November 25 2024 01:25:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 1
n0emis-

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DRM zabíjí hudbu...
Ucho
VGR_Lekk napsal:
Jenže ten chudák je šéf policajtů (oddělení ) a věc je v šetření..nepředali to soudci s nějakým návrhem na vazbu nebo stíhání..a neuzavřeli vyšetřování. Jinými slovy šéf poldů na zakázku od někoho vyblil možné i nemožné na někoho ..a ani to ještě nedokázal. Tomu se říká pomluva a je to trestný(či jinak společensky nebezpečný čin). Nehledě na to že si ten tvuj ochránce pravdy právě zařídil další bleskové povýšení po volbách.

Mýlíš se. Tvými slovy, on to "nevyblil". "Vyblil" to někdo z našich volených zástupců, třeba zrovna nějakej co si ho volil...

1stCL_Esquilax
57MH_Zvire napsal:
Taky jsem to zažil. Z mého pohledu to zase tak strašné nebylo. Myslím že málokdo tady z tohohle Webu může říct, že komunismus OPRAVDU zažil.

Komunismus nezažil zatím nikdo. Naštěstí.
57MH_Zvire napsal:
Mmj domovní důvěrníky teď vystřídaly báby bonzačky a co mě paměť neklame, tak proběhlo schvalování nějakého zákona, že kdo nevyvěsí vlaječky ČR, tak dostane pokutu jak sviňa.

Nic takového nikdo ani nenavrhoval. Je to nesmysl. Jedinej problém je, že si státní symboly vystavuje kdejakej čičmunda, aniž by na to měl právo. Tuším že se jenom zpřísnily tresty za neoprávněné používání těchto symbolů.
57MH_Zvire napsal:
TAkže co se změnilo? Ve vládě sedí pořád stejní lidi, krade se pořád stejně, bordel je pořád stejnej, papaláši si dělají co chtějí a na nás obyčejný lidi serou pořád stejně.

Zítra jsou volby jdi to změnit.

1stCL_Esquilax
57MH_Zvire napsal:
Hmmm.... a kolik ti je, že můžeš provolávat: "nějak rychle ste zapomněli na to co bylo dřív!!!"? Mmj z toho co bylo dřív je to, co je teď. A pokud si někdo myslí, že to není pravda, tak je stejněj idealista jako Havel a spol. Šklebící seead:

Na to abychom mohli posoudit historii jí nemusíme prožít. Skutečně se domníváš, že žijeme ve stejném režimu jako před rokem 1989?

57MH_Zvire napsal:
PS: K tomu otevírání si huby. A co nynější aféra s mafií ve vládě? Ten chudák řekl pravdu nahlas a teď ho budou vyšetřovat a možná ho i zavřou. Tolik k tomu otevírání huby.

4 dny před volbami? Proč to ten chudák neřekl dříve? Nevím jestli má pravdu nebo ne. Každopádně ani jedna varianta není dobrá.

1stCL_Jamamoto
1stCL_Esquilax napsal:
57MH_Zvire napsal:
Hmmm.... a kolik ti je, že můžeš provolávat: "nějak rychle ste zapomněli na to co bylo dřív!!!"? Mmj z toho co bylo dřív je to, co je teď. A pokud si někdo myslí, že to není pravda, tak je stejněj idealista jako Havel a spol. Šklebící seead:

Na to abychom mohli posoudit historii jí nemusíme prožít. Skutečně se domníváš, že žijeme ve stejném režimu jako před rokem 1989?

57MH_Zvire napsal:
PS: K tomu otevírání si huby. A co nynější aféra s mafií ve vládě? Ten chudák řekl pravdu nahlas a teď ho budou vyšetřovat a možná ho i zavřou. Tolik k tomu otevírání huby.

4 dny před volbami? Proč to ten chudák neřekl dříve? Nevím jestli má pravdu nebo ne. Každopádně ani jedna varianta není dobrá.

Není to chudák, ale profík, a někomu se evidentně nelíbí jeho práce...ostatně to,co pustil ven není nic nového...člověk se seslským rozumem si to mohl dát dohromady už dávno. A že se opět vyhazujou lidi z práce za to, že řeknou něco, co se mocipánům nehodí je taky fakt...viz Naostro, popřípadě vyhození Cibulky z rádia kvůli Přenosilce....

Safrik
No vsichni nadavame, na zas*ane nenasytne politiky, ale kolik z nas by se tam nahore, v tom bozim chlivku chovalo jinak??? ODSCSSDKDUCSLKSCMSZ RULLEZZZZ Úsměv)))) Nechme toho a :sm31:. dokud muzem jeste zdarma dychat Mrknutí

313_Blc
Někteří kteří zažili komunismus tu jsou a lítají ILa , ale mají tolik rozumu, že se do téhle debaty nezapojují, protože nemá smysl ... vyserte se na hádky a :sm31:

PS: Za vzduch už dávno platíme ...:sm12:

57MH_Zvire
1stCL_Esquilax napsal:
57MH_Zvire napsal:

57MH_Zvire napsal:

K volbám klidně půjdu, ale koho mám volit? Všichni se chovají stejně a mají stejný "program", jenom to pokaždé napíšou jinými slovy.

Historii píšou vítězové a mocní. Je to sice citát, ale bohužel pravda.

airspace.cz
1stCL_Esquilax
1stCL_Jamamoto napsal:
Není to chudák, ale profík, a někomu se evidentně nelíbí jeho práce...ostatně to,co pustil ven není nic nového...člověk se seslským rozumem si to mohl dát dohromady už dávno. A že se opět vyhazujou lidi z práce za to, že řeknou něco, co se mocipánům nehodí je taky fakt...viz Naostro, popřípadě vyhození Cibulky z rádia kvůli Přenosilce....

Znovu opakuji, že nevím kdo má pravdu, ale když se 4 dny před volbami objeví dokument, ve kterém se mimo jiné obviňuje předseda vládnoucí strany ze zneužívání nezletilé dívky, něco tady nehraje. Nebo se to zdá divné jenom mně?
Cibulka nebyl vyhozen, jenom přesunut na práci, na kterou stačí.
Stažení pořadu Naostro je bohužel ukázkou neprofesionality ve vedení ČT.

1stCL_Esquilax
57MH_Zvire napsal:
K volbám klidně půjdu, ale koho mám volit? Všichni se chovají stejně a mají stejný "program", jenom to pokaždé napíšou jinými slovy.

Historii píšou vítězové a mocní. Je to sice citát, ale bohužel pravda.

Souhlasím, že vybrat si stranu v těhle volbách je skutečně oříšek.

Historie se stala. Může být jenom různě interpretována. Nicméně máš neomezený přístup k informacím, aby sis udělal vlastní interpretaci. Rád si jí poslechnu Úsměv.
Upravil/a 1stCL_Esquilax dne 01-06-2006 16:34

57MH_Zvire
1stCL_Esquilax napsal:
Historie se stala. Může být jenom různě interpretována. Nicméňe máš neomezený přístup k informacím, aby sis udělal vlastní interpretaci. Rád si jí poslechnu Úsměv.

Viděl jsi někdy učebnici dějepisu, co jsem měl před dvaceti lety na základní škole? Tu by jsi si měl přečíst a pak si přečíst nynější učebnice dějepisu. A pak mě něco vykládej o hystorii. Zamračený

A k těm zdrojům a vlastní interpretaci. Nedávno jsem viděl dokument o Božském větru. Vzhledem k tomu že se o to "trošku" zajímám a mám toho docela dost načteného, tak se mi při tom vyjevení americké propagační pravdy chtělo zvracet. Toliko zdroje.

airspace.cz
Ucho
1stCL_Esquilax napsal:
Znovu opakuji, že nevím kdo má pravdu, ale když se 4 dny před volbami objeví dokument, ve kterém se mimo jiné obviňuje předseda vládnoucí strany ze zneužívání nezletilé dívky, něco tady nehraje. Nebo se to zdá divné jenom mně?

Nezdá se to jen tobě. Jo, je to naprosto příšernej nápor na vlastní soudnost a možnost vůbec si připustit co se kolem děje a včem to žijem....a co je vlastně všechno možný a nemožný.

Ale absolutně nechápu amaterismus a ubohost, s kterou se dotčená strana ohrazuje a jak to řeší. To je prostě neuvěřitelný. V době internetu, kde se dá spousta věcí okamžitě nějak ověřit.
Např:
1) "Premiér na tiskové konferenci řekl, že je na různé útoky zvyklý, ale tentokrát je "obzvlášť podlý". "Viní mě ze sexuálního zneužívání. Údajně se tak stalo na jachtě. Známí žádnou jachtu nevlastní a já jsem na té jachtě nikdy nebyl," tvrdí Paroubek.
2) http://wwwinfo.mf...z&xml=true
3) http://www.hotela...ky.php?p=1

BTW nepracuju v tajnejch službách :-/

57MH_Zvire
Asi je to na mě moc složitý, ale co má s Paroubkem společnýho nějakej Hotel AXA? :bigeek:

airspace.cz
1stCL_Esquilax
57MH_Zvire napsal:
Asi je to na mě moc složitý, ale co má s Paroubkem společnýho nějakej Hotel AXA? :bigeek:

http://www.novink...iai5f.html

1stCL_Esquilax
Ucho napsal:

Jseš rychlejší, já na to kápnul teprve před chvílí.
Vyvíjí se to zajímavým směrem.

57MH_Zvire
Ještě že se nezajímám o polytiku. Úsměv
Neříká se náhodou, že potrefená husa se vždycky ozve? Nejlepší je ten PAroubkovic bubák. ZA všechno může ODS. Ještě že do země nenarazilmeteor. :sm6:

airspace.cz
1stCL_Jamamoto
Ucho napsal:
1stCL_Esquilax napsal:

Nezdá se to jen tobě. Jo, je to naprosto příšernej nápor na vlastní soudnost a možnost vůbec si připustit co se kolem děje a včem to žijem....a co je vlastně všechno možný a nemožný.

Ale absolutně nechápu amaterismus a ubohost, s kterou se dotčená strana ohrazuje a jak to řeší. To je prostě neuvěřitelný. V době internetu, kde se dá spousta věcí okamžitě nějak ověřit.
Např:
1) "Premiér na tiskové konferenci řekl, že je na různé útoky zvyklý, ale tentokrát je "obzvlášť podlý". "Viní mě ze sexuálního zneužívání. Údajně se tak stalo na jachtě. Známí žádnou jachtu nevlastní a já jsem na té jachtě nikdy nebyl," tvrdí Paroubek.

No... ono to nezačalo teď... pokud si pamatuji, Proubek šel po Pitrovi jako slepice po flusu už někdy před rokem...a o člověku, kterej za komančů dělal náměstka Pražskejch restaurací a jídelen si opravdu žádný iluze nedělám....

Každopádně, reagují asi stejně pitomě jako Standa před rokem....

GC3_Messik
radši běžte volit.. odvolte si svoji "demokracii" buď to dejte modrejm ptákům a nebo oranžovýmu Jiříkovi a kdo má silnej žaludek může volit i č.26 a 4 VIZE, včerejší KAŠE-BAR , od 4 Vizí mě dostal:lol::lol::lol:

Teď se Vám žije relativně dobře, jinak byste tady nemohly proflinkat tolik minut denně:uhoh::uhoh: a to stejný bude s modrejma ptáčkama. Změna nebude páč to jsou všechno jen předvolební sliny, na které politici zapomenou..
Upravil/a GC3_Messik dne 01-06-2006 17:23
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Lekk
JJ...celkově vidím jaká je tu frustrace z politiky. Plně s váma souhlasím..a gratulace těm co mají načteno. Sice jsem si přečetl docela hustej článek od nějakýho kritika na téma Henlain-fašista...a v některých interpretacích má skutečně pravdu...nicméně výklad zbytku asi kapku překroutil k obrazu svému...což je skutečně nešvar všech vítězů v historii. Přece nencháme na našem skvělém úspěchu ulpít šmouhy z postupu jakým jsme toho dosáhli - že. Takže proto rusáci neznásilnovali zajatý německý ženský, včetně nějakých místních co našli cestou. Zrovna tak jako německý vojáci a civilisti nevěděli nic o koncentrácích a poměrech v nich. A zrovna tak jako američani ve Vietnamu brali všechny jako nepřátele.
Je zvláštní, že jiná doba jiný mrav. V rámci třicetiletých válek byly hordy švédů na našem plácku každou chvíli a zaopatřovali si zásoby a kratochvíli kde se dalo a jak se dalo. Bohužel přepadený statek kapku vypálený a znásilněný ženský byly tehdy brány jako běžná záležitost a daň války. Od té doby jsme pokročili v civilizaci dále...což se nedá říci o východních sousedech (co nám určovali tempo života následujících 50 let), kteří míru svého civilizačního pokroku předvedli skutečně in natura právě při našem "osvobození".
Spiolečný jmenovatel všeho toho je slovo Propaganda -díky které nacházíme přijatelné a líbivé obraázky našich povolených lidí..a zároven barvité obrazy našich "nepřátel". V rámci voleb se běžně nachází a na poslední hcvíli zveřejnují všelijaké špinavosti s cílem podrýt důvěryhodnost voličů.
Čímž se dostávám skutečně k jádru věci. Otázka nezní koho volit..ale co je vlastně VOLIČ. Ten nástroj demokracie - vyjádřitelný v procentech. Vzhledem k nečistotě všech stran a jejich politických představitelů mužu s klidem říct, že kdokoliv kdo se dostane do sedla toho nějakým způsobem zneužije ve svuj prospěch. Dokonce lze říci že US vzor typu dvě strany je pragmatičtější, jelikož dělí korytop pouze mezi dva tábory které se u něj více méně střídají tudíž mohou plánovat svoje kšefty na cca osmiletky. Což se u nových stran zvolených poprvé rozhodně nedá říci..a lze předpokládat, že pokud vyhraje strana která u vesla ještě nikdy nebyla...nastane překotné hrabání stylu mám na to málo času..po mě potopa. Nicméně ani volba zaběhané (již rozjeté) strany neřeší stále se množící levárny a křivárny na úkor občana. Schváln říkám občana jelikož volič a občan jsou dva pojmy které v očích politika nemají lautr nic společného (natož aby byli jedno a to samé). Občan má jedinou povinnost...platit daně..a jiné správní polatky..kterým osobně říkám daň na život (schválně kdo pozná kde jsem vzal tento termín). Pouze v okamžiku předvolebního slibování je najednou každý občan potenciální volič..který musí být uspokojen. Plakáty typu společně po modré jsou stejně nisneříkající jako Budu pro vás pracovat. Vrcholem všeho je pakát tří modroptáků..s nápisem SPOLEČNĚ...ke kterému stačí doplnit jen..VÁS OŠKUBEM.

Vzhledem k tomu, že místní občané se stále nechávají oblbnout rohlíkem a chtějí mít porád pocit řízení a vedení...tak chodí uvědoměle volit a pak svorně nadáváají jak jsou politici proradní. Místo aby nesli odpovědnost za to koho volili a při nesplnění jeho slibů mu řádně nabančili! páč jejich budou jako voliči odpovědni za jeho selhání. (příklad) Moje řešení je nevolit...a to skutečně celoúzemně. Nejsem expert na volební počty..ale neúčast dostatečného počtu voličů vede k neplatným volbám a nastává krizový stav...který korytáře nutí se zamyslet nad tím co slibují.
Bohužel hezké sliby jsou stále hezkou hudbou pro spoustu důvěřivých voličů..neboli občanů...ale pst nikomu to neříkejte. Nemuselo by se to líbit korytářům.
Konec mé samomluvy.:sm45:¨
PS: svět je černobílý...jenom stačí otevřít pořádně oči.
Upravil/a Lekk dne 01-06-2006 19:59

Ucho
Lekku..... zanech agitace, stejně už je pozdě, kampaň končí :lol::lol:

BTW JJ...celkově vidím jaká je tu frustrace z politiky. Plně s váma souhlasím..

u mě si to oprav, já jsem jen frustrovanej z určitejch lidí v politice Mrknutí a volit půjdu velmi rád.

Safrik
Souhlasim s Tebou, jen jsi zapomel, ze korytari dospeli v poznani tak daleko, ze upravili zakony o volbach tak, aby stacila pouze mensina hlasu k platnym volbam. Tzn korytari seberou rodiny a zname a zvoli se sami Mrknutí Jinak k tomu co jsi tu nakousl, ono to bude asi hlavne o lidech a jejich vychove o charekteru. bohuzel v soucasne dobe jsou u moci lide odkojeni hesly udej, ukradni, podlez, zaprodej, zalzi uplacej, zavid atd. asi uplyne jeste spousta vody, nez lide v nasi tak krasne zemi pochopi, ze zivot neni jen "po nas potopa"

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,038,600 návštěv