Půjčili mi kartu (taky ATI) ... hmm a co se nestalo, od té doby žádný problém ...

Takže byl to teda hnus ... ale konečně znám problémovou komponentu :-).

u tebe se všechno sešlo nový, drivery bez historie pro tvoji grafiku, windowsy a karta která je málo rozšířená. Mě blbne jen šturm na nových ovladačích dakže, pohoda jinak....

cena za výkon a novinku :-(
tak stejně na tom jsou, ale pořád crosfiristi a nvidiisti :-)

Hoper
hele, musím někam do lokálních politik, abych si nastavil přihlašovací obrazovku s Ctrl+Alt+Del nebo to jde jednodušejc ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,012,129 návštěv