November 23 2024 05:12:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Sestřelování vlastních
Kurtis
Co si pamatuji, tak jsem trochu decentně dvakrát poškodil "friendly" letadlo, během střelby na "foe" letadlo. Teda já o nich věděl, ale ty granáty, co netrefily můj původní cíl, skončily na špatném místě. Shodou okolností to byli bratři Jamamotové (jinak proti Vaší rodině nic nemám Šklebící se )

A všimli jste si, že granáty mají mnohem větší účinek na letadlo vlastní než na letadlo nepřátelské?
Jednou mne LoneWolf omylem ošil asi na 500 m kratičkou dávkou z 8mm flusátek. Měl jsem v křídle díru o průměru půl metru - jednou kuličkou. Potom střílílte do Lagga dvacítkama jako šílený, a ono mu to nic nedělá :upsetw: (To bude asi nějaká Olegovina)

Indy
Drevokocur napsal:...tak to bude asi fakt těžká mejlka, já na WT za němce v životě nehrál, ...

Bol som ten osudny den tiez pri tom. Potom zrejme niekto pouzival tvoj nick s cielom ta zdiskreditovat. Takmer sa mu to podarilo. Nic v zlom. Aj tak o nic nejde Šklebící se
Letka_13/Indy

rudidlo
Indy napsal:
Drevokocur napsal:...tak to bude asi fakt těžká mejlka, já na WT za němce v životě nehrál, ...

Bol som ten osudny den tiez pri tom. Potom zrejme niekto pouzival tvoj nick s cielom ta zdiskreditovat. Takmer sa mu to podarilo. Nic v zlom. Aj tak o nic nejde Šklebící se

Mě už se na WT stalo, že kecám s chlapama na TS, nemohu se připojit a oni mi hlásí - vždyť Ty tady lítáš...

http://silicon-remarks.blogspot.com
WT_Pedropan
BP_Kojak napsal:
Mno, myslím, že se to už asi povedlo většině z nás. Moje začátky na WT někdy před rokem a něco byly takřka legendární. Jsa v Hurry jsem se vydržel s jiným Hurrykem kroutit i pár minut než mi ten chudák dokázal jednou rukou (druhou řídil) napsat "vole, já jsem taky anglán". Ještě, že jsem tak mizerně střílel. Úsměv V době kdy jsem měl 17" monitor mi museli kluci z letky "ukazovat" střelbou na koho mám střílet.:sm19: Jo jo, ty krásný časy už se nikdy nevrátí.

He he, něco mně to připomnělo...Šklebící se

Ale taky mám své oběti. Že jo, Tajpane, Nagane a ostatní. A většinou se trefím naprosto excelentně...:sm19:
Upravil/a WT_Pedropan dne 03-07-2006 13:06

http://www.wtigers.org/
Tajpan
WT_Pedropan napsal:
BP_Kojak napsal:
Mno, myslím, že se to už asi povedlo většině z nás. Moje začátky na WT někdy před rokem a něco byly takřka legendární. Jsa v Hurry jsem se vydržel s jiným Hurrykem kroutit i pár minut než mi ten chudák dokázal jednou rukou (druhou řídil) napsat "vole, já jsem taky anglán". Ještě, že jsem tak mizerně střílel. Úsměv V době kdy jsem měl 17" monitor mi museli kluci z letky "ukazovat" střelbou na koho mám střílet.:sm19: Jo jo, ty krásný časy už se nikdy nevrátí.

He he, něco mně to připomnělo...Šklebící se

Ale taky mám své oběti. Že jo, Tajpane, Nagane a ostatní. A většinou se trefím naprosto excelentně...:sm19:

Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Pedropane, to si mal vtedy fakt špatný den, ktorý asi jik ešte nemal. Šklebící se
2xP40 (Pedropan a zelenáč Tajpan) verzus 2xZero. Zelenáč Tajpan v dvoch letoch dvakrát zostrelený vlastným. Mrknutí
Fakt zlý den.Cool
Ale komu sa to nestalo???
Môj prvý vlastnák.
Letím na WT, francia1940. Nejaký Emil ma drtí už len kulometni. Schovávam sa oblakoch a volám o pomoc. Pomoc priletí a emil zdrhá. Vyletím z oblakov, a mám pred sebou emila v čelnáku. Okamžitá palba, emil to schytal naplno, Jupíííí. emmm WT_Slava bailed. Môj záchranca. :sm19:Mrknutí
Normandia 1942, raz tam bol aj Wildcat. Vidím ako Wildcat klesá dole a zaním Fw190. Potlačujem spita dole a zrýchlujem. Vidím ako wildcat začína prechádzať do sviečky a za ním Fw190. Pritiahnem knipl k sebe a som v polo-blackoute. Vidím preletieť siluetu, f4, tesne pred nosom dalšiu Fw190. Všetci stúpame vo sviečke. Neváham dlhá dávka. Bum-práska. Fokáč sa rozletel na cucky. Božské. Až na to , že som trafil Wildcata. Fokáč totiž prestúpal F4 a bol prvý. A ešte ktomu mi trosky odpáskovali motor. :sm24:
No občas som i ja obetou. skoro.Mrknutí
Noramovu božskú trefu z 37-čky ani nebudem spomínať. Šklebící se
raz na Normandii si Bf-ká hrdisnky podávali osamotený Beau.
Tak som tam vletel so spitom, ked ešte bol spit spitom a urovnal ich spor. Z radostou nad dobrým svojím výkonom som tesne preletel nad posledným lietadlom čo zostalo, nad beau. Pilot bol tak dezorientovaný, že jeho podakovania som sa dostal vo forme 4xHispán. Mrknutí Ešte že som to prežil.
A podobné sa stalo aj s troma Dorami. Fakt , na dobrotu na žobrotu. Tie kanony zo spita fakt dobre kúšu. Úsměv
A kradnutie? úmyselné žiadne. Neúmyselné, tých je vela.
Ale kradnút sa neopláca.Mrknutí
Raz nad Normandiou vidím vracat sa bf-ko nízsko nad zemou. Som nad ním oproti smere. takou peknou klesavou pravou zátačkou klesám za ním. pred tým sai ale prezriem oblohu , nikde nikto. Ked som asi za bf-kom 50metrov a chystám si ho na večeru, pred zameriavačom sa mi objaví hus krídla zo spita!!!! A obidvaja sa zlakneme, pálime ako blázni a brejkneme na opačnú stranu. V zátačke sa stretneme v čelnáku, potom znova a znova, a nech si ujasníme kto je kto , tak bf-ko je doma. NaštvanýÚsměv Odkila sa tam vzal, dodnes nechápem.Vyděšený

jeden ale pekný poznatok mám.

Že chválabohu, že este som nezaregistroval , že by niekto , kto lieta za Red stranu by nejako takto vyvádzal kvôli kradnutiu zostrelov, strelbe po vlastných a iným prčovinám ako je strejk, PK, atd.
Neviem, vždy sa to vybavilo v kamoškom duchu.

Asi je to tým prostredím. neviem. :uhoh:
S!

Ucho
jj, Tajpane, to bude tím prostředím...... Cool

Ucho
Jinak Tajpane, aby se to tu případně nerozjelo, malá lekce v komunikaci a o zahajování flambů:

To že v podstatě napíšeš, že u Red jsou jenom samý hodný kluci a dělá to to "prostředí" :lol: znamená, že u Blue jsou vesměs hovada co nejspíš žerou malý děti. Neříkám, že to nemusí bejt pravda, ale napsat to takhle na forum? To je dost odvaha :sm6:

Vitman
No pánové vaše setřely jsou hezké, ale na mě nemáte. To co se mi povedlo je náhoda, která se stává maximálně jednou za deset let. Podařilo se mi neúmyslně sestřelit 2 vlastní letadla během pěti sekund, přičemž na první jsem potřeboval max 5 kulek a na druhé 0. Stalo se to na AH serveru, nějaká pozdně pacifická mapa. Byla to myslím ta s tím "rohlíkem". Moc si to už nepamatuju a tenkrát jsem nenahrával, ale došlo k tomu nějak takhle:

Dajvoval jsem z převýšení na Kikinu, která se snažila zdrhat domů. Po krátkém manévrování ji mám dost blízko abych mohl střílet. Kikina torovná, chce mi ulítnout, rovnám si ji v zaměřovači a mačkám spoušť. Okamžitě zas pouštím a prudce přitahuju, protože z leva zezhora se přede mnou směrem doprava dolů míhá Mustang. Pozdě, vidím jediný záblesk poslední vypálené stopovky na jeho pravém křidélku a z chatu se dozvídám že je o jednu osu chudší. Zároveň to drcne. No a pak už jen dvě hlášení Friedly aircraft destroyed.

Kolegové mi pak ochotně vysvětlili co se vlasně stalo. Byly za mnou dva Mustangy. Jak to Kikina narovnala tak začali dajvovat. A samozřejmně neubrzdili. První mi vlítl do dávky a druhému jsem ulomil směrovkou křídlo jak mě těsně míjel když jsem se vyhýbal prvnímu.:sm6:

Drevokocur
jak říká tuším WT_Sláva...

Nejdřív střílej, potom se ptej :lol:

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
clone9cz
jak to tu procitam, ste vsichni prdolove, to nas velitel, nas fucida, ten hazi bomby do klina:jamamoto:

http://www.wwii-illusion.net
Tajpan
Ucho napsal:
Jinak Tajpane, aby se to tu případně nerozjelo, malá lekce v komunikaci a o zahajování flambů:

To že v podstatě napíšeš, že u Red jsou jenom samý hodný kluci a dělá to to "prostředí" :lol: znamená, že u Blue jsou vesměs hovada co nejspíš žerou malý děti. Neříkám, že to nemusí bejt pravda, ale napsat to takhle na forum? To je dost odvaha :sm6:

S ludmi je to ťažké, Ucho.
Máš myšlienku, tak niečo napíšeš obrazne o myšlienke, myšlienka dostane zmysel a ked si ju niekto iný prečíta, tak z tých napísaných slov dostane iný zmysel, myšlienku.
A vyvodí niečo iné.
tak ako je to vtomto prípade.Mrknutí

Apropo, v čase vrcholu flejmu ohladom kradnutia zostrelov, alebo presne predtým , som dobre si pokecal zo zarytým Bluákom.
Ohladom vlastných zostrelov. Mrknutí
A to by som si nikdy nedovolil , ak by som si niečo o takéto o Bluákoch myslel.

Apropo, napísal som "asi to bude prostredím. Neviem."

A nie. "Je to prostredím."
:sm16:

Ucho
Jo, souhlasím, pochopení psaného textu, může bejt někdy problém. Ale ty napíšeš něco takhle kouzelného:
3IAP_Tajpan napsal:
"asi to bude prostredím. Neviem."

Co to je? Prostředí sedíce v La, Spitu nebo doma za monitorem. Nebo souznění v boji za správnou věc? Co to je to prostředí? :-)

Tajpan
Ucho napsal:
Jo, souhlasím, pochopení psaného textu, může bejt někdy problém. Ale ty napíšeš něco takhle kouzelného:
3IAP_Tajpan napsal:
"asi to bude prostredím. Neviem."

Co to je? Prostředí sedíce v La, Spitu nebo doma za monitorem. Nebo souznění v boji za správnou věc? Co to je to prostředí? :-)

Neprud Ucho. Teraz som zistil , že mi jeden "Experten" vyhlásil vojnu na jednom fore. Mrknutí A ako vieš bojovať na dvoch frontoch sa nevypláca. Cool
A tá riešená téma , je mi omnoho milšia ako toto. O moc.
311.000.000. A o takú sumu sa oplatí aj flejmovať.

Nič v zlom.
Maximálne dalej v PM.

Ucho
3IAP_Tajpan napsal:
Nič v zlom.
Maximálne dalej v PM.

Ne sry, ale fakt neprudím. Chci to jen pochopit. Jestli mi nechceš říct co to je to "prostředí" (btw do PM to ani nepiš, to nečtu, bavím se jen otevřeně) tak si tě zařadím do kategorie stále ještě nerozpoznaných geniů a není co řešit....hehe :-)

3BAP_Cassius Chaerea
clone9cz napsal:
jak to tu procitam, ste vsichni prdolove, to nas velitel, nas fucida, ten hazi bomby do klina:jamamoto:
Náhodou váš velitel na našeho Raza nemá. Ten ač byl v sestavě na posledním místě, dokázal bombou zničit vedoucího.

Tajpan
Ucho napsal:
3IAP_Tajpan napsal:
Nič v zlom.
Maximálne dalej v PM.

Ne sry, ale fakt neprudím. Chci to jen pochopit. Jestli mi nechceš říct co to je to "prostředí" (btw do PM to ani nepiš, to nečtu, bavím se jen otevřeně) tak si tě zařadím do kategorie stále ještě nerozpoznaných geniů a není co řešit....hehe :-)

enem... ako by som to...:uhoh: niektoré veci patria do PM , emailu, i ked asi ani tam nie. Mrknutí
A tú kategoriu si na mna môžeš kludne vymazať.
Som nezaraditelný typ.
Ako väčšina. Mrknutí
Upravil/a Tajpan dne 03-07-2006 19:08

Ucho
3IAP_Tajpan napsal:
enem... ako by som to...:uhoh: niektoré veci patria do PM , emailu, i ked asi ani tam nie. Mrknutí

Tak pak takovýhle věci příště nepiš na otevřené, společné forum. Dostaneš se do průseru... Šklebící se

Holt
Teeda, pánové jak vás tady tak pročítám, tak už se těším až si taky vystřelím :sm15:

3BAP_Cassius Chaerea
Ucho je fakt prudič.

Ucho
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Ucho je fakt prudič.

ne, já sem vyžírač flambů, přeci je nenechám někomu jinýmu... ;-)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,806 návštěv