BP_Tyrl napsal:
Ono se po prvním stisku I napíše engine off vždy. Až teprve druhý stisk motor nastaruje. Občas. A když ho nenastartuje, tak po třetím stisku to opět napíše engine off. A po čtvrtém to opět startuje . Atd. Většinou se chytne až tak na pošestý.
přesně stejnou zkušenost mám i já, prostě mačkám I dokud to nezablafá, potom to stáhnu na 20 procent a pomalu podle zvuku přidávám plyn
To celé je blbost od Olega, protože v reálu po vyrovnání z neg-G má ten motor všechno co potřebuje k běhu - benzín tam je, svíčka jiskru hází, vrtule se otáčí.
V reálu v GA (např. Beechcraft Bonanza) je potřeba letět na minimálce s klapakama dole a teprve potom se ta vrtule zastaví, když rychlost stoupne, začne se zase otáčet....když tedy není do praporu, což nebývá...
Správně má ten motor vysadit a po vyrovnání neg-Gček znova chytit...nějaký vexlování s ovládáním je unreal.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
V Heinklu kdyz jede alespon jeden motor tak druhej jde nahodit na 99% na prvni I, plyn mam stazenej a pak pomalu pridavam, pokud jsou zhasle oba tak me prijde, trosku zlobi a potrebuji tak 2-3 pokusy na nahozeni toho jednoho ten druhej uz pak chyta hned.
Když mi u Fw 190 zdechne motor, tak hledám pěkný palouček na nouzák, nebo kontroluji, zda je padák tam, kde má být . Ti Spojenci ale mají zvláštní problémy
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.