| 
 Jak dal s velkymi specialkami? 
 | 
| Lekk | 
 Přidané 12-11-2008 15:01 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1785 
Založený: 20.10.05 
  | 
Šakalíto  - příslušnost jednotlivých map by samozřejmě odpovídala jejich povrchu. Tj pokud je to ostrov tak to bude polynwesie. Pokud je to pevnina tak to bude pevnina. Austrálie jako taková není - tj. za vítězství v daném bojišti bude stačit dosáhnout Australských břehů   

Obdobně budou fungovat všechna bojiště - některá holt přeneseně - TJ na Normandy bude navazovat Bastogne a pak Ardeny a násůledně třeba Berlin, či jiná no name mapa. 
východní fronta zase skončí na Slovensku či v Mandžusku. 

Jednotlivá příslušnost mapy bude vždy zobrazena pro velící generály a samozřejmě se bude promítat v DB jako čtverečkový posun na celosvětovém bojišti...Na serveru bude mapa nikoliv Normandy..ale celého světa s vyznačením front. 

Je toho už kapku víc..takže kdyžtak mužem probrat na TS. 

| 
|   | 

| 
 | 
| j4ck41 | 
 Přidané 12-11-2008 15:11 
 | 

Diskutující 

Příspěvek: 2006 
Založený: 09.02.06 
  | 
311_Tank napsal:
Tak hura do tichomori    Tech par letadlovek ustojej vetsinou vsichni.   

jop, ja sem pro   

Vygenerujes report pomoci DXdiag a clone ti pak uci zdali si hoden rise.. ee teda specialky    

no tak to teda jooo ... kdyz budu chtit litat specky a moje masina neprojde rasovou kontrolou tak pozadam nekoho ze znamejch kdo ma bednu jaka projde, poprosim ho o ten vystup a budu vesele vykrikovat "upgradoval jsem/koupil jsem masinu, hura ... muzu litat specky?"   | 
|   | 

| 
 | 
| alfik | 
 Přidané 12-11-2008 15:30 
 | 

Stařešina 

Příspěvek: 5173 
Založený: 21.04.06 
  | 
Clone: To bych nedělal. 
Historie nesčetněkrát dokázala že elita je fajn pro elitu jedině když ta je v úzkém kontaktu s neelitou. 
Vysvětlím na možném budoucím scénáři: 
Vytvoříš ten svůj seznam prověřených. Mch - já tam asi nebudu. Moje železo není zas tak nic moc přes mé neustálé snahy do něj cpát chechtáky. A pilot tak dobrej jako Lajoni taky nejsem. 
Budeš dělat specky pro pár lidí kteří se stejně asi ne všichni dostaví a tvoje skvělé specky tím pádem budou stát za ***. 
Mezitím vznikne Strana (Svaz, Spolek, Bratrstvo...) Odmítnutých Neprověřených, kteří si budou dělat specky a přes to že jim budou padat, budou to skvělé specky se spoustou nadšených lidí. 
Lidi ze Tvého seznamu se tam nedostanou, leda by si změnili nick a riskovali že je někdo pozná a vykopne... 
Doplatí na to, a nakonec nejspíš požádají o své vyřazení ze seznamu prověřených. 
End.
 "Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček 
 | 
|   | 

| 
 | 
| alfik | 
 Přidané 12-11-2008 15:38 
 | 

Stařešina 

| 
Ještě dodám (k tomu 15:30) 
V Rusku to takhle nějak pokud vím částečně proběhlo. Jenže, Rusů je cca čtvrt miliardy, čili může tam být možná tolik virt. pajlotů kolik je u nás v tom našem Bazmekistánu obyvatel. 
Na některých jejich serverech je to (ať už v tom dobrém či ve zlém) vidět. 
Jsou tam servery pro zvané, vím to, byl jsem párkrát pozván, ale... je jich na to dostatek. Nás ne.
 | 
|   | 

| 
 | 
| WT_Horrido | 
 Přidané 12-11-2008 16:38 
 | 

Fusioner 

Příspěvek: 10264 
Založený: 30.09.05 
  | 
Ja si myslím, že bude stačit podepsat Nationalgefühl Übereinstimmung.
 武士は振り返らない 
祖国を救うためが(我)ここにあり 
 | 
|   | 

| 
 | 
| Tajpan | 
 Přidané 12-11-2008 17:44 
 | 

Diskutující 

Příspěvek: 2928 
Založený: 11.10.05 
  | 
musím velmi nerád suhlasiť s Vogonom.    
Na špeciálku treba nutne tri veci. ostatné sa dokážu zohnať. 
1.Ludia. 
2.Lidi. 
3.PILOTI/LETCI. 
Ak tieto veci nie sú, tak potom sa tie moje strašne nezabudnutelné zážitky zo špeciálok budu asi navždy neprekonatelné.  

| 
|   | 

| 
 | 
| clone9cz | 
 Přidané 12-11-2008 18:56 
 | 

Hlavní administrátor  

Příspěvek: 5064 
Založený: 09.10.05 
  | 
alfik : vymysli neco lepsiho a ja ti zatleskam | 
|   | 

| 
 | 
| alfik | 
 Přidané 12-11-2008 23:06 
 | 

Stařešina 

| 
Clone: Lepší je demokratůra. I s rizikem že se občas na specce objeví modrá smrt. Netleskej. Já za to fakt nemůžu :-(
 | 
|   | 

| 
 | 
| 1stCL_Fucida | 
 Přidané 13-11-2008 00:01 
 | 

Hlavní administrátor  

Příspěvek: 11141 
Založený: 26.01.13 
  | 
Já souhlasím především s Horridem a dovolím si poznamenat, že Clonův návrh je sice možná opodstatněný, ale nerealizovatelný a v konečném důsledku špatný  
 "Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt." 
 | 
|   | 

| 
 | 
| clone9cz | 
 Přidané 13-11-2008 02:06 
 | 

Hlavní administrátor  

Příspěvek: 5064 
Založený: 09.10.05 
  | 
to, ze pride kdo chce i s pomalym pocitadlem a s nestabilni siti, nebo treba i vykonnym, ale umyslne pretizenym PC, kvuli dosazeni nejvyssi vizualni kvality, to je anarchie 

ve fungujici demokracii by se stanovili pravidla tak, aby jeden neomezoval 50 ostatnich ... pokud se to tedy tyka velkejch specialek s vic jak 50 uzivatelema, tak by to byl vic prinos, nemyslis 

je to tvrdy pro lidi se slabym pocitacem a nestabilnim spojenim, ale co se da delat, kdyz jim PC nestaci na 50 uzivatelu na serveru, tak se nemuzou hlasit na specialku pro 60 lidi prece 
 jedno, ze to zpocatku nelakguje, ale kdyz se do toho zapoji flak a vsechny era se slitnou na jedno misto, je to problem 

typickej priklad Licka se stovkou paraganu, kdyz je nekdo vyhodi, tak si muze dat gablik a priste uz to delat nebude

| 
|   | 

| 
 | 
| doktorkop | 
 Přidané 13-11-2008 07:28 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 732 
  | 
Ale jak chceš zjistit tu hranici mezi tím kdo může letět a kdo by už omezoval ostatní?Co je pomalý počítač? 
Podle použitých komponent,nebo průměrné FPS v Black death?
 Je snadné být přečíslen,když je někdo nula. 
Že? 
 | 
|   | 

| 
 | 
| WT_Slava | 
 Přidané 13-11-2008 07:46 
 | 

Rozkoukaný 

Příspěvek: 322 
Založený: 03.10.05 
  | 
Hele Clone a to si představuješ jak? Že by  ten kdo by chtěl letět speciálku musel dodat: 
1) notářsky ověřené potvrzení od znalce v oboru IT o stavu jeho PC, použitých komponentech a ovladačích 
2) notářsky ověřené potvrzení od jeho providera že v den D a hodinu H bude jeho připojení k internetu stabilní a bez výpadků 

Sorry, ale tohle mi připomíná dobu kdy se lidi kteří chtěli vyjet do zahraničí museli nechat kádrovat Národním výborem, ZO KSČ a kdoví kým ještě. 
IMHO speciálky byly založené hlavně na tom, že lidi (piloti) měli zájem je letět a byli pro to nadšení. Obávám se, že pokud tohle uvedeš v praxi tak valnou většinu případných zájemců odradíš, protože si prostě řeknou, že to nemají zapotřebí a půjdou si místo speciálky v klidu skočit někam na dogfight server. | 
|   | 

| 
 | 
| doktorkop | 
 Přidané 13-11-2008 08:17 
 | 

Uživatel 

| 
Ale ono to má logiku. 
Podívej-já nemám zrovna silnou mašinu,ale když budu vědět(například)že pokud se snížením detailů a AA vyhlazování dostanu na nějakou hodnotu(FPS asi)při které nebudu omezovat ostatní,tak si to tak nastavím(minimálně pro speciálku)Protože jinak z toho taky nebudu nic mít,když se sesype server. 
Asi by bylo nešťastné prezentovat to jako nařízení,ale spíš jako doporučení v zájmu většiny. 
Ne? 
Že? 
 | 
|   | 

| 
 | 
| MK_KaiN | 
 Přidané 13-11-2008 09:34 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1088 
Založený: 01.10.05 
  | 
Kupodivu souhlasím s Clonem    a i s Doktorem. Je to problem hlavně těch lidí se slabšímá sestavama. Oni by si měli uvědomit, že můžou znepříjemňovat hru ostatním. A zařídit se podle toho.  | 
|   | 

| 
 | 
| WT_Slava | 
 Přidané 13-11-2008 09:45 
 | 

Rozkoukaný 

Příspěvek: 322 
Založený: 03.10.05 
  | 
MK_KaiN napsal:
Kupodivu souhlasím s Clonem     a i s Doktorem. Je to problem hlavně těch lidí se slabšímá sestavama. Oni by si měli uvědomit, že můžou znepříjemňovat hru ostatním. A zařídit se podle toho.    

V tom případě zbývá jediné - definovat "slabou sestavu" | 
|   | 

| 
 | 
| MK_KaiN | 
 Přidané 13-11-2008 09:52 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1088 
Založený: 01.10.05 
  | 
Není třeba nic definovat. Každej sám moc dobře ví co mu komp zvládne a co uz ne. Když chceš chceš hrát hokej na nějaké úrovni, tak potřebuješ pořádný brusle a ne ty co se šroubujou k botam.  | 
|   | 

| 
 | 
| Hiltos | 
 Přidané 13-11-2008 09:53 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 863 
Založený: 28.04.06 
  | 
A je mozne vyvazit slabsi pripojeni extra silnou sestavou? Jako neco za neco? 
Nebo i kdyz budu mit procesor a grafiku o 100% na minimem, tak me jediny nedostatecny kilobajt v uploadu odsune do stavu "Zpomalovacu a potizistu"? | 
|   | 

| 
 | 
| Lekk | 
 Přidané 13-11-2008 09:56 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1785 
Založený: 20.10.05 
  | 
Což je stejné jako hledat proč spadnul server a kolik objektů je moc....prostě se na serevru musí apliko vat ping controla při delay okamžitě kickovat než to lehne všem. 
 | 
|   | 

| 
 | 
| j4ck41 | 
 Přidané 13-11-2008 10:01 
 | 

Diskutující 

Příspěvek: 2006 
Založený: 09.02.06 
  | 
 clone9cz napsal: 
... 
je to tvrdy pro lidi se slabym pocitacem a nestabilnim spojenim, ale co se da delat, kdyz jim PC nestaci na 50 uzivatelu na serveru, tak se nemuzou hlasit na specialku pro 60 lidi prece 
 jedno, ze to zpocatku nelakguje, ale kdyz se do toho zapoji flak a vsechny era se slitnou na jedno misto, je to problem 
...   

Clone prestan uz tuhle myslenku obhajovat ... je to logicky i kdyz s tim nesouhlasim ... a uz konecne rekni JAK TO CHCES UDELAT? 

btw. kdyz uz teda takhle bojujes, neni na case si zamest pred vlastnim prahem? Jak jsem si i ted overil ani na strankach Lajonu neni v podminkach pro vstup receno nic o nejaky minimalni konfiguraci HW, k pripojeni se spokojujete i s modemem ... a ted mi jeste rekni jakej je kua rozdil mezi specialkou pro 60 lidi a narvanejma AHckama? na AHckach jejich lagovani nikomu hru kazit nebude? nebo jsou specialky posvatny jak kravy v Indii? | 
|   | 

| 
 | 
| doktorkop | 
 Přidané 13-11-2008 10:16 
 | 

Uživatel 

| 
Jo a ještě jedna věc 
Osobně si myslím,že to celkové spadnutí serveru nemají na svědomí jen slabší mašiny a připojení. 
Jestli si dobře vzpomínám,tak na pár starších speciálkách jsem měl slabší PC než teď a při velkém počtu lidí to sice lagovalo,ale k toálnímu kolapsu nedošlo. 
Že by SoundMod?  

Že? 
 | 
|   | 

|