November 22 2024 06:56:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Projekt Gennadich WW I - update
Wutz
Z toho mám trošku trauma, rád bych lítal za modrý , ale SE 5 se mi zamlouvá stylem boje víc než Albatrosy a Fokkery. :Jiricek:

Wutz
no , uvidíme jak to bude namodelováno , odvolávat se na literaturu může být poněkud zavádějící.:sm23:

Wardog
No je pravda,že toho o WWI není tolik napsáno jako o WWII,ale rozhodně se i tak dost informací dá sehnat.

Wardog
Moje oblíbený letadlo je Fokker Dr.I. Líbí se mě na pohled a měl jsem ho rád i v Red Baron II.
Ovšem jaký bude letový model teď a jestli s tím budu umět lítat to je otázka Úsměv
Díky slabému motoru byl dost pomalý,takže jako stíhačka v pravém slova smyslu to nebylo nic moc,když horko těžko dohonil i dvousedadlové stroje,ale na psí souboj a pořádný točení to byl ďábel :sm13:

Ale prý byl poměrně dost těžký na pilotáž,asi jako Camel,to byla taky pěkně nestabilní mrcha,ale v rukou zkušenýho pilota zabiják Úsměv

Wardog
Co se týká HW nároků,tak doufám,že to nebude až zas tak krvavý.Běží to na enginu Šturma.Sice tam budou možná detailnější textury a modely,ale snad to bude běhat,bez toho,abych musel upgradovat PC

Wardog
Tak pánové,nevím jak vy,ale já jako velkej fanda WW I se už moc těším až to výjde.
A tak mě právě napadá otázka:nevíte někdo jak to bude vlastně s distribucí?.Bude se to prodávat normálně krabicově nebo jenom online?A je vůbec myšleno na evropský trh?
Na jejich stánkách píšou :
The project is currently scheduled to be released by Fall 2006 (Russian publisher is 1C)
Ale co my tady?

Wutz
Fall 2006 - tuším že v tom datu je minimálně jedno číslo nesprávně.

hawk
komunita okolo ww1 simu je myslim stale docela pocetna, vetsina porad hraje RB3D Úsměv a par se jich venuje RS

Safrik
RB3D to je ta vošklivá předělávka RBII? Co je to RS?

WT_Horrido
Voskliva predelavka?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_Ffajtl
SAFRIKU..... trochu jsi ujel ne? RB3D je bomba hra.... tam jsou letadla, komunity, letky, domluvene souboje... to ve strmoviku nikdy nezazijes!

http://www.313.cz/
rudidlo
313_Ffajtl napsal:
SAFRIKU..... trochu jsi ujel ne? RB3D je bomba hra.... tam jsou letadla, komunity, letky, domluvene souboje... to ve strmoviku nikdy nezazijes!
Dovolím si říct, že atmosféra z původního red Barona (320 x 240) je lepší než v současném ILu.

http://silicon-remarks.blogspot.com
WT_Horrido
Ve srovnani s Red Baron II/3D ve Sturmu zadna atmosfera neni a nebyla. Nebyt Degenu tak byl Il-2 Sturmovik na odpis po trech tydnech hrani. Pri vsi ucte k zabavnosti online letani, porad je to jen quake kde jsou shodou okolnosti jako zbrane letadla.
Obavam se, ze Gennadichove pachaji stejne tak technicky suchou "online strilecku."
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

hawk
RS je mod pro TW, v soucasne dobe ponekud v utlumu, az na svetlou vyjimku v podobe jakesi on-line kampane, ale dokud tu nebude TW verze 0.65, tak je to jen pro hard-core hrace, obcas se tam ale deje nejaky ten event a ten si vzdycky vsici pochvaluji, ale uprimne zatim je to jen pro opravdu velke WW1 fandy, lidi co tam treba prisli z RB3d, tak jasali nad letovym modelem atp. no ostatni aspekty hry jsou nedotazene.
Ale 0.65 nas vsechny zachrani Mrknutí

Twister
no Fokker Dr.1 byl odpovedi na britskej Sopwith Triplane... Problem byl jak uz bylo receno ve slabem motoru a velkym celnim odporu... Paradoxem bylo ze ho spojenci povazovlai za "dabelsky rychle letadlo" a to proto, ze dokazal hodne rychle stoupat.. V horizontalnim letu to vsak byla zelva.. Ale v zatackach! Diky 3 plocham, na kterych byl velky vztlak dokazal tocit na opravdu minimalnich rychlostech... Jinak historicky je to dost nadnesene letadlo, nemelo oproti jinym tipum velke uspechy a na dobu kdy prislo na frontu bylo jiz zastarale...

Twister
PLS lidi nevite kde bych sehnal RB3D?

Ace
PLS lidi nevite kde bych sehnal RB3D?

http://www.gamesp...id=2533579
Upravil/a Ace dne 01-09-2006 11:33

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
mha
Pozor!!! Není ta 3d úprava jen pro 3DFX tedy pro GLIDE? Tedy pokud nejde o nějakou novější úpravu... Cool
Upravil/a mha dne 01-09-2006 13:07
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

3IAP_Ondura
Zeptám se asi blbě, ale dá se ještě někde koupit. Měl jsem ho a při stěhování jsem ho někam zašantročil. Takže byh ho chtěl znova, nebo něco podobnýho z první války. Pokud by jste někdo věděl dejte mi vědět. DíkyMrknutí

WT_Horrido
Red Baron 3D je Red Baron II s Glige. O poradnou "modernizaci" se stara Full Canvas Jacket http://www.plgraf...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,421 návštěv