Wedge napsal:
Pospo navrhuju příměří a navrhuju stáhnout i hanlivé urážky, kterými jsme se počastovali.......v konečné fázi by to tedy mělo vypadat tak, že já si nechám bernardýna a ty soulož.......souhlasíš???
RS_Stormcaster napsal:
Aaaaaa červení se plácají po ramenou, bude pěkné počasí!
Aby ti kamaráde brzy nesprchlo!!!
Hele nech Storma na pokoji. Jemu totiž nesaháš ani po podvozek. Myslím že jsi prach obyčejnej kroutič a o bnz nemáš ani potuchy. Takže sekej si v tom svým spiťáčkovy okruhy a nevyhrožuj RS.
To Redhunter.....máš SZ. Odmítam s tebou tyhle věci řešit ve vláknech jako je tohle a zas**at tak debatu pilotům, kteří se sem vyjadřujou k věci!
Ostatním se omlouvám!
Wedge napsal:
Pospo navrhuju příměří a navrhuju stáhnout i hanlivé urážky, kterými jsme se počastovali.......v konečné fázi by to tedy mělo vypadat tak, že já si nechám bernardýna a ty soulož.......souhlasíš???
RS_Stormcaster napsal:
Hele nech Storma na pokoji. Jemu totiž nesaháš ani po podvozek. Myslím že jsi prach obyčejnej kroutič a o bnz nemáš ani potuchy. Takže sekej si v tom svým spiťáčkovy okruhy a nevyhrožuj RS.
Ak tym bnz myslis "Bojiiiim , nekam zdraht" tak mas pravdu, o tomto Wedge nema naozaj ani paru.
Wedge napsal:
RS_Stormcaster napsal:
Ak tym bnz myslis "Bojiiiim , nekam zdraht" tak mas pravdu, o tomto Wedge nema naozaj ani paru.
To je fakt Wedge se musí ještě spoustu věcí naučit
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.