Spit Mk IXe
|
1stCL_Fucida |
Přidané 06-04-2007 18:16
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11129
Založený: 26.01.13
|
Tajpan napsal:
1stCL_Pospa napsal:
313_Santy napsal:

Ticho! Tempest je výzva, protože nemá všechny trumfy na své straně, ale za modré, to je moc jednoduché. 
Jak říkám ještě si to neuvědomuješ ale jsi modrej pilot jak poleno ! 
ty voe, tak už korupcia došla už i na toto forum.  A verejne.  Som ale zvedavý kolko Pospa ponúkne za prestup. 
1stCL/Santy . Hmm, to zní skoro tak dobře jako 313_OTU_Fucida
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 06-04-2007 18:21
|

Uživatel

Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
1stCL_Pospa napsal:
No na to si pamatuju byla to naše blbost a ty spity tam byly dva nejen jeden z Lucčiných nicků. Nebo že by Lucka řídil oba ty spity ? Teď fakt nevim.
To byl Spit, kterému jsem šla na pomoc. Do boje vůbec nezasáhl.
Já, na rozdíl od tebe, ve Spitu zůstanu.
A že to v něm umí kde kdo? Modrý kecy.  |
|
|
|
Panek |
Přidané 06-04-2007 18:38
|

Diskutující

Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Já to ve Spitu neumím. A to nelezu někomu do zadku.
Tudle jsem s ním dal dva He-111, ale jak se tam objevila G6, tak jsem šel dolů. Teda jako až po chvíli, to už jsme spolu notně dlouho točili.
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 06-04-2007 18:56
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Tajpan napsal:
1stCL_Pospa napsal:
313_Santy napsal:

Ticho! Tempest je výzva, protože nemá všechny trumfy na své straně, ale za modré, to je moc jednoduché. 
Jak říkám ještě si to neuvědomuješ ale jsi modrej pilot jak poleno ! 
ty voe, tak už korupcia došla už i na toto forum.  A verejne.  Som ale zvedavý kolko Pospa ponúkne za prestup. 
1stCL/Santy  . Hmm, to zní skoro tak dobře jako 313_OTU_Fucida 
už se těším  |
|
|
|
313_Santy |
Přidané 06-04-2007 19:25
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 202
Založený: 29.09.05
|
   |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 06-04-2007 20:40
|

Uživatel

Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
Lucka napsal:
1stCL_Pospa napsal:
No na to si pamatuju byla to naše blbost a ty spity tam byly dva nejen jeden z Lucčiných nicků. Nebo že by Lucka řídil oba ty spity ? Teď fakt nevim.
To byl Spit, kterému jsem šla na pomoc. Do boje vůbec nezasáhl.
Já, na rozdíl od tebe, ve Spitu zůstanu.
A že to v něm umí kde kdo? Modrý kecy. 
Už to vzdávám jsi nejlepší. |
|
|
|
Lucka |
Přidané 06-04-2007 21:39
|

Uživatel

|
Nic si z toho nedělej. Tobě to s tím křížem na krku zase nejvíc sluší  |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 06-04-2007 22:48
|

Uživatel

Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
1stCL_Wedge napsal:
No seš prostě nejlepší Lucko, dyť mi to víme. Jo mimochodem na těch Fw190 a tebe na Spitu na Normandii si pamatuju moc dobře snad i track z toho mam...........a tenkrát si měla nick NN - něco...tak jak je to tentokrát Lucko, Maxi, Jarmilo???
A objev se zase někdy na nějakym DF, tobě totiž hrozně hezky upadává pravý křídlo - prostě typická ženská elegance. 
...a tady je nekdo zasazenej primo do cernyho... |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 07-04-2007 04:05
|

Hlavní administrátor

|
Tak ono nestačí, že je tahle cácorka, (tohle pískle, jak by řekl jeden nejmenovaný princ) sundá ve Spitu oba najednou, ona jim to oběma nandá i na fóru. Hmm 
Nic si z toho nedělejte chlapci moji zlatí..sejdeme se na TS a já nechám nějakého klučinu z (E)CL, ať vám vysvětlí, jak ve dvou bojovat na Fw 190 proti dvěma Spitfirům V .
|
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 07-04-2007 06:47
|

Uživatel

|
1stCL_Fucida napsal:
Tak ono nestačí, že je tahle cácorka, (tohle pískle, jak by řekl jeden nejmenovaný princ) sundá ve Spitu oba najednou, ona jim to oběma nandá i na fóru. Hmm 
Nic si z toho nedělejte chlapci moji zlatí..sejdeme se na TS a já nechám nějakého klučinu z (E)CL, ať vám vysvětlí, jak ve dvou bojovat na Fw 190 proti dvěma Spitfirům V  .
I Ty ..Fuči  |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 07-04-2007 07:01
|

Uživatel

|
Lucka napsal:
 Nic si z toho nedělej. Tobě to s tím křížem na krku zase nejvíc sluší 
Díky na druhou stranu jsem hrozně rád že ti náš neuspěch a tvé štěstí uvázlo takhle v paměti jako vyjímečná událost. Sundala si ještě někoho kdo by se ti takhle vryl do paměti ?
To já zi z toho letu jen pamatuju jak na Wedge řve máti a on nemá čas řvát do TS že má za prdelí spita a tak si to letí kdesi do pryč kde ho fakt nemůžu najít Takže ať nás dostal kdokoli z tvé rodiny je třeba nemalou zásluhu taky připsat rodině udatného Wedge  |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 07-04-2007 07:36
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Nic si z toho nedělejte chlapci moji zlatí..sejdeme se na TS a já nechám nějakého klučinu z (E)CL, ať vám vysvětlí, jak ve dvou bojovat na Fw 190 proti dvěma Spitfirům V  .
2xFw190 verzus 2xSpitV, to je pre malých 
Skôr by som bol radšej ,ak by si poradil: 1ksFw190 verzus La7.
A nechcem lietať 5-7km.  |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 07-04-2007 13:48
|

Hlavní administrátor

|
1stCL_Pospa napsal:
Lucka napsal:
 Nic si z toho nedělej. Tobě to s tím křížem na krku zase nejvíc sluší  Sundala si ještě někoho kdo by se ti takhle vryl do paměti ?
mě?
|
|
|
|
Maxxis |
Přidané 07-04-2007 15:44
|

Uživatel

Příspěvek: 539
|
Tajpan napsal:
1stCL_Fucida napsal:
2xFw190 verzus 2xSpitV, to je pre malých 
Skôr by som bol radšej ,ak by si poradil: 1ksFw190 verzus La7.
A nechcem lietať 5-7km. 
tajpan, fw 190 nelita sam, ma kamarady, ne jako spit kde seš na vejletě a když se něco děje tak zatočíš a maš klid.
jinak fw vs la7--- nelitat sam, nemaš šanci, (jedině dive a modlit se aby tě ztratil), jinak tě dožene a zabije. |
|
|
|
Maxxis |
Přidané 07-04-2007 15:49
|

Uživatel

Příspěvek: 539
|
310_Ikar napsal:
1stCL_Wedge napsal:
No seš prostě nejlepší Lucko, dyť mi to víme. Jo mimochodem na těch Fw190 a tebe na Spitu na Normandii si pamatuju moc dobře snad i track z toho mam...........a tenkrát si měla nick NN - něco...tak jak je to tentokrát Lucko, Maxi, Jarmilo???
A objev se zase někdy na nějakym DF, tobě totiž hrozně hezky upadává pravý křídlo - prostě typická ženská elegance. 
...a tady je nekdo zasazenej primo do cernyho...
kdo je zasažen do černýho??? už někdo zasunul ???
nebo srdeční záležitost ??? černý kašel ?? volná dívčí pouzdra ?? kde a za kolik ?? |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 07-04-2007 16:35
|

Hlavní administrátor

|
Pche..Fw 190 D-9 si dává La-7 k snídani .
|
|
|
|
Mamutak |
Přidané 07-04-2007 16:42
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 327
Založený: 30.03.06
|
Maxxis napsal:
jinak fw vs la7--- nelitat sam, nemaš šanci, (jedině dive a modlit se aby tě ztratil), jinak tě dožene a zabije.
Staci jit do dajvu a on se v te lavocce rozpadne vid Gallande
Upravil/a Mamutak dne 07-04-2007 16:42
|
|
|
|
313_Santy |
Přidané 07-04-2007 16:52
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 202
Založený: 29.09.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Pche..Fw 190 D-9 si dává La-7 k snídani  .
No dyť to říkám, moc jednoduché. |
|
|
|
Lucka |
Přidané 07-04-2007 18:18
|

Uživatel

|
1stCL_Pospa napsal:
...na druhou stranu jsem hrozně rád že ti náš neuspěch a tvé štěstí uvázlo takhle v paměti jako vyjímečná událost. Sundala si ještě někoho kdo by se ti takhle vryl do paměti ?
Výjimečná událost? Štěstí? Ale ne Pospo. Ten souboj, o kterém tu byla řeč, nebyl ničím výjimečný. Když jsem šla pomoci Spitu, který do chatu pro reds hlásil, že jsou tam dva Foky, letěla jsem tam s myšlenkou, že než dorazím, bude pravděpodobně na zemi a z boje proti dvojici se možná nevrátím po svých. Jestli mě ten souboj něčím překvapil tak tím, jak snadné bylo vymanévrovat jednoho Foka, zaparkovat mu za zadkem, sestřelit ho a potom totéž provést s druhým. A vůbec nejvíc času a úsilí mi zabralo dohnat vás, když jste se odpoutali z boje. To, že jste to oba udělali pozdě, až když jste ztratili velké množství energie, to jsem tehdy nepochopila a není mi to jasné dodnes. S kým bojuji jsem se dozvěděla až z hlášek v chatu. Takových soubojů jako tento jsem předtím i potom absolvovala desítky, ale málokdy jsem viděla takovou pilotáž Fw-190. Vršili jste jednu chybu za druhou a bylo pro mě stěží pochopitelné, co to ve vzduchu vyvádíte.
Takže žádné štěstí a už vůbec ne nic výjimečného. Ten souboj mi, spíše než cokoliv jiného, vykouzlil na tváři pobavený úsměv.
Ano, mnoho soubojů se mi vrylo do paměti. Převážně se jednalo o souboje na 1stCL DF serveru s Liony - Fučidou, Pepanem, Novotnym, Wutzem, SaBotem, pbarrym, Valherou, Vegou, BlueLem, Knifem a dalšími. Všichni tihle kluci jsou výbornými piloty a jejich taktika je skvělá. A zdaleka ne vždy jsem proti nim létala na Spitfiru nebo Lavočce. Bojovala jsem i na Laggu, I-16, Migu nebo Jaku. Většinu soubojů s nimi jsem prohrála a mnou dosažené sestřely byly vykoupeny až příliš velkým počtem smrtí. A přestože jsem tam hodně často dostávala nařezáno, létala jsem s nimi moc ráda.
Byly to souboje, které mi opravdu uvázly v paměti a jen tak na ně nezapomenu. Ti kluci totiž umí nejen skvěle létat a bojovat, ale ještě ke všemu se k poraženému dokázali vždy rytířsky chovat. A nikdy jsem od nich neslýchala řeči, které s létáním nemají nic společného a zacházejí do osobních věcí, tak jako občas od Tebe a Wedge už řadu měsíců tady na fóru nebo v chatu na on-line. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 07-04-2007 19:23
|

Hlavní administrátor

|
Lucie, zase mi tady to opírání do Herr Wedge a Pospy moc nepřeháněj To totiž nemám rád. Pokud jsi je sundala ve Spitu V, tak je to důvod se jim trochu zasmát, ale ne vysmívat - kdo z nás někdy neprojel neprohratelný souboj, že jo? A pokud by to tady mělo sklouznout do nějaké osobnější roviny, což se mi téměř zdá, že už sklouzává, tak bych vás všechny tři pozval do naší oblíbené hospůdky na česnečku a Jägermeistera, nebo byste si to mohli vyříkat třeba přes PM, nebo ICQ Tak si říkám, že mám docela hlad na česnečku..budeme tam muset zajít. Soon.
|
|
|