November 22 2024 02:51:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - KJÚŠÚ 1945, v2
Hoper
všici to maj na háku, velebnosti ....
ale aspoň si poslouchám modrásky, jak masakrujou chudáky šturmoviky ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Fucida
účast na tréninku byla taková, že dorazili krom mě další dva piloti A6M Úsměv. Tak jsme si řekli, že si radši dáme individuální trénink Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Mamutak
Prosil bych poslední F4U-1D k Cibuli. dík

www.czechlions.cz
310_cibule
Prima, jsme komplet. Díky.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Novotny
BOHUŽEL MUSÍM ODJET TUDÍŠ NEBUDU U PC A NEPOLETÍM. KUA DEN.Naštvaný

S5T_Galland
Nahoďte pls někdo IPčka na server a na TS

Díky G

www.letectvi.wz.cz
Hoper
chce se mi děsně spát...
sežrat tři čuníky, to už dá přeci jen zabrat i mne
a toho píva, co sem vypil...

vůbec nevím, jak budu schopen fungovat
:))

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_VLK
Pánové je mi líto,ale musím se odhlásit....Smutný
jedu shlédnout jednu nemovitost...

přeji Vám příjemný polet...Mrknutí

Hoper
řekl bych, že lanky asi postupem času začnou mít zase cosi do sebe
a když se ještě zaplatí předem za ubytování...

takhle je na těch speciálkách vždycky dost odhlášených
ale když by se dělaly na lankách...

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Fucida
server: 147.32.120.253:21001
heslo: specialka

TS: 147.32.120.253:8768
heslo: lion

Betty start 19:00
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Jirka
Tak půl hodiny letíme tam, pak tam hodinu dvacet lítáme od ničeho k ničemu a jen sledujeme nápisy v chatu a pak zas letíme půl hodiny zpátky.

Počet byť jen spatřených nepřátel 0.

Ještě že Jimik umí tak pěkně vykládat pohádky. Šklebící se

Wutz
sem hovado , já vim, ale omlouvám se , že sem nepřišel , zapoměl jsem se v práci ZamračenýZamračenýZamračenýNaštvanýNaštvanýNaštvaný

Georgeu
Jirka napsal:
Tak půl hodiny letíme tam, pak tam hodinu dvacet lítáme od ničeho k ničemu a jen sledujeme nápisy v chatu a pak zas letíme půl hodiny zpátky.

Počet byť jen spatřených nepřátel 0.

Ještě že Jimik umí tak pěkně vykládat pohádky. Šklebící se

Jimikova pohadka, dokonce se zpěvem, to byl zlatý hřeb celého večera Cool Kdybych si to nahrál, tak si to dám jako zvuk při vypínání počítače ...krásně by se mu usínalo Cool

Při doprovodu kamikaze skupiny jsem poprvé viděl hejno komárů on-line...tak mi to připadalo. A jeden rozložený korzár na závěr byl malou náplastí za dvouhodinový okružní let s navigací Mrknutí

1stCL_Fajlow
Georgeu a ta Ki 100 co tě vošívala úúplně na konci, jako pro spestření, jsem byl já Úsměv .. fšim sis qůbec ?
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 01-04-2007 00:47

312_Ofce
Japonské armádní letectvo. Ki100 JABO.
1.start: Naše skupina zničila oba mosty na jih od letiště. Má bomba zasáhla cíl do středu.
2.start: Skupina napadena ihned u letiště, krátký souboj v němž jsme přišli o dva stroje, nepřítel nejméně o jeden, můj letoun hoří, končim na padáku nedaleko letiště.
3.start: Letíme na západ, bombarduji křižník který se již potápí díky zásahu Lazy sana. Přelet nad americké tanky kde zbytek skupiny shodí bomby. Nakonec ostřelujeme chvíli auta a flak na pobřeží. Při přistání byla naše skupina přepadena na letišti, přišli jsme o dva piloty (Cherry a Mavecz).
4.start: Útočíme s Lazy sanem na bitevni loď. Při příletu nad naše letiště jsme opět napadeni zákeřnými američany. Lazy zabit v souboji. Sám jsem přistál v naprosto zničeném stroji.
5.start: Jako poslední z naší skupiny jsem se připojil k bojovníkům PBarry sana. Útočíme na bitevní loď a potápíme jí. Moje bomba jistě zasáhla střed lodi. Pozemní služba ohlásila svaz námořních letadel. Rozhodli jsme se k nim přidat. Nastoupali jsme do 5km a letěli svazu naproti. Svaz jsme objevili až nedaleko nepřátelských lodí. Byli napadeni corsairy, naše skupina se zapojila do boje. Podařilo se mi sestřelit jeden stroj. Po několika zásazích mých kanónů vyskočil zbabělý američan na padáku (Crowley). Po skončení souboje jsme ztratili kontakt s námořními letadly a flak byl velmi dotěrný a tak velitel ohlásil návrat na základnu. Během návratu se nešťastnou náhodou srazila naše dvě letadla. Škoda kamarádů, po povedené akci jsem je chtěl vzít ke známému do bordelu v Nagasaki.
Upravil/a 312_Ofce dne 01-04-2007 10:10

www.312raf.com
Ace
Report:
1. let: Za raního kuropění jsem usedl za berany své Betty. Vzhledem k svátku ruzkvetlých mandlovníků, který jsme slavili v nedaleké čajovně večer před startem, byla většina letky neschopna startu v časných hodinách, a tak jsem startoval jen já a Doktorkoop. Po deseti minutách letu se vrátil z obětí lehkých děv Edison a jal se nás neúspěšně stíhat (dostihl nás až cestou zpět). Za nějakou chvilku slunko vystoupilo nad kopce a dhalilo krásnou ranní mlhu. Cíl jsme našli, lehce poškárlili a ozobáni flakem se vraceli domů do Fukuoky probrat zbytek opilců a dopít nedopité podšálky.

2. let: cesta pěkná, lesy, hory řeky... moře... a lodě... krátce po odhozu torpéda byl můj stroj uzeměn (nebo umořen Zamračený ) a berany se proaktivně usadily mezi mýma šikmýma očima s následkem okamžité smrti.

3. let: Po jedné a druhé lahvičce saké jsme konečně odstartovali s bujarým veselím se vydali ve formaci "mouchy kolem lejna" vstříc novému cíli: letadlovým lodím. Proti všem předpokladům jsme dorazili k cíli a zemřeli bez valného účinku, ale zato móc hezky.

Akce se mi moc líbila. 1. let byl nejhezčí, anžto východ slunce nad Nipponem je skutečně zapamatováníhodný. A kamikaze bylo taky fajn. Hlavně kvůli tomu saké Mrknutí
Upravil/a Ace dne 01-04-2007 00:51

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
311_Upir
Byla to nádhera, zatím nejlepší akce, které jsem se zúčastnil Mrknutí Díky moc všem zúčastněným, coveru, že se nás držel, vrchnímu velení za koordinaci letek, Podrsovi a Rampovi za příkladné velení a nakonec všm Japoncům za to, že mě nenašli Úsměv
PS: já přežil? .... přežil? he? u? hehehehehehehehe.....Cool

1stCL_Bumik
Nezačalo do dobře.....místní guma T.O. nám zatrhnul let na našich milovaných Hayate a místo toho nám strčil ty stovkový krámy. Smutný

1. Let: Start za hmly a útok na křižníky na západě ostrova. Moje čtveřice (Zajíc-san měl slintavku nebo co a tak neletěl) útočila jako první. Zasahuji jednou 250kg pumou, po mě zasahuje Šikazu Saboto a nakonec křižník potápí Itoku Hišijama. Akihito Hentai je naveden na druhý křižník. Skupina Barryk-sana ho má dorazit, ale asi se málo nasnídala nebo jsou mrkve, prostě to bárka ustála. Při návratu na letiště vyrušíme emerické živly níčící nám pelech. Padám na jednu kočku a řežu jí křidélko. Mezitím stihnul velice rychle zkapat Šikazu, nikdo neví pořádně jak. Itoku a Akihito se ženou za unikajícími, ale nemá to cenu, přistáváme a přezbrojujem.
2. Let: Start s pumami a Barryk-sanem, který už neměl komu velet, na útok na macatý konvoj kousek na jih. Priorita jsou 4 obchodní lodě. Jednu si vybírám a potápím, po celém náletu zbyla bitevní loď a 2 torpédoborce. Po přistání nás zase obtěžujou kluci z Texasu a na zemi ničí 2 kolegy z 312. Sentai. My stihli doběhnout z letadel do příkopu.
3. Let: Pro změnu start s pumami na to, co zůstalo z předchozí párty. Útočím na torpédoborec a potápím ho, Itoku s Akihitem potápí druhý, Barryk-san načíná bitevní loď. Dva zbytky z 312. Sentai jí něco přidávají, ale drží mrcha! Vracím se na letiště a při poslední zatáčce se nás nějak nemohu dopočítat. A taky že jo, 3 hamburgeři si to hrnou dolů na letiště, kde už moji věrní z letadel utekli. Na jednoho korzára se vrhnu a zapaluju mu kožich. Mezitím 2 kočky vyřadili zbytek 312. Sentai a jaly se drze letět domů. To, že na mě zapomněli, se jim stalo osudné. Přiblížil jsem se k zadní zespodu a vystřelil. Udělala pomalou klesavou zatačku doleva a vlétla přímo do mé druhé dávky, kde nechala křídlo. To očividně nakrklo tu přední. Ale protože se říká "Netoč s Japoncem!" ustřelil jsem jí v zatáčce osásek. Tahle eskapáda mě stála 10 minut času a musel jsem tedy startovat později a sám na...
4. Let: Baryk-san, Akihito a jeden zbytek 312. Sentai letěli dodělat tu bitevní bárku. Můj věrný Itoku dostal průjem a zůstel dole sedět v budce. Sám jsem tedy odstartoval, bez pum a začal stoupat nad letištěm. Mezitím Barryk-san a spol tu mrchu dodělali a zformovali jsme se. Odposlechem nepřátelských radarových hlášení jsme se rozhodli podpořit skupinu našich neoblíbených kolegů od námořnictva. Buď stála zaprd ta hlášení nebo Barryk-sanova navigace, prostě jsme je ale nepotkali. Vydali jsme se tedy nad svaz kam mířili i oni. Tam jsme se všichni sešli. My Kikiny se začali věnovat šmejdu nahoře, Zera tomu dole. Díky šťavnatému lagu jsem se z 5ti dostal do 2 tisíc metrů bez mé vůle. Vyhlídl jsem si tam tedy jeden korzár, ale v útoku jsem si všiml vrtule bez života a poslal mu dávku jen nad kabinu. Mazal jsem pryč z toho LAG-FLAK pekla. Při navratu se mi za zadek přilepil Barryk-san a zeptal se, zda jsem viděl To Gun. Pak do mě narazil......

Georgeu
1stCL_Fajlow napsal:
Georgeu a ta Ki 100 co tě vošívala úúplně na konci, jako pro spestření, jsem byl já Úsměv .. fšim sis qůbec ?

To víš že jo...chtěl jem Ti to oplatit, ale když jsem si vzpomněl, jak reagoval korzár na mé drobné polechtání čtyřmi kanony, tak jsem nechtěl riskovat, že se čirou náhodou trefím Vyděšený

1stCL_pbarry
Supr akce s dobrou atmosferou. Rusivy (ale ne nicivy) nalety amiku na nase letiste meli fakt koule. Jen mam par postrehu ohledne "primy podpory".

Nad plazema sme vicemene nepotkali amika. Pozemni cile sice nechybely, ale byly roztrouseny na velkym prostoru a bez nejake hlubsi legendy. Nemelo smysl litat na frontu a nechat do sebe palit flak, kterej byl tak nejak prubezne rozmistenej po cely fronte. Cile pro americany zrejme chybely uplne. Nasim jedinym zajmem tedy byly lode, ale ty pusobily prilis staticky. Celkove mi teda tahle cast prisla dost odfláknutá. Pro vylodeni bych ocekaval spoustu lodi u plazi, predevsim pak vylodovaci cluny, nákladaky a zkratka vic mekkym cilu. Za celou dobu sem ani jednou nevystrelil ze zbrani, a to je na primou podporu trochu trapny. Pro celou akci by stacilo 20km plaze se zhustenym poctem cílu pro obe strany - zaroven by to fungoval jako bod pro strety s nepritelem. Tesil jsem se na prulety v nizky vysce primo nad plazema, strety se stihaci etc. To chybelo. Vsechno bylo az prilis rozptyleny a staticky.

PS. pro skupinu KI100 pri poslednim letu. Velkoformace sebevrahu nas pri letu na sever minula zleva, po nasem obratu a letu na jih sme se dokonce dostali na mizivy dohled a kdyby sme pokracovali v kurzu, urcite by sme se s nima setkali. Bohuzel, fucida v tu chvili zadal pozici, ktera nejen ze byla 20km mimo pozici sebevrahu, ale donutila nas zmenit kurz a spechat na more, cimz sme se zase vzdalili a leteli sami. Tolik vysvetleni po rozboru z tracku Úsměv

http://www.badong...543106.jpg
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 01-04-2007 12:24
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,012,140 návštěv