November 22 2024 08:01:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - OVER THE COAST
AH_Watson
Díky, Kojaku!

j4ck41
Panteri supr Mrknutí ale Kojaku co ty? agitujes a neletis?

Rigor Mortis
VGR_j4ck41 napsal:

Ale jo, letím. Koukni k Bostonům. Na ty jsme se s Tyrlem přihlásili hned na začátku. Když jsem ale viděl prázdné sloty Spitů, tak jsem u nás začal bručel, že bez stíhačů bídně zhyneme atd. atd. Až se mě klukům zželelo a přihlásili se. Úsměv

BP_Tyrl
Nemůžu nikde na netu najít mapu na vytištění. Nemá někdo link? Díky.

j4ck41
BP_Kojak napsal:
VGR_j4ck41 napsal:

Ale jo, letím. Koukni k Bostonům. Na ty jsme se s Tyrlem přihlásili hned na začátku. Když jsem ale viděl prázdné sloty Spitů, tak jsem u nás začal bručel, že bez stíhačů bídně zhyneme atd. atd. Až se mě klukům zželelo a přihlásili se. Úsměv

ha tak tedy omluva, palici mlatim o zem apod. Úsměv

zrejme me zmatlo ze jste schovany mezi BAPakama

AH_Watson
BP_Tyrl napsal:
Nemůžu nikde na netu najít mapu na vytištění. Nemá někdo link? Díky.

Já jsem ji dostal s úkolem jako obrázek ve Wordu a trochu jsem ji zvětšil.

Lekk
JJ..mapu s frontou dám ke stažení..ale až v pátek v noci..ted jsem tejden mimo svuj compSmutný

Jinak spity super...ted ještě doplnit ty F4 a jsme plný..jsem zvedavej jak to ty vaše compíky utáhnou..zvláště nad Dieppe je to mazec...holt invazeŠklebící se

Fuči je možno nějk udělat zátěžový test??...mě to na offline jelo dobře..AMD2800+, giga RAM, GF6800..ale nevim jestli to je berný jako repre vzorek.

Rofo
Prosil bych jedno místo ve Spitu Mrknutí, ale kdyby se našlo jedno místo v P-51 Úsměv, tak bych neodolal. Děkuji

1stCL_Fucida
Lekku, jak by sis zátěžový test představoval?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Lekk
No to právě nevim..jde mi o to jestli to nebude lagovat kvuli flakům a pozemákům....poradíš nějkou fintu?

VGR_Ghost
Tak to vypadá že bych v ten čtvrtek měl mít čas. Kdyby bylo volný jakýkoli éro u spojenců, tak ho beru.

Edit: slovosled
Upravil/a VGR_Ghost dne 16-01-2007 15:44

http://www.virtualgrimreapers.net/
Lekk
Máš posledního hurriho...cečko...klikaři Šklebící se

1stCL_Fucida
No, Lekku Úsměv. Finta je taková, že použiješ jen úplné minimum pozemních objektů nutných k dokreslení atmosféry mise. Když se letěl Kurland, na němž bylo skoro 70 lidí, tak bylo pozemních objektů jen kolem 300. jestli to tam brutálně zaflakuješ, tak by to mohl být problém.. ale bez tolika lidí na serveru pro tuhle konkrétní mapu to stejně neprověříme.

57_OTU_Ford
Zdarec ,Mohl bych požádat o dva mezky F4 Pro Pacina a mě 57_OTU_Ford
Děkuji tedy pokud by se pro mne neuvolnila jedna A 20 nebo spit pro nás oba

http://57otu.cz
Lekk
No flaky jsem se snažil minimalizovat..je to dost matoucí..páč ta mapa je stráááášně velká..a tak to vypadá, že jich tam je moc...pozemáky splnuju myslím v pohodě. kolik flaků mužu dát na jeden čtverec??

1stCL_Fucida
nevim Úsměv německých hodně, britských málo Úsměv)

Lekk
No...vychází mi 76 lidí...letiště mají kapacitu dostatečnou (doufám)...a je to velká mapa..takže snad se to nějak poddá...zatím dávám 1 flak na čtverec..s občasnou vyjímkouVyděšený

Lekk
každopádně..když nelehne AH server při pacifiku a 6 letadlovkách tohle by snad mělo projít taky.

Lekk
Ještě Fuči doatz..jako pozemní objekty máš na mysli cíle (auta tanky apod) nebo i statický objekty..domky, kouře apod.?

Jinak máme poslední volné befko...přidávat se stroje nebudou...takže to ani nezkoušejte Šklebící se...ale jak to tak bývá...stoprocentní účast by byl malej zázrak..takže i na náhradníky se dostane.
Upravil/a Lekk dne 16-01-2007 16:13

1stCL_Fucida
mám na mysli to, co se přidává v mission builderu..tedy i kouře. ty jsou jen tak mimochodem graficky dost náročné Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,882 návštěv