December 22 2024 05:12:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
sluchátka
Kowalski
stačí dát url nemusíš používat HTML-ský a href.
Upravil/a Kowalski dne 21-06-2006 18:41

Kowalski
Virtualman napsal:
otázka pro SVK:má tady někdo 5.1 sluchátka, a byl by mi schopen vylíčit rozdil

Já je sice ještě nemám,ale už na první pohled mají alespoň více než jeden reproduktor ve sluchátku.Dále co vím tak bývají na USB a ne na zastaralý Jack,takže logicky je tam větší přenos dat (tvrdil bych říct i rychlejší).Jo a můžou být vybaveny simulací vybrací.To jsem zatím z 5.1 technologie ve sluchátkách vysledoval.:sm28:

Kowalski
Virtualman napsal:
mám pro vás příklad sluchátek pro náročné

No pro náročné jo,k notesu jsou OK,ale u mne stačil 3,5m kablík za 25Kč,dva rozbočovače 1ks.15Kč a můžu se skočit podívat i do sklepa.:sm40:K notesu dobrá věc,ale pro stol.PC na how*o.Valit jenom za bluthus prachy,díky fakt ne.:no:
Upravil/a Kowalski dne 21-06-2006 19:10

Virtualman
to je ale věc názoru, za blutooth někteří i rádi zaplatí, už jen kvůli tomu, že to můžou použít jako hansfree k telefonu i jako sluchátka k DVD/TV/FM najednou

virtualmans.phorum.cz
Virtualman
a ještě, pro lidi jako jsem já, kteří nemají věci jen na jedno použití (PC) ale i k MP3/CD je výhodnějsí starý dobré jack 3.5 než USB

virtualmans.phorum.cz
Kowalski
Virtualman napsal:
a ještě, pro lidi jako jsem já, kteří nemají věci jen na jedno použití (PC) ale i k MP3/CD je výhodnějsí starý dobré jack 3.5 než USB
Tady k tomuhle,co může poskytnout diskman a MP3,si můžeš koupit sluchátka do 1000Kč,stejně ti to bude omezovat přístroj,než sluchátka,takže pro tyhle věci škoda peněz

Kowalski
Virtualman napsal:
už jen kvůli tomu, že to můžou použít jako hansfree k telefonu
To si děláš srandu,sluchátka přes celé uši k telefonuŠklebící seŠklebící seŠklebící se

clone9cz
S5T_Kowalczyk4 napsal:
Virtualman napsal:
už jen kvůli tomu, že to můžou použít jako hansfree k telefonu
To si děláš srandu,sluchátka přes celé uši k telefonuŠklebící seŠklebící seŠklebící se

ja osobne jsem si predelal mono sluchatka k telefonu na stereo k PC ... kdyz telefonujes na stavbe, proc ne:sleep:
http://www.peltor...eltor.com/
Upravil/a clone9cz dne 23-06-2006 17:05

http://www.wwii-illusion.net
S5T_RedBullL15
Nevím o co vám jde, sluchátka na bluetooth? No myslím že to jen škoda pěnez, dnes se dájí sehnat sluchátka (dobré) s kablem i (myslím) do pěti metrů, možná i víc. Sluchátka 5.1? Kámoš je chtěl, hledal dlouho nakonec zjistil, že buď nestojí za nic, nebo jsou v plenkách a taky na nic, ale sluchátka na stavbu? Myslím že 14ti letému klukovi jsou k ničemu sluchátka na stavbu. Teď poslouchám klasika stereo (koss porta pro):sm38: a jsem nad míru spokojen.:sm14:

Kowalski
RedBullL15 napsal:
Nevím o co vám jde, sluchátka na bluetooth? No myslím že to jen škoda pěnez, dnes se dájí sehnat sluchátka (dobré) s kablem i (myslím) do pěti metrů, možná i víc. Sluchátka 5.1? Kámoš je chtěl, hledal dlouho nakonec zjistil, že buď nestojí za nic, nebo jsou v plenkách a taky na nic, ale sluchátka na stavbu? Myslím že 14ti letému klukovi jsou k ničemu sluchátka na stavbu. Teď poslouchám klasika stereo (koss porta pro):sm38: a jsem nad míru spokojen.:sm14:
Tak tak,ty 5.1 jsou zatím ještě v plenáchNaštvaný:upsetw:

Rufu
5.1. sluchátka jsou v pohodě ale odpovídají své cenové skupině.
Pokud někdo jen létá ILa tak jsou asi zbytečné.Jak někdo podotknul tak při zapnutí hardwarove akcelerace 3D nebo jak to v ilovi je se projeví okolní zvuky(déšť...),ale střelba z vlastních zbraní ne a je slyšet střelba někde z 15km jako by někdo střílel na tebe.

Pokud člověk hraje i něco jiného tak není nic lepšího, teda pokud si nepořídíš o třídu lepší klasická sluchátka.U těch Kossů jsem četl že spousta lidí si mění mikrofon za lepší (není slyšet).A všechna 5.1.sluchátka mají vlastní napájení na 220V takže nějaké nošení u discmana ne.
tady nějaká 5.1.sluchátka
http://www.czechc...1tka%5C5.1 většina lidí kupuje Teacy.

já osobně jsem koupil,ale tyhle http://www.dxt.cz...tiId=45703

Asi jsedinej českej test 5.1.sluchátek http://www.pctuni...mitstart=0

57MH_Zvire
Já jsem si koupil kvůli sousedům tyhle http://www.czechc...rtno=32868
hluchátka. No jak bych to řekl. Už bych to asi neudělal. Zvuk je sice 5.1, ale má to takové drobné chybičky, o kterých se v recenzích moc nemluví.

1) Vazbí do toho mobilní technologie v okruhu dvou bytů všemi směry.
2) Zesilovač strašně šumí.
3) Slabej mikrofon, co nedrží pořádně na místě.
4) Já mám asi velkou hlavu, ale mají strašně velkej přítlak a po půl hodině mě z nich bolí uši, protože mají malou vzdálenost od konce vycpávky a repráků. Takže docela fest slisují ucho.
Upravil/a 57MH_Zvire dne 27-06-2006 08:12

airspace.cz
Rufu
57MH_Zvire napsal:
Já jsem si koupil kvůli sousedům tyhle
1) Vazbí do toho mobilní technologie v okruhu dvou bytů všemi směry.
4) Já mám asi velkou hlavu, ale mají strašně velkej přítlak a po půl hodině mě z nich bolí uši, protože mají malou vzdálenost od konce vycpávky a repráků. Takže docela fest slisují ucho.

Já mám taky občas problém s mikrofonem,ale ten že jsou z něj pro poslouchající slyšet s hlasem mé zvuky ze hry.Ale co jsem se radil s lidma je to asi dáno zvukovkou na desce NF4 pokud je zvukovka v PCI slotu je to bez problémů.
Tvé Týky jsem měl na hlavě na lance a připadaly mi v pohodě obzvlášť to sametové polstrování Mrknutí ,ale je pravda že na ty uši si u nich stěžuje každý.

57MH_Zvire
Oni nejsou špatný... první půl hodinu. PAk to začne být docela peklo. Hlavně na déletrvajících LAN párty. Bůh buď pochválen za TIR. Používám čepici a ta mi vytváří malé polstrování, takže přítlak není zase tak strašný.
Upravil/a 57MH_Zvire dne 27-06-2006 09:49

airspace.cz
Jp-
Sluchátka 5.1 neřešim Koss CS100 a mam pokoj. Je pravda, že velký přiléhavý sem měl pře nima a na uši to bylo peklo aspoň těď slyšim i TV :sm5:

57MH_Zvire
No já jsem kupoval 5.1 sluchátka kvůli střílečkám, co mají funkční 5.1 zvuk. V podstatě u Šturma se nic nestane, když nemám slouchátka na uších vůbec, protože kromě toho že prostorový zvuk Olegovi nejde, tak bručení motoru poztřebuju až při soubojích, takže při letu od někud někam se koukám na televizi. A můžu říct že hrát FEAR nebo Silent Hill po tmě s 5.1 sluchátkama je občas na infarkt a je to úplně jiný zážitek jak s reprákama. Doporučuje pět ze čtyř zvířat. Šklebící se

airspace.cz
rudidlo
57MH_Zvire napsal:
NA můžu říct že hrát FEAR nebo Silent Hill po tmě s 5.1 sluchátkama je občas na infarkt a je to úplně jiný zážitek jak s reprákama.

A co Condemned? Hrál jsem demo a demo condemned se mi líbilo daleko víc než demo FEAR. Přemýšlím, že bych si sluchadla 5.1 pořídil.

http://silicon-remarks.blogspot.com
57MH_Zvire
To už jsem nehrál. Nějak poslední dobou nestíhám kromě Šturma a skinů nic dalšího.

airspace.cz
Kowalski
Byl jsem nadšený z 5.1 sluchátek.Hledal jsem různé recenze,ale od recenzí jsem dostal sprchu.TEAC HP-11 prý hrajou jako rozšířené stereo,HP-7D ještě nikdo nezkoušel?Zelmany jsou slabé na zvuk.Já jsem chtěl sluchátka 5.1,která bych připojil i k resaveru a nic není dost dobré z 5.1 (s ohledem na cenu).Dnes jsem slyšel Koss porta pro a šlo to,ale je to přece jen stereo,asi mám náročné uši,bubu šetřit a šetřit,až udělají pořádné 5.1 sluchátka s dekodéry DTS/Dolby Digital,tak určitě koupím.Myslím,že dnes ještě není tlak na výrobce,neboť většina her sice má napsáno 5.1 audio,ale výsledek není takový,jaký by měl být.Podle mě to chce čas,až budou hry s pořádným 5.1 zvukem,potom snad zatlačí a bude to jak s prvním Dolby Surround a potom hned s Dolby Digitalem.

Rufu
S5T_Kowalczyk4 napsal:
Byl jsem nadšený z 5.1 sluchátek.Hledal jsem různé recenze,ale od recenzí jsem dostal sprchu.TEAC HP-11 prý hrajou jako rozšířené stereo,HP-7D ještě nikdo .

Hele ,dřív než začneš soudit tak si je vyzkoušej.Ty recenze psali lidi co vesměs poslouchaj muziku tak je jasný že jim to nevoní.A jak psal Zvíře hry to uměj.A pokud jsi zmlsanej tak samozřejmě musíš mít i pořádnou zvukovku tj.X-Fi .Na ní pak slyšíš o 20% víc detailů než na normální.
Garantuju Ti ,že rozdíl je setsakramentskej.Ale Il je 5 let starej.:lol:

A když si přečteš příspěvek o něco výše s linkem na czechcomputer tak tam jsou Creativy co Ti splňujou to tvoje DD a DTS :bigeek:
Upravil/a Rufu dne 27-06-2006 16:45

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,119,577 návštěv