|
"Kradeni sestrelu"
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 01-07-2006 01:15
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11214
Založený: 26.01.13
|
Kodex byl přejímán z WarBirds, kde bylo hodnocení stavu nepřátelského letadla mnohem jednodušší - tedy pokud letadlo kouřilo černě, tak už mu motor nejel vůbec, pokud šedě, pak motor fungoval na plný výkon, ale do konce života mu zbývalo cca 30 - 300 vteřin (záleželo na typu letadla) a pak začal kouřit černě a přestal otáčet vrtulí . Ustřelené ovládání se dalo poznat podle chybějících kormidel (křidélka pryč, výškovka pryč, směrovka pryč). Bílý kouř znamenal unikající palivo..už si nejsem jistý, jestli se mohlo zastavit, nebo prostě vyteklo. Jiné stavy poškození letadla se poznat nijak nedaly.
V ILovi je rozeznávání momentálního poškození nepřítele (a jeho vyhlídek) dost obtížné.
Ohledně bodu 4 - ten dává každému pilotovi dost svobody na vlastní volbu, jestli uzná nepřítele za nebojeschopného, nebo naopak, bojeschopného. O žádných controls, ani kouři se tam nemluví.
Jinak Blue smysl založení tohohle vlákna mi trochu uniká. O tomhle se už tady nakecalo dost a dost :yes:
PS: a já vzhůru na Hanou
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| Joe Hallenbeck |
Přidané 01-07-2006 03:44
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Tyyyy jo jeste tu chybi pilot toho Spitu, kterej by vam mel obema vynadat jak jste si ho dovolili ho sestrelit :sm6:
313_FlyBoy
RY-C
|
| |
|
|
| 3IAP_Ondura |
Přidané 01-07-2006 12:02
|

Nováček

Příspěvek: 71
Založený: 31.12.05
|
No ajá myslel, že je to jenom HRA a že se u ní máme bavit a né se pořád jen jeden na druhýho naštvávat jen kvůli prkotinám. :rol: |
| |
|
|
| WT_Peci |
Přidané 01-07-2006 12:11
|

Uživatel

Příspěvek: 1355
Založený: 30.09.05
|
3IAP_Ondura napsal:
No ajá myslel, že je to jenom HRA a že se u ní máme bavit a né se pořád jen jeden na druhýho naštvávat jen kvůli prkotinám. :rol:
POkud někdo systematicky krade killy. tak to není prkotina.
Tak si vem, že se na mapě dostaneš do situace 1 vs 1, stejná výška, srovnatelné stroje a začnete kroutit. Klidně i pět minut, dokázal jsi ho připravit o energii, dostáváš se "nepříteli" na šestku a chystáš se to skoncovat. A najednou ti z vrchu spadne superman, který ti letí ukázat, jak se sestřelujou letadla. To je přece príma zábava, ne? Když ti to udělají dvakrát za večer, určitě budeš spokojen, jak se kolektivní dílo daří, že?
ještě lepší je, když ten trouba, co spadnul z vrchu, to éro nesundá, ale zaparkuje za tebou a střílí ti přes halvu, to je pocuc... |
| |
|
|
| clone9cz |
Přidané 01-07-2006 12:36
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
mam tu dalsi navrh na flame
pokud divne Bf109G-6 Late/U3 na 25lb Spita z 1000m
a ) bude moct provest utok s odpoutanim
b ) dostane se alespon za neho - zaparkuje
c ) nedozene ho
dete s tim do haje, no tak kradu killy, mate si je hlidat:sm14:
EDIT: a este ke vsemu jsem zasr..... prazak:sm16:
Upravil/a clone9cz dne 01-07-2006 13:09
|
| |
|
|
| Ucho |
Přidané 01-07-2006 12:46
|

Diskutující

Příspěvek: 2952
Založený: 29.09.05
|
clone9cz napsal:
dete s tim do haje, no tak kradu killy, mate si je hlidat:sm14:
Supr, budem! :sm13:
BTW c)...? |
| |
|
|
| 3IAP_Ondura |
Přidané 01-07-2006 13:02
|

Nováček

|
WT_Peci napsal:
3IAP_Ondura napsal:
No ajá myslel, že je to jenom HRA a že se u ní máme bavit a né se pořád jen jeden na druhýho naštvávat jen kvůli prkotinám. :rol:
Tak si vem, že se na mapě dostaneš do situace 1 vs 1, stejná výška, srovnatelné stroje a začnete kroutit. Klidně i pět minut, dokázal jsi ho připravit o energii, dostáváš se "nepříteli" na šestku a chystáš se to skoncovat. A najednou ti z vrchu spadne superman, který ti letí ukázat, jak se sestřelujou letadla. To je přece príma zábava, ne? Když ti to udělají dvakrát za večer, určitě budeš spokojen, jak se kolektivní dílo daří, že?
ještě lepší je, když ten trouba, co spadnul z vrchu, to éro nesundá, ale zaparkuje za tebou a střílí ti přes halvu, to je pocuc...
Mě se to stává dost často . Jelikož než se trefím tak tak vždycky někdo přilítne a sundá ho, nebo i mě:rol:. No tak co vždyť je to jenom hra a já to hraju pro zábavu a né proto abych si dokázal že jsem ten nejlepší a mám nejvíc sestřelů. A pokud si na tom někdo snaží honit triko tak je to jeho problém a mě to nechává chladným. A jestli mi nevěříš tak já mám nejmíň sestřelů v naší letce a stejně rád každý večer usednu k PC a jdu si zalítat. |
| |
|
|
| WT_Peci |
Přidané 01-07-2006 13:11
|

Uživatel

Příspěvek: 1355
|
3IAP_Ondura napsal:
WT_Peci napsal:
3IAP_Ondura napsal:
ještě lepší je, když ten trouba, co spadnul z vrchu, to éro nesundá, ale zaparkuje za tebou a střílí ti přes halvu, to je pocuc...
Mě se to stává dost často  . Jelikož než se trefím tak tak vždycky někdo přilítne a sundá ho, nebo i mě:rol:. No tak co vždyť je to jenom hra a já to hraju pro zábavu a né proto abych si dokázal že jsem ten nejlepší a mám nejvíc sestřelů. A pokud si na tom někdo snaží honit triko tak je to jeho problém a mě to nechává chladným. A jestli mi nevěříš tak já mám nejmíň sestřelů v naší letce a stejně rád každý večer usednu k PC a jdu si zalítat.
Ty mě asi nechápeš - pokud si někoho ukroutím a přiletí někdo, kdo mi ho bezpracně sezobne (protože mojí zásluhou to éro letí minimálkou u země), tak je to hajzl, který mi tu zábavu kazí.
Něco jiného samozřejmě je, když jde o spolupráci. |
| |
|
|
| 3IAP_Ondura |
Přidané 01-07-2006 13:17
|

Nováček

|
Ne já tě chápu, vždyť já to dobře znám:rol:. No a co s tím, naštvávat se? dělat si vředy? na to jsem už myslím trochu starej abych se rozčiloval kvůli hře, na to mám jiné a závažnější starosti. Já se u Ila odragovávám a nad takovými se nepozastavuji, jelikož mi nestojí za moje zdraví. Většinou jsem naštvanej jen na sebe, že jsem lama no a tak to vipnu a doufám, že druhý den bude líp. A opravdu se mi několikrát za let stalo, že jsem kroutil z befkem a dokonce rozkouřil no a někdo se přede mě spustil a sundal ho. |
| |
|
|
| clone9cz |
Přidané 01-07-2006 13:23
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
ted si predstavte, ze letite s G6 Late za takovym "tandrem", mate na nej narok ... a on vam uleti :sm39:
|
| |
|
|
| 3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 01-07-2006 13:58
|

Diskutující

Příspěvek: 2854
|
clone9cz napsal:
ted si predstavte, ze letite s G6 Late za takovym "tandrem", mate na nej narok ... a on vam uleti :sm39: Parchanti . |
| |
|
|
| Safrik |
Přidané 01-07-2006 14:10
|

Uživatel

Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
3IAP_Ondura napsal:
Ne já tě chápu, vždyť já to dobře znám:rol:. No a co s tím, naštvávat se? dělat si vředy? na to jsem už myslím trochu starej abych se rozčiloval kvůli hře, na to mám jiné a závažnější starosti. Já se u Ila odragovávám a nad takovými se nepozastavuji, jelikož mi nestojí za moje zdraví. Většinou jsem naštvanej jen na sebe, že jsem lama no a tak to vipnu a doufám, že druhý den bude líp. A opravdu se mi několikrát za let stalo, že jsem kroutil z befkem a dokonce rozkouřil no a někdo se přede mě spustil a sundal ho.
Jojo potvrzuji, viz nas posledni spolecny let, Tvuj klidny pristup Ti mohu jen zavidet a je bezvadne mit takoveho kolegu. Samotnej pozitek ze hry je pak mnohem lepsi, nez kdyz se clovevek rozciluje nad takovejma prkotinama. Diky a tesim se zas nekdy na virt. nebi :sm16: |
| |
|
|
| 3IAP_Ondura |
Přidané 01-07-2006 14:16
|

Nováček

|
Safriku s tebou to byla náhodou pohodička letět Taky se těším až spolu zase někdy půjdeme bombit. Jenž je léto a u nás je nejvíc práce a já nemám moc času . |
| |
|
|
| Joe Hallenbeck |
Přidané 01-07-2006 14:16
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Nevim jak vy ale me jde v prvni rade se vratit na letiste zivej. A kdyz nekoho navic i sundam tim lip 
S tim kradenim sestrelu, jsem si uz zvykl ze se to stava. Nu coz, vzdycky nepriteli radeji nadelim vic olova nez min aby mi ho nekdo nevzal
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 01-07-2006 14:19
313_FlyBoy
RY-C
|
| |
|
|
| 1stCL_Jamamoto |
Přidané 01-07-2006 14:25
|

Uživatel

Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
3IAP_Ondura napsal:
Safriku s tebou to byla náhodou pohodička letět  Taky se těším až spolu zase někdy půjdeme bombit. Jenž je léto a u nás je nejvíc práce a já nemám moc času  .
Připojuji se....s Šafrikem je opravdu radost letět. Měl jsem párkrát tu čest na LiW a bylo to velmi příjemné...S!:jamamoto: |
| |
|
|
| 3IAP_Ondura |
Přidané 01-07-2006 14:32
|

Nováček

|
[quote]Joe Hallenbeck napsal:
Nevim jak vy ale me jde v prvni rade se vratit na letiste zivej. A kdyz nekoho navic i sundam tim lip 
jj, taky jsem rád, když náhodou přežiju a to mi stačí, pokud i něco sestřelím tak radosti dvojnásob |
| |
|
|
| haluz paja |
Přidané 01-07-2006 14:40
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 155
Založený: 15.10.05
|
Teda nevim. Nez se za nekym motat na minimalce. A cekat az jeho dvojka si me vezme... Radsi proste priletim,sejmu a odletim.  |
| |
|
|
| 3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 01-07-2006 14:53
|

Diskutující

|
3IAP_Ondura napsal:
jj, taky jsem rád, když náhodou přežiju a to mi stačí, pokud i něco sestřelím tak radosti dvojnásob  S tou tvojí šestou hodinou na bombry je to přežití fakt jen o náhodě Oňdo . |
| |
|
|
| 3IAP_Ondura |
Přidané 01-07-2006 17:05
|

Nováček

|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
3IAP_Ondura napsal:
jj, taky jsem rád, když náhodou přežiju a to mi stačí, pokud i něco sestřelím tak radosti dvojnásob  S tou tvojí šestou hodinou na bombry je to přežití fakt jen o náhodě Oňdo  .
Já věděl, že si to můžu dovolit, že ze střelcema střílet numíš:lol:. dokonce mi mechanik říkal, že motor bude v pořádku, takže žádná moc velká škoda. |
| |
|
|
| 3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 01-07-2006 17:07
|

Diskutující

|
Příště to nechám aičku, ten ti dá pk na jednu ránu a já se nebudu muset rozčilovat |
| |
|