AH_Enty napsal:
Na mapě konvoje do ruska (Norsko) ji máte. Je široká a osvětlená. Jen ji najít. je mezi dvěma horníma test ranvejema.
Je třeba si zapamatovat letiště při výběru. Za letu se na mapě ukazují všechna letiště. Teda i ty, ze kterých se nestartuje.
Jinak modří mohou přistát i na klasickým letišti na severu.
Dík. A ak ešte môžem otravovať, skús ešte upraviť briefing k mape s dodatkom, že sa pristávať treba v tom a tom sektore.
Na třetím hanáckém sletu jsem předal HP_Clo-Clovi zbytek peněz ze sbírky. Přesně se jednalo o 5 500,- Kč (přesný zbytek byl 5 564,41 Kč, ale neměl sjem zrovna drobné, takže 64,41Kč mi zůstalo "za nehty".
Peníze budou použity pro upgrade a posílení serveru Hanácké Peróti. Shodli jsme se, že to bude nejsmysluplnější využití těch peněz. Rozesílat to zpět mezi dárce nemá moc smysl, po odpočítání bankovních poplatků by zbylo opravdu jen pár korun na člověka.
Na třetím hanáckém sletu jsem předal HP_Clo-Clovi zbytek peněz ze sbírky. Přesně se jednalo o 5 500,- Kč (přesný zbytek byl 5 564,41 Kč, ale neměl sjem zrovna drobné, takže 64,41Kč mi zůstalo "za nehty".
Peníze budou použity pro upgrade a posílení serveru Hanácké Peróti. Shodli jsme se, že to bude nejsmysluplnější využití těch peněz. Rozesílat to zpět mezi dárce nemá moc smysl, po odpočítání bankovních poplatků by zbylo opravdu jen pár korun na člověka.
Takže děkuji za spolupráci a ať to lítá
A lítat bude!!!! K částce jsem s Bobrem přidal další penízek a postavil se server stejný jak na AH. Stejné komponenty, jen na dva disky do raidu už penízek nebyl. To dořešíme časem, určitě do BOBka, pokud vyjde letos....
Od dnešního dne 27.7.2007 16.00 jedeme tedy na novém železe. Nastavení jsem přenesl původní, jedou statistiky, lajna je od včera 3x rychlejší. Jsem zvědav, jak to bude chodit.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.