1stCL_Jimik napsal:
Bumíku, ještě si můžeš na seznam (E)CL dopsat průvodčí vlaku do Nymburka a dvě šlapky před hlavním nádražím. Ty za to ale chtěli pade a že prej pak budou cokoliv. Jinak WC byl super a díky všem. Jak bude chvilka dám dohromady fotky. S!
No to byl zlatej hřeb večera potkat Jimika a Jirku cca ve 24.00 na Hlaváku......Jirka opřenej o "ticket office" pomalu ale jistě propadal tzv."zdravému spánku opilce", zatímco Jimik třímaje v rukou těžký list vrtule ho co minutu pomocí vojenských povelů budil, aby ho tak připravil na obtížnou - 50ti metrovou cestu na nástupiště č.5.
Kluci hlavně že ste dojeli!!!
Upravil/a 1stCL_Wedge dne 18-12-2006 13:03
PS: Arnolde, doufam...no spis chci verit, ze jsi tech patnact metru od dveri auta ke dverim domu zvladl!!! Ani jsem nekoukl do zrcatka a pak jsem mel celou cestu domu vycitky!!!
No vzhledem k tomu,že jsem ráno našel všechny součásti mého oblečení v poměrně čistém stavu,tak asi zvládl.Ale to je asi tak všechno co ti o mojí cestě domů můžu říctAlespoň už vím kdo mě odvezl.
313_OTU_OTTO napsal:
bumi a tos vzal jako kde??? Naposled co jsem tě viděl bylo skoro pod stolem, kde jsi hledal nějaký papírky. Jo a jinak Fuči, kdy dorazíš na tréning 313_OTU ???? jako její nový člen??? idkyž OTU tam mít nebudeš
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.