Enjoyr Patch pro DGen dyn.kampaně -v.5.2
|
Enjoyr |
Přidané 01-04-2009 22:33
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 288
Založený: 20.03.06
|
Cracken napsal:
Já chtít dělat DGen kampaně původně, ale já nebýt schopná to dělat, pročež já dělat statistická kampaně jen. Já moc chtít někoho DGen prasknout páč já pak milovat československá kamapně pro mapy Canon_channel, ash_bof atp. Proč původní člověk ten DGen neprasknout? Chtít naše hlavy zoufalstvím prasknout když pak Londýn v Leningradě a Sicílie na Krymě předstírat?
...I'm sorry, but I don't understand English |
|
|
|
313_123 |
Přidané 03-04-2009 06:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
Enjoyr napsal:
313_123 napsal:
tak a po ptákách
od OJCAR (přez trans.)
Promiňte, já jsem zkoušel to ale nemůže být dělaný protože Morane a Hawk jsou zakódovaný v DGEN jak Allied letadla. Já jsem praskl DGEN.exe. Já jsem jen "podvádění" to. A letadlo pevně zapsaný jak spojenecký v DGEN.exe může jen být užívaný jako AI kdy užívaný jak Axis letadlo a viceversa.....
Možná, že někdo mohl prasknout DGEN.exe někdy....
jjj, přesně tak, už je ,,prasknuto,, skoro všechno, tak už zbývá jen ,,prasknout,, DGen.exe....spousta map,letadel...měl by co generovat , ..a hlavně, silně pochybuji,že by ještě Starshoy kdy přišel s novou verzí. Co takhle nějaká šikovná česká hlavička, která by ten DGen.exe praskla ???!!?? Nenašla by se nějaká...třeba tady ???
našla - ty
Upravil/a 313_123 dne 03-04-2009 06:04
|
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 04-04-2009 16:42
|
Rozkoukaný
|
313_123 napsal:
Enjoyr napsal:
jjj, přesně tak, už je ,,prasknuto,, skoro všechno, tak už zbývá jen ,,prasknout,, DGen.exe....spousta map,letadel...měl by co generovat , ..a hlavně, silně pochybuji,že by ještě Starshoy kdy přišel s novou verzí. Co takhle nějaká šikovná česká hlavička, která by ten DGen.exe praskla ???!!?? Nenašla by se nějaká...třeba tady ???
našla - ty
....to je nad mé schopnosti... .. je tu někdo,kdo by s tím poradil? |
|
|
|
Cracken |
Přidané 05-04-2009 10:03
|
Uživatel
Příspěvek: 742
Založený: 08.11.08
|
A co postnout výzvu na M4T nebo AAA? Tam by se možná někdo našel. |
|
|
|
313_123 |
Přidané 06-04-2009 06:28
|
Uživatel
|
tak to je nad mé angl. schopnosti |
|
|
|
313_123 |
Přidané 06-04-2009 06:29
|
Uživatel
|
ted mě došlo, že jsme vlastně neschopní |
|
|
|
Cracken |
Přidané 06-04-2009 06:46
|
Uživatel
|
Já to klidně napíšu. (Pokud to nebude Enjoy chtít napsat sám, přece jen je uznávanou autoritou v DGen kruzích.) |
|
|
|
313_123 |
Přidané 06-04-2009 07:58
|
Uživatel
|
jj je to můj guru a vzor |
|
|
|
Pavel K |
Přidané 06-04-2009 15:53
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 181
Založený: 30.01.08
|
Jestli má Enjoy kontakt na autora Dgenu bylo by férovější ho nejdřív zkusit kontaktovat a přesvědčit ho, aby dal k dispozici zdrojáky a další informace, pokud nehodlá pokračovat ve vývoji. Nebo aby zkusil Dgen "otevřít" pro nová letadla a mapy. A když všechno selže může se ještě jako generátor misí a kampaní pro nová letadla a mapy využívat DCG. Nová letadla jsou bez problému použitelná, DCG má takový "planeset" kam je stačí doplnit, nové mapy jsou horší - pro správnou funkci se musí dodělat pro každou mapu silniční a železniční síť a ještě další věci i pro DCG. |
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 06-04-2009 19:55
|
Rozkoukaný
|
Pavel K napsal:
Jestli má Enjoy kontakt na autora Dgenu bylo by férovější ho nejdřív zkusit kontaktovat a přesvědčit ho, aby dal k dispozici zdrojáky a další informace, pokud nehodlá pokračovat ve vývoji. Nebo aby zkusil Dgen "otevřít" pro nová letadla a mapy. A když všechno selže může se ještě jako generátor misí a kampaní pro nová letadla a mapy využívat DCG. Nová letadla jsou bez problému použitelná, DCG má takový "planeset" kam je stačí doplnit, nové mapy jsou horší - pro správnou funkci se musí dodělat pro každou mapu silniční a železniční síť a ještě další věci i pro DCG.
jjj, kluci , nemám kontakt na Starsoje,což je problém... navíc neumím anglicky ani zbla...což je další problém , .. a nejsem žádnej guru ,jsem normální fanda do ILa jako vy , všechno je jen poznámkový blok, žádná věda...
..ale DGen už je jiná káva.. obávám se,že i se zdrojákama v kapse to není nějaká lecjaká věc... . Přesně jak píšeš Pavle - přidat tam letadla by asi až tak velký problém nebyl, ale mapy je jiná káva - body pro generování, veškeré souřadnice měst,letišť, silnice,železnice, mosty atd.... a to vše v nějakém programovacím jazyku,nebo kdoví co,který by se člověk musel naučit, navíc provázání na další soubory nejen ve složce DGen,Campaigns,PaintSchemes atd. ale i na soubory .SFS a další - a to znamená vidět i do nich...
řekl bych sousto pro docela slušně nadupanýho heckera-programátora,zpětné inženýrství....
...kdyby to bylo tak jednoduché,řekl bych,že už by to někdo od doby módů dávno ,,prasknul,,...
ale možná se pletu a nevidím do toho, každopádně už jsem se o tom s pár zkušenýma lidma radil a všichni to vidí jako docela slušně tvrdý oříšek.. |
|
|
|
313_123 |
Přidané 08-04-2009 11:08
|
Uživatel
|
no tak po tom co si nám to tak krasně nastínil
musím konstatovat, že tě čeká opravdu perná práce, to tedy ano
a nepomůžu ti
a máš na to 20 160 min - počítáno od ted
jinak budu smutný a když jsem smutný bývám nevrlý |
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 08-04-2009 21:14
|
Rozkoukaný
|
313_123 napsal:
no tak po tom co si nám to tak krasně nastínil
musím konstatovat, že tě čeká opravdu perná práce, to tedy ano
a nepomůžu ti
a máš na to 20 160 min - počítáno od ted
jinak budu smutný a když jsem smutný bývám nevrlý
, tak to ty stopky klidně můžeš vynulovat hned teď a začít být nevrlý
..páč s tím editováním DGen.exe to asi nedopadne... |
|
|
|
cuscundr |
Přidané 09-04-2009 15:17
|
Nováček
Příspěvek: 2
Založený: 04.04.09
|
Zdravím,jsem tu teprve nedlouho,ale létám už pár let jako samotář.Zkoušel jsem vše možné sehnat abych si mohl dělat sám mapy,přidávat letiště,tratě a modelovat krajinu,proto jsem i tu.Ale jak to tu pročítám,zjišťuji že takováhle věc v IL2 1946 není možná.
Prostě sám si mapu vymodelovat fakt nejde?????????
Chápu to správně??????
Ušetřete mi někdo moje trápení a podvrďte mi to čeho se obávám.
Díky moc za radu. |
|
|
|
313_123 |
Přidané 10-04-2009 06:33
|
Uživatel
|
no mapu si klído udělat můžeš
pokud máš dost času a trpělivosti
víc se dozvíš tady http://allaircraf...com/forum/ (tedy pokud umíš angl.)
jen pokud si fanda DGEN což je programék na tvoření dinamických kampaní dle cca dobové situace (prostě modří nevyhrajou)
bude ti na prd
tedy jen pro stat. camp. či pro polet ala MFS
tak si to přeber a zavěr si vyvod sám
Upravil/a 313_123 dne 10-04-2009 06:35
|
|
|
|
Pavel K |
Přidané 10-04-2009 17:34
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 181
Založený: 30.01.08
|
313_123 napsal:
no mapu si klído udělat můžeš
pokud máš dost času a trpělivosti
víc se dozvíš tady http://allaircraf...com/forum/ (tedy pokud umíš angl.)
jen pokud si fanda DGEN což je programék na tvoření dinamických kampaní dle cca dobové situace (prostě modří nevyhrajou)
bude ti na prd
tedy jen pro stat. camp. či pro polet ala MFS
tak si to přeber a zavěr si vyvod sám
Dgen dynamické kampaně netvoří ale generuje (myslel jsi to asi správně) a nové mapy můžou být hratelné i online viz Canonova mapa Kanálu. Ještě poznámka: statické kampaně mohou používat (a použvají) nově dodělávané objekty (hangáry, vlajky atd..) letadla, prostě cokoliv. A taky mohou mít nějaký příběh. Dynamické kampaně sice upravují stav fronty podle vašich úspěchů a proher ale jinak jsou všechny v podstatě hodně podobné. A modří samozřejmě vyhrát mohou, stačí si upravit config.ini a přidat tam a upravit (snížit ) defaultní hodnoty
OperationVictory=100
OperationDefeat=-100
WarVictory=1000
WarDefeat=-1000
a potom sestřelovat a ničit a válečné vítězství je blízko |
|
|
|
cuscundr |
Přidané 11-04-2009 09:18
|
Nováček
Příspěvek: 2
Založený: 04.04.09
|
Díky za radu
Mě jde hlavně o tvorbu krajiny,kopce,řeky,dát si letiště kam chci.Nebo upavovat stávající mapy,mazat letiště atd.......
Na tohle hledám rady,nebo nějaký editor ve kterém to jde.
Je tohle teda vůbec možné?????????
Jestli ne,tak kde se berou nové mapy při on-line hranní,tak to nějak jít asi musí???????????
Přidávání úkolu a cílů je mi jasný na daných mapách. |
|
|
|
Paulus |
Přidané 11-04-2009 17:53
|
Diskutující
Příspěvek: 2291
Založený: 26.03.08
|
Jestli jsem ty poslední příspěvky pochopil je tu zájem předělat kampaně z náhradních map do map vhodnějších (Vyměnit Kubáň za Cannal40 např.)
Mno něco podobného jsem právě dodělal. Je to sice zatím jen statická kampaň, ale na něčem se to jeden musí naučit.
Než to zveřejním, pošlu to někomu, kdo bude mít zájem na otestování na jiném PC.
Nevím, jestli to projde emailem má to téměř 20MB |
|
|
|
Cracken |
Přidané 11-04-2009 18:03
|
Uživatel
|
von Pavel napsal:
Nevím, jestli to projde emailem má to téměř 20MB
Doporučuju to někam uploadnout - třeba na www.4shared.com
Klidně ti to otestuju, pár kampaní jsem už udělal - ale až dodělám tu svou současnou - "Franken" Mig-15 proti F-86 v "Koreji". (Už jsem to nemohl vydržet)
Upravil/a Cracken dne 11-04-2009 18:04
|
|
|
|
Paulus |
Přidané 11-04-2009 18:05
|
Diskutující
Příspěvek: 2291
Založený: 26.03.08
|
[quote]Enjoyr napsal:
... a také díky tvým souborům a Gastonovu Nations_Squadrons v.6 je teď v mém Ilovi v Campaign a v Singl pěkná volba CZ (nemyslím místo NewZeland,ale samostatná), tedy Czechoslovakia (dal jsem si tam Crackenovu Malou vojnu...) , ještě to ladím......jen škoda, že CZ nebere DGen.exe , pár dynamických kampaní v Československé složce by vypadalo dobře ...
-----------------------------------------------------------------------------
toto mne velice zaujalo. Fungující volbu CZ bych bral. V mnou předělané kampani bojuje CZ letka!
Láká mne udělat dynamickou kampaň CZ.
Má-li někdo zajímavý příběh sem sním. |
|
|
|
Cracken |
Přidané 11-04-2009 18:35
|
Uživatel
|
Nevím, zda je vám to známo, ale na AAA je teď možnost mít kampaňové foldery a i národní marking pro spoustu států (+ hodnosti, medaile, hudbu - tu jsem "dělal" já, ale jěště to není úplně dodělané. Tenhle MOD je pořád ve vývinu - ostatně, udělat všechny ty kravinky pro všech 58 zemí není sranda. A ještě budou další relevantní země přidány):
http://allaircraf...+countries
Akorá ty čs. znaky nejsou úplně OK, ale Sanka mě ubezpečoval, že líp to už fakt natočit nejde...
Každopádně, kdo nemá rád jen "Angličany a Němce", může si zalítat třeba za Egypt, Izrael, Řecko, Švédsko, Paraguay.... Ne však za Kiribati, Tuvalu či Nigérii.
Upravil/a Cracken dne 12-04-2009 15:04
|
|
|