November 04 2025 15:03:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Jak dal s velkymi specialkami?
Lekk
Šakalíto - příslušnost jednotlivých map by samozřejmě odpovídala jejich povrchu. Tj pokud je to ostrov tak to bude polynwesie. Pokud je to pevnina tak to bude pevnina. Austrálie jako taková není - tj. za vítězství v daném bojišti bude stačit dosáhnout Australských břehů Úsměv

Obdobně budou fungovat všechna bojiště - některá holt přeneseně - TJ na Normandy bude navazovat Bastogne a pak Ardeny a násůledně třeba Berlin, či jiná no name mapa.
východní fronta zase skončí na Slovensku či v Mandžusku.

Jednotlivá příslušnost mapy bude vždy zobrazena pro velící generály a samozřejmě se bude promítat v DB jako čtverečkový posun na celosvětovém bojišti...Na serveru bude mapa nikoliv Normandy..ale celého světa s vyznačením front.

Je toho už kapku víc..takže kdyžtak mužem probrat na TS.

j4ck41
311_Tank napsal:
Tak hura do tichomori Úsměv Tech par letadlovek ustojej vetsinou vsichni.

jop, ja sem pro Mrknutí

Vygenerujes report pomoci DXdiag a clone ti pak uci zdali si hoden rise.. ee teda specialky Šklebící se

no tak to teda jooo ... kdyz budu chtit litat specky a moje masina neprojde rasovou kontrolou tak pozadam nekoho ze znamejch kdo ma bednu jaka projde, poprosim ho o ten vystup a budu vesele vykrikovat "upgradoval jsem/koupil jsem masinu, hura ... muzu litat specky?" Šklebící se

alfik
Clone: To bych nedělal.
Historie nesčetněkrát dokázala že elita je fajn pro elitu jedině když ta je v úzkém kontaktu s neelitou.
Vysvětlím na možném budoucím scénáři:
Vytvoříš ten svůj seznam prověřených. Mch - já tam asi nebudu. Moje železo není zas tak nic moc přes mé neustálé snahy do něj cpát chechtáky. A pilot tak dobrej jako Lajoni taky nejsem.
Budeš dělat specky pro pár lidí kteří se stejně asi ne všichni dostaví a tvoje skvělé specky tím pádem budou stát za ***.
Mezitím vznikne Strana (Svaz, Spolek, Bratrstvo...) Odmítnutých Neprověřených, kteří si budou dělat specky a přes to že jim budou padat, budou to skvělé specky se spoustou nadšených lidí.
Lidi ze Tvého seznamu se tam nedostanou, leda by si změnili nick a riskovali že je někdo pozná a vykopne...
Doplatí na to, a nakonec nejspíš požádají o své vyřazení ze seznamu prověřených.
End.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

alfik
Ještě dodám (k tomu 15:30)
V Rusku to takhle nějak pokud vím částečně proběhlo. Jenže, Rusů je cca čtvrt miliardy, čili může tam být možná tolik virt. pajlotů kolik je u nás v tom našem Bazmekistánu obyvatel.
Na některých jejich serverech je to (ať už v tom dobrém či ve zlém) vidět.
Jsou tam servery pro zvané, vím to, byl jsem párkrát pozván, ale... je jich na to dostatek. Nás ne.

WT_Horrido
Ja si myslím, že bude stačit podepsat Nationalgefühl Übereinstimmung.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
musím velmi nerád suhlasiť s Vogonom. Úsměv
Na špeciálku treba nutne tri veci. ostatné sa dokážu zohnať.
1.Ludia.
2.Lidi.
3.PILOTI/LETCI.
Ak tieto veci nie sú, tak potom sa tie moje strašne nezabudnutelné zážitky zo špeciálok budu asi navždy neprekonatelné.

clone9cz
alfik : vymysli neco lepsiho a ja ti zatleskam

http://www.wwii-illusion.net
alfik
Clone: Lepší je demokratůra. I s rizikem že se občas na specce objeví modrá smrt. Netleskej. Já za to fakt nemůžu :-(

1stCL_Fucida
Já souhlasím především s Horridem a dovolím si poznamenat, že Clonův návrh je sice možná opodstatněný, ale nerealizovatelný a v konečném důsledku špatný Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

clone9cz
to, ze pride kdo chce i s pomalym pocitadlem a s nestabilni siti, nebo treba i vykonnym, ale umyslne pretizenym PC, kvuli dosazeni nejvyssi vizualni kvality, to je anarchie

ve fungujici demokracii by se stanovili pravidla tak, aby jeden neomezoval 50 ostatnich ... pokud se to tedy tyka velkejch specialek s vic jak 50 uzivatelema, tak by to byl vic prinos, nemyslis

je to tvrdy pro lidi se slabym pocitacem a nestabilnim spojenim, ale co se da delat, kdyz jim PC nestaci na 50 uzivatelu na serveru, tak se nemuzou hlasit na specialku pro 60 lidi prece
jedno, ze to zpocatku nelakguje, ale kdyz se do toho zapoji flak a vsechny era se slitnou na jedno misto, je to problem

typickej priklad Licka se stovkou paraganu, kdyz je nekdo vyhodi, tak si muze dat gablik a priste uz to delat nebude

http://www.wwii-illusion.net
doktorkop
Ale jak chceš zjistit tu hranici mezi tím kdo může letět a kdo by už omezoval ostatní?Co je pomalý počítač?
Podle použitých komponent,nebo průměrné FPS v Black death?
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

WT_Slava
Hele Clone a to si představuješ jak? Že by ten kdo by chtěl letět speciálku musel dodat:
1) notářsky ověřené potvrzení od znalce v oboru IT o stavu jeho PC, použitých komponentech a ovladačích
2) notářsky ověřené potvrzení od jeho providera že v den D a hodinu H bude jeho připojení k internetu stabilní a bez výpadků

Sorry, ale tohle mi připomíná dobu kdy se lidi kteří chtěli vyjet do zahraničí museli nechat kádrovat Národním výborem, ZO KSČ a kdoví kým ještě.
IMHO speciálky byly založené hlavně na tom, že lidi (piloti) měli zájem je letět a byli pro to nadšení. Obávám se, že pokud tohle uvedeš v praxi tak valnou většinu případných zájemců odradíš, protože si prostě řeknou, že to nemají zapotřebí a půjdou si místo speciálky v klidu skočit někam na dogfight server.

doktorkop
Ale ono to má logiku.
Podívej-já nemám zrovna silnou mašinu,ale když budu vědět(například)že pokud se snížením detailů a AA vyhlazování dostanu na nějakou hodnotu(FPS asi)při které nebudu omezovat ostatní,tak si to tak nastavím(minimálně pro speciálku)Protože jinak z toho taky nebudu nic mít,když se sesype server.
Asi by bylo nešťastné prezentovat to jako nařízení,ale spíš jako doporučení v zájmu většiny.
Ne?

Že?

MK_KaiN
Kupodivu souhlasím s Clonem Úsměv a i s Doktorem. Je to problem hlavně těch lidí se slabšímá sestavama. Oni by si měli uvědomit, že můžou znepříjemňovat hru ostatním. A zařídit se podle toho.

WT_Slava
MK_KaiN napsal:
Kupodivu souhlasím s Clonem Úsměv a i s Doktorem. Je to problem hlavně těch lidí se slabšímá sestavama. Oni by si měli uvědomit, že můžou znepříjemňovat hru ostatním. A zařídit se podle toho.

V tom případě zbývá jediné - definovat "slabou sestavu"

MK_KaiN
Není třeba nic definovat. Každej sám moc dobře ví co mu komp zvládne a co uz ne. Když chceš chceš hrát hokej na nějaké úrovni, tak potřebuješ pořádný brusle a ne ty co se šroubujou k botam.

Hiltos
A je mozne vyvazit slabsi pripojeni extra silnou sestavou? Jako neco za neco?
Nebo i kdyz budu mit procesor a grafiku o 100% na minimem, tak me jediny nedostatecny kilobajt v uploadu odsune do stavu "Zpomalovacu a potizistu"?

Lekk
Což je stejné jako hledat proč spadnul server a kolik objektů je moc....prostě se na serevru musí apliko vat ping controla při delay okamžitě kickovat než to lehne všem.

j4ck41
clone9cz napsal:
...
je to tvrdy pro lidi se slabym pocitacem a nestabilnim spojenim, ale co se da delat, kdyz jim PC nestaci na 50 uzivatelu na serveru, tak se nemuzou hlasit na specialku pro 60 lidi prece
jedno, ze to zpocatku nelakguje, ale kdyz se do toho zapoji flak a vsechny era se slitnou na jedno misto, je to problem
...

Clone prestan uz tuhle myslenku obhajovat ... je to logicky i kdyz s tim nesouhlasim ... a uz konecne rekni JAK TO CHCES UDELAT?

btw. kdyz uz teda takhle bojujes, neni na case si zamest pred vlastnim prahem? Jak jsem si i ted overil ani na strankach Lajonu neni v podminkach pro vstup receno nic o nejaky minimalni konfiguraci HW, k pripojeni se spokojujete i s modemem ... a ted mi jeste rekni jakej je kua rozdil mezi specialkou pro 60 lidi a narvanejma AHckama? na AHckach jejich lagovani nikomu hru kazit nebude? nebo jsou specialky posvatny jak kravy v Indii?

doktorkop
Jo a ještě jedna věc
Osobně si myslím,že to celkové spadnutí serveru nemají na svědomí jen slabší mašiny a připojení.
Jestli si dobře vzpomínám,tak na pár starších speciálkách jsem měl slabší PC než teď a při velkém počtu lidí to sice lagovalo,ale k toálnímu kolapsu nedošlo.
Že by SoundMod?Vyděšený

Že?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,455,206 návštěv