September 21 2025 04:22:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Hanácká peróť
 Vytisknout diskuzi
ČTVRTÉ HANÁCKÉ SLET
1stCL_valhera
Chtěl bych se také přidat k děkujícím našim organizátorům z HP. Bylo to moc fajn, ač jsem měl za víkend asi jen 8 piv. Zato jsem se pěkně spanákoval s Břetisovou Janou Úsměv a pak ten parádní bigbít na fotbalovém hřišti... připadal jsem si jako za mlada... Mrknutí

Tak příští rok určo znova! Cool

Pbarry a Gryzlove, nějak vám to nejelo nebo co? Úsměv Myslel jsem, že si zahrajeme na svižně si to svištící kolonu s premiérem Šklebící se

1stCL_pbarry
já to chvíli zkusil premiére, ale s bumikem v autě to šlo ztuha. Vysočina byla vyloženě vražedná Úsměv Ale jsem rád že sme dojeli do prahy ve skupině aspoň s gryzlovem a losikem Úsměv

Díky za víkend všem Mrknutí
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
alfik
Poslední odjíždějící hlásí návrat v poho. Díky za prima akci. Zemřel král (Hanácké slet), ať žije král!!!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Jimik
Poděkování a pozdrav organizátorům. Zlínská sekce dorazila bez nehod a v pořářádku dom. Pospo souhlasím s tebou. Celej člověk mě z toho kulatýho plastu bolí. Fotečky budou brzyčko! (aspoň ty nejdůležitější.)

313_Gryzlov
1stCL_valhera napsal:
Pbarry a Gryzlove, nějak vám to nejelo nebo co? Úsměv Myslel jsem, že si zahrajeme na svižně si to svištící kolonu s premiérem Šklebící se

Jak nejelo? Já nemohl opustit Pbarryho, který měl těžký náklad Úsměv Ani se neptej, kolik nám to tahalo do kopce, když nám nepřekážel pomalý Opel Šklebící se

Jsem nepochopil toho naboostovanýho bawora s tou ženskou za volantem, která to tam brzdila Úsměv

P.S.
Čumák medvíděte ale vypadá, jak kdybych projel řeznictvím Úsměv
Upravil/a 313_Gryzlov dne 29-06-2008 19:58

1stCL_Pison
Super akce,díky všem a hlavně organizátorům.....parádaŠklebící se...tak zas za rok..

Jirka
Tak a je tu i společná fotka od Jimika :

http://pilot.geor...olecna.jpg

313_Pycko
Pycko so sestrou takisto hlásia zdarný príchod domov. Cestou sme sa stavili na pouti v Horní Bečve a prezreli sme si hrad Strečno, takže sme dorazili trochu neskôr. Ďakujeme organizátorom a celému osadenstvu za super víkend ! O rok znova Cool

www.ekkor.sk
1stCL_pbarry
dik za fotky Úsměv
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Blc
Díky za pěknou akci, příště zas ..

Vason
Pridavam se k podekovani organizatorum.
2Rampa - malo jsi chlastal, proto jsi se nemoh do ty brany trefitŠklebící se

AH_Watson
313_Pycko napsal:
Cestou sme sa stavili na pouti v Horní Bečve

Těsně vedle Vyděšený

3BAP_Cassius Chaerea
Pár hlášek co jsem na sletu zaznamenal:
Kurtiss-"Když se vzbudím s botama na nohou, vždycky mě bolí hlava."
Anonymní-"Nazdar Jiříčku." (Jiříček měl na sobě třičko 310/311)
Chroust-"Nesmíme to přehánět, jen jednoho panáka za půl hodiny."(to byla poslední půlhodina co si z pátku pamatuju)
PBarry-"310_Vytuh"
Kurtiss-"Bugse mám rád, ale ty si čurák. (Posledních jeho deset sobotních vět, než šel spát s botoma na nohou.)
Anonymní-"Koukám že ty tanky jsou realistický, ten Shermann je pěkná sračka."
Clone9-"Jsou dvě možnosti jak to chytat..." (Clone začíná rozvíjet teorie o létajícím talíři, po té co se připojuje do hry.)
Roztomilá hostinská-"To je ten blbec, co poblil záchod."

O dálničním souboji toho ještě pak padlo hafo na účet Valherův, Pbarryho i Sobíka.

311_Upir
Všem díky za báječnou akci. Hlavně Clo-Clovi a Bobrovi za organizaci. Domů jsem se sice ještě nedostal, ale žiju! Mrknutí

PS: Nejsem Jiříček...

310_Runner
Já ti dám 310_Vytuh to byla jenom drobná desetiminutová relaxace s přimhouřenym okem.VyděšenýVyděšenýNaštvanýNaštvaný

Jo a nocleh ve strojovně je nezapomenutelnej zážitekŠklebící seŠklebící se

1stCL_Pospa
Taky přidám pár hlášek.

"Kurtis usnul zavolejte Greenpeace at ho šťouchnou do moře"
"Kua zavřeli hospodu narazíme Kurtise ještě v něm šplouchá dvadvacet piv"

Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
310_Gringo
Dobrý mecheche,moc se mi tam líbilo.Akorát škoda, že knajpu zavřeli tak brzo.Nezbylo než jít pak na koncert místní ultrakapely,kterou jsem ale stejně neviděl protože o tu zeď před sálem se tak krásně opíralo.....
Díky klukům z HP,měli jste to dobře zorganizovaný.No a ti Lioni jsou taky celkem legrační cháskaŠklebící se. Hlevně Bumík a jeho kung-fu....

"Let´s Mortal Kombat begin!!!"

1stCL_PETRAS
Taky přidám pár hlášek :

těsně před tím,než řečník vytuhnul ..." hmmm,docela slušná hospodská " ( bylo jí asi 68,5 ) Mrknutí

nebo " dáme jenom lehkej fotbálek " a pak jsem zase celou neděli nemohl chodit Úsměv

losik
Já nejsem Sobík. Úsměv) Počkej až tě potkám.

1stCL_Pospa
Petrasi myslím že náš kámoš "Karel" ještě běhá po Kostelci a shání špeka pro filmaře z Prahy Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,064,320 návštěv