Vitman napsal:
Lock-On,Flanker,Falcon......podle toho co sežene a jak má dobrou HW výbavu.
Nejsou to ty souboje typu: Vzlítneš do dvou minut seš na druhé straně zeměkoule, radar ti nahlásí kdesi před tebou nepřátelské letadlo, ty zmáčkneš čudlík, cíl zničen a do dvou minut deš zase na přistání. Vždycky jsem si řikal že dnešní piloti se musej nejvíc spotit při vzletu a přistání, ale oni stejně maj na všechno autopilota.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 23-06-2006 07:42
Vitman napsal:
Nejsou to ty souboje typu: Vzlítneš do dvou minut seš na druhé straně zeměkoule, radar ti nahlásí kdesi před tebou nepřátelské letadlo, ty zmáčkneš čudlík, cíl zničen a do dvou minut deš zase na přistání. Vždycky jsem si řikal že dnešní piloti se musej nejvíc spotit při vzletu a přistání, ale oni stejně maj na všechno autopilota.
Naprosto stejně se dá lítat i šturm, že
A zkus si v LOMACu, při řádně nastavené obtížnosti, zmáčknout čudlík, schválně co se stane. Tobě by se mohlo stát, že dokonce ani nic
A zkoušels v FC v hrábích (Su-25(T) ) přistávat ? Tam blbým sednutím můžeš bouchnout pneumatiku (např) - umí todle šturm ? Šturmácké "vyosení" při startu díky vrtuli je dětský čajíček proti fyzice těch dvou sug ...
Vitman napsal:
A zkus si v LOMACu, při řádně nastavené obtížnosti, zmáčknout čudlík, schválně co se stane. Tobě by se mohlo stát, že dokonce ani nic
A zkoušels v FC v hrábích (Su-25(T) ) přistávat ? Tam blbým sednutím můžeš bouchnout pneumatiku (např) - umí todle šturm ? Šturmácké "vyosení" při startu díky vrtuli je dětský čajíček proti fyzice těch dvou sug ...
Plne suhlasim s tou fyzikou letu v Su25T. Mal som moznost u kamosa zaletietat si s nou v FC a mozem povedat, ze je to parada. Rad som lietal v LockOne klasicku Su25 ale polet v T je nieco uplne ine. Pri pristati sa Ti zda aj ta najdlhsia a najsirsia draha ako futbalove ihrisko a to aj za pekneho pocasia.
Vitman napsal:
Plne suhlasim s tou fyzikou letu v Su25T. Mal som moznost u kamosa zaletietat si s nou v FC a mozem povedat, ze je to parada. Rad som lietal v LockOne klasicku Su25 ale polet v T je nieco uplne ine. Pri pristati sa Ti zda aj ta najdlhsia a najsirsia draha ako futbalove ihrisko a to aj za pekneho pocasia.
a tyto simy umějí zničit vrtuli,ostruhové kolečko při přistání?
Mikkey napsal:
Pokial bude bracho lietat offline, tak co sa tyka kampane je to jedna z najlepsich dynamickych kampani v leteckom sime. Sturmovikova sa na to nechyta.
100% souhlas. Z tohodle hlediska je jediná dobrá volba Falcon4. Lepší než kampaň ve Falconovi je už jenom lítat on-line.
Flanker ani Lockon se nechytaj. Sturmovik jakbysme.
Falcon je skoro 10 let stará hra, ale ta kampaň - za to by měli její tvůrci dostat nobelovku.
Mikkey napsal:
Letový model je změněn i pro to "obyčejné" Su-25 (ne jen Tčko)
torr napsal:
a tyto simy umějí zničit vrtuli,ostruhové kolečko při přistání?
umějí zničit podvozek (čili nejen ten hlavní ) a vrtuli taky - třebas na Tu-95 nebo Herkym
umí šturm přepínat dle tvého přání odpal různých zbraní ? a v různých "dávkách" ?
umí šturm odhodit výzbroj/podvěsy, aniž bys jima zničil území kolem sebe (jsi poškozen ale jsi nad svým uzemím a potřebuješ se zbavit zbytečné zátěže)
umí šturm odpouštět palivo ?
umí radar (a návodčí) ?
umí šturm vypouštět chafy ?
umí šturm LSO ?
umí šturm ve FMB říct motokoloně, že má jet buď po silnici (čili kopíruje její tvar, něco jako mašina u šturma) nebo "přímo" přes terén ?
umí šturm zobrazovat v exteru natočení hlavy pilota podle tvého aktuálního směru pohledu ?
umí šturm tankování za letu ?
umí měnit barvy kouřové stopy (co má šturm na koncích křídel) ?
umí šturm vysunout brzdící padák ? a i ještě nad zemí ?
ach jo hopere,je vidět že jsi mě nepochopil ,je velmi špatné porovnávat simy z různých období,protože vždycky najdeš něco co ten druhý neumí.
PS: bud jak bud tyto simy co uvádíš jsou pro mě styl: tečka na radaru,stisknutí tlačítka,tečka na radaru zmizela nebo jsem zaměřen,stiskni tlačítko rušení,jsem ok
torr napsal:
PS: bud jak bud tyto simy co uvádíš jsou pro mě styl: tečka na radaru,stisknutí tlačítka,tečka na radaru zmizela nebo jsem zaměřen,stiskni tlačítko rušení,jsem ok
Já bych to tak nesnižoval. Je to prostě jiný způsob boje. Ta tečka na radaru tam totiž nikdy není jenom jedna a navíc ona taky umí "stisknout tlačítko". Takže je to boj, jako každej jinej, akorát se málokdy dostaneš do dogfightu. Bojuješ na dálku.
torr napsal:
ach jo hopere,je vidět že jsi mě nepochopil ,je velmi špatné porovnávat simy z různých období,protože vždycky najdeš něco co ten druhý neumí.
mno to jsem teda nepochopil - proč sem se s tím teda snažil ?
ale jestli sis všiml, psal jsem tam především věci, které se se šturmem porovnat daly
ad P.S. - jistě, pokud to budeš hrát hodinu a stylem obtížnost rokie a vše "dole", tak to pro tebe takhle bude vypadat vždy
ale jak jsem už psal, stejně může vypadat i šturm - na kilometr sundáš kratičkou dávkou 7,7mm kulometu bomber, že
btw - zkusil sis někdy v sugu zapnout rušičku a letět proti F-15, která umí zaměřovat právě na zdroj rušení ? zkus to
torr napsal:
Já to moc nelítám, protože mě IL baví víc a taky je to na mě poměrně dost složitý na harware ovladačů. Na Ila mi stačí joy se 4čudlíky a TIR, nic jiného nemám a vlastně nepotřebuju, na Lomáca jo. Ale občas poslouchám kolegy na TS když to lítaj online. Jednak to není jeden čudlík, ale poměrně sofistikované ovládání s desítkami funkcí na plynovce a joy (neporovnatelné s ILem) a druhak, žádná tečka na radaru, většinou o tom kdo tě sejme ani nevíš + je to kombinace boje na velké vzdálenosti s poměrně častým přechodem na manévrový boj, kde lama zůstává stejnou lamou jako v Ilovi.... :-)
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Hopere, ty kecko, ještě řekni že je nějakej ten tryskáč lepčí než moje černá smrt.
letíš v Su-25 noční oblohou, tlačíš se co nejvíce k zemi abys unikl všetečné pozornosti nepřátelských radarů, kontroluješ na budíku kurz k cíly a doufáš, že tam budeš včas, kdy rychle letící předvoj má za úkol likvidovat prostředky PVO a schodit osvětlovací pumy. Ty pak v čase, než osvětlený prosto zase zmizí ve tmě musíš na jít cíl, zamířit a odpálit - bomby
A zase zdrhat a modlit se, aby tam někde neseděl desetiletý klučina
Ucho napsal:
druhak, žádná tečka na radaru, většinou o tom kdo tě sejme ani nevíš + je to kombinace boje na velké vzdálenosti s poměrně častým přechodem na manévrový boj, kde lama zůstává stejnou lamou jako v Ilovi.... :-)
No můj ilovskej styl boje na velkou vzdálenost je 0,5-1km, kdy se dá ještě docela dobře s VJa kanóny střílet. Jo a na manévrovej boj mám čajku, to víte tu ani nová technologie nedokáže napodobit.
torr napsal:
Já to moc nelítám, protože mě IL baví víc a taky je to na mě poměrně dost složitý na harware ovladačů. Na Ila mi stačí joy se 4čudlíky a TIR, nic jiného nemám a vlastně nepotřebuju, na Lomáca jo. Ale občas poslouchám kolegy na TS když to lítaj online. Jednak to není jeden čudlík, ale poměrně sofistikované ovládání s desítkami funkcí na plynovce a joy (neporovnatelné s ILem) a druhak, žádná tečka na radaru, většinou o tom kdo tě sejme ani nevíš + je to kombinace boje na velké vzdálenosti s poměrně častým přechodem na manévrový boj, kde lama zůstává stejnou lamou jako v Ilovi.... :-)
aha tak už to vylepšily , už to není tečka už to ukazuje rovnou celé éro i s pilotem .A desítky funkcí na joy,já mám zato že funkce FIRE je dostatečná.
letíš v Su-25 noční oblohou, tlačíš se co nejvíce k zemi abys unikl všetečné pozornosti nepřátelských radarů, kontroluješ na budíku kurz k cíly a doufáš, že tam budeš včas, kdy rychle letící předvoj má za úkol likvidovat prostředky PVO a schodit osvětlovací pumy. Ty pak v čase, než osvětlený prosto zase zmizí ve tmě musíš na jít cíl, zamířit a odpálit - bomby
A zase zdrhat a modlit se, aby tam někde neseděl desetiletý klučina
Letíš v IL-2 večerní oblohou, tlačíš se co nejvíce k zemi abys unikl všetečné pozornosti nepřátelských letounů, kontroluješ na roztažené mapě kde asi sakra zase seš a doufáš, že tam budeš včas, dokud tvoje stíhací krytí zabavuje tu smečku nabroušenejch nepřátel. Ty pak v pološeru přilétáváš k cíli a doufáš že jej najdeš, naštěstí od cíle ti jdou naproti spousta veselejch trasírek a ty se hrdinsky narveš mezi ně a střílíš před sebe salvy raket, pak ještě vrhneš tu trošku bomb a jelikož tam nakonec ještě něco zbyde, vrhneš se tam znovu a střílíš ze všeho co ještě nemáš zaseklí. A pak pomocí proseb, nadávek a troškou štěstí držíš letadlo ve vzduchu a plazíš se na letiště, při přistání zjistíš že máš prostřelenou hydrauliku a rychle se snažíš vytáhnout manuálně podvozek abys nesedl na tu raketu co si zapoměl vystřelit.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.