Saitek X52.
|
BP_Tyrl |
Přidané 11-07-2006 14:59
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
Tož to já ho prokvrdlávám. Pomáhá vytažení z USB a následné zastrčení, jenže přitom musím vypnout hru, neb ta ho jinak nenajde. Navrch to ještě stále dělá nepravidelně. Takže chci s reklamací počkat, až se ustálí na nějaké pravidelné periodě. Protože jinak se ten hajzlík bude chovat vv reklamačním odělení vzorně. Aspoň těch deset minut co mu věnují. A bude po reklamaci. Také se nedají vyloučit nějaké softverové příčiny. Třeba nějaká poslední windousí záplata. |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 11-07-2006 15:47
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
upřesním - ten můj fungoval bezvadně, až na to že v určité přesné pozici mírně vychýlen ustřeloval rwist......efekt byl ten že jsi letěl rovně a letadlo najednom ustřelilo (směrovka se vykopla max. vpravo) a tím přepadlo... |
|
|
|
Ucho |
Přidané 11-07-2006 16:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
Založený: 29.09.05
|
BP_Tyrl napsal:
Tož to já ho prokvrdlávám. Pomáhá vytažení z USB a následné zastrčení, jenže přitom musím vypnout hru, neb ta ho jinak nenajde.
Mě stářím joye ulítával twist, o hodně. A vytažení z USB pomáhalo na chvíli taky. Ale Ila jsem nevypínal, jen v průběhu vyndavání/zandavání hodil do lišty, klidně za letu...u MS Sidew. |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 11-07-2006 16:42
|
Uživatel
Příspěvek: 941
|
BP_Tyrl napsal:
Tož to já ho prokvrdlávám. Pomáhá vytažení z USB a následné zastrčení, jenže přitom musím vypnout hru, neb ta ho jinak nenajde. Navrch to ještě stále dělá nepravidelně. Takže chci s reklamací počkat, až se ustálí na nějaké pravidelné periodě. Protože jinak se ten hajzlík bude chovat vv reklamačním odělení vzorně. Aspoň těch deset minut co mu věnují. A bude po reklamaci. Také se nedají vyloučit nějaké softverové příčiny. Třeba nějaká poslední windousí záplata.
Jestli ti blbne Twist, tak ho vyřaď a šlapej do pedálů. Reklamace má samozřejmě přednost. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 13-07-2006 11:39
|
Diskutující
|
Tak nto vypadá, že joyi pomohl kompletní reinstal šturma. To jsou věci. |
|
|
|
Ucho |
Přidané 13-07-2006 11:43
|
Diskutující
|
BP_Tyrl napsal:
Tak nto vypadá, že joyi pomohl kompletní reinstal šturma. To jsou věci.
Bohužel ne, je to v tom joy. Vytažením z USB se jen na chvíli proberou poťáky, ale rychle se to vrátí. |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 13-07-2006 14:13
|
Uživatel
Příspěvek: 941
|
Ucho napsal:
BP_Tyrl napsal:
Bohužel ne, je to v tom joy. Vytažením z USB se jen na chvíli proberou poťáky, ale rychle se to vrátí. Jaký poťáky máš na mysli ? Osy X,Y jsou "bezkontaktní", poťák je pouze na twistu a pak nějaký(pravděpodobně) na plynovce |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 13-07-2006 14:31
|
Diskutující
|
No Joy mi po třetí za večer zkroutil všechny osy. Tak jsem přeinstaloval celýho šturma a aniž bych se dotkl Joye, tento začal zase létat rovně. Tak asy bylo něco shnilého v obstarožní xkrát překopírované instalaci. Doufejme. |
|
|
|
CW_boZZda |
Přidané 13-07-2006 14:52
|
Uživatel
Příspěvek: 636
|
BP_Tyrl napsal:
No Joy mi po třetí za večer zkroutil všechny osy. Tak jsem přeinstaloval celýho šturma a aniž bych se dotkl Joye, tento začal zase létat rovně. Tak asy bylo něco shnilého v obstarožní xkrát překopírované instalaci. Doufejme.
Sis nějak doprděl conf.ini |
|
|
|
Ucho |
Přidané 13-07-2006 15:06
|
Diskutující
|
paja_cz napsal:
Ucho napsal:
BP_Tyrl napsal:
Bohužel ne, je to v tom joy. Vytažením z USB se jen na chvíli proberou poťáky, ale rychle se to vrátí. Jaký poťáky máš na mysli ? Osy X,Y jsou "bezkontaktní", poťák je pouze na twistu a pak nějaký(pravděpodobně) na plynovce
hmm, na mém twistu ... :-) a potřebuju to opravit, přece ten MS S2 nevyhodím |
|
|
|
Kowalski |
Přidané 14-07-2006 17:13
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 104
Založený: 02.04.06
|
Pánové bacha na ty nové drivery!Doporučuje jen z cd.Mi ty z toho saitek fora vyhodily grafiku.Zapnul jsem mašinu a monitor nejel!Pomohla odinstalace driverů v nouzovém režimu.Takže bacha na NO SIGNAL.:tdown: |
|
|
|
VGR_Ghost |
Přidané 26-09-2006 16:13
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 300
|
Zdravim,
mam problém s X52. Právě se mi vrátil z reklamace. Zapojil jsem ho, nainstaloval ovladače a SST. Vyrobil jsem si nový profil, ale pokaždé to při volbě profilu vyhodí chybovou hlášku:
IL.dat does not contain a profile for this device.
The device has not been profiled.
Nevíte co s tim?
Upravil/a VGR_Ghost dne 26-09-2006 16:14
|
|
|
|
VGR_Ghost |
Přidané 26-09-2006 16:43
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 300
|
Tak už nic, vyřešil jsem to sám. Stačilo na 3 pokusy přeinstalovat ovladače. Sice nevim, v čem spočívá kouzlo toho třetího reinstalu, ale pomohlo to. Widle jsou prostě nevyzpytatelný soft.
Upravil/a VGR_Ghost dne 26-09-2006 16:44
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 26-09-2006 17:41
|
Diskutující
|
S5T_Kowalczyk4 napsal:
Pánové bacha na ty nové drivery!Doporučuje jen z cd.Mi ty z toho saitek fora vyhodily grafiku.Zapnul jsem mašinu a monitor nejel!Pomohla odinstalace driverů v nouzovém režimu.Takže bacha na NO SIGNAL.:tdown:
A jakou máš kartu? Mě jedou bez problémů. Na Nvidii. |
|
|
|
Kowalski |
Přidané 26-09-2006 18:56
|
Rozkoukaný
|
BP_Tyrl napsal:
S5T_Kowalczyk4 napsal:
Pánové bacha na ty nové drivery!Doporučuje jen z cd.Mi ty z toho saitek fora vyhodily grafiku.Zapnul jsem mašinu a monitor nejel!Pomohla odinstalace driverů v nouzovém režimu.Takže bacha na NO SIGNAL.:tdown:
A jakou máš kartu? Mě jedou bez problémů. Na Nvidii.
GeForce FX 5700LE........ |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 26-09-2006 23:34
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
|
VGR_Ghost napsal:
Tak už nic, vyřešil jsem to sám. Stačilo na 3 pokusy přeinstalovat ovladače. Sice nevim, v čem spočívá kouzlo toho třetího reinstalu, ale pomohlo to. Widle jsou prostě nevyzpytatelný soft.
Prostě se ti nenadetekoval knipl jak měl. Ser na to a hoď to do jinýho USB portu. A neser se do Windows. Stejně je většina chyb mezi klávesnicí a židlí. |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 27-09-2006 02:08
|
Uživatel
Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
57MH_Zvire napsal:
VGR_Ghost napsal:
Prostě se ti nenadetekoval knipl jak měl. Ser na to a hoď to do jinýho USB portu. A neser se do Windows. Stejně je většina chyb mezi klávesnicí a židlí.
PEBKAC
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Kowalski |
Přidané 27-09-2006 16:46
|
Rozkoukaný
|
VGR_Ghost napsal: Widle jsou prostě nevyzpytatelný soft.
Ale můžeme být rádi,že ho máme.... |
|
|
|
Alan Grey |
Přidané 31-10-2006 08:31
|
Uživatel
Příspěvek: 894
|
Zdravím všechny majitele X52. I já jsem se rozhodl pro našeho mladého zakoupit tento joy + pedály. Vše se povedlo sehnat za 6900(3600 pedály a 4300 joy).
Začal jsem ho testovat. Jelikož mám CHčka tak srovnávám. A musím říct že X52 + Saitek pedály je super volba.Chčka jsou v tomto kompletu hodně přes 10000,- a to je fakt znát.
Ale proč píšu.Zapojil jsem X52 na mém PC. V Ilovi jsem si v controls namapoval co vše potřebuji. Ale řekl jsem si že by stálo za to vyzkoušet SST software. Takže jsem si naprogramoval o něco málo víc funkcí a hrrrr vyzkoušet. Zapnul jsem IRTrack a spustil Ila. A zde je kámen úrazu. Občas se stane že pokud je zapnutý profil a IRTrack tak přestanou fungovat některé klávesy(např.Tab atd.) Takže zmačknu Esc a místo toho aby IL skočil do menu tak vše hupne do Widlí ( dolní lišta) a nepomuže nic jiného než vypnutí IRTrack. Nemá někdo s tímto podobné zkušenosti a neporadil jak odstranit tento problém ?? Budu vděčný za jakoukoliv radu.
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 31-10-2006 09:44
|
Diskutující
|
Na TrackIru jsou nastavitelné tři tlačítka. na centrování. vypínání, a rychlost rozhlížení. No a v zápalu instalačního boje se občas stane, že si tato tlačítka člověk namapuje i na úplně jiné funkce na Joy. Aspoň mě se to povedlo a pak to taky zlobilo. |
|
|