November 23 2024 08:23:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
A co na to "Ta VAŠE"
BP_Tyrl
Tady jsem našel něco, co by většinu žen mohlo na chvíli utišit:

MUŽSKÝ MANIFEST
(JEDNOU PRO VŽDY)
Ženo,
Jestliže si myslíš, že jsi tlustá, možná je to pravda. Neptej se mě na to, stejně ti na to neodpovím.

Jestliže něco chceš, stačí o to říct. Upřesněme si jednu věc: jsme JEDNODUŠŠÍ. Nerozumíme jemným nepřímým žádostem. Na nás neplatí žádost nepřímo přímá. Žádost viditelně nepřímá také ne. Říkej věci tak, jak jsou. Jestliže se ptáš na něco, na co neočekáváš odpověď, nediv se, když dostaneš odpověď, která se ti nebude líbit.

Jsme JEDNODUŠŠÍ. Když tě požádám, abys mi podala chleba, nechci tím rozhodně říct nic jiného. Nechci ti vyčítat, že není na stole. Není v tom nic skrytého ani vyčítavého, jsme vážně jednodušší.

Jsme JEDNODUŠŠÍ. Je k ničemu se mě ptát, na co myslím, v 96,5% případů je to sex a lítání. A nejsme posedlí sexem a lítáním, jenom je to něco, co se nám nejvíc líbí, bohužel. Jsme JEDNODUŠŠÍ.

Někdy na tebe nemyslím. Myslím na lítání. Není to nic vážného. Prosím, zvykni si na to.

Neptej se na co myslím, pokud nejsi připravena mluvit o věcech jako je politika, ekonomika, fotbal, sportovní auta nebo virtuální lítání. Neděle = jídlo = kamarádi = virtuální lítání. Je to jako úplněk nebo příliv a odliv, je to nevyhnutelné.

Nakupování není zábavné a nikdy to pro mne zábavné nebude. Když někam půjdeme, jakékoliv šaty, které si na sebe vezmeš, ti budou perfektně sedět. Hlavně ty v letecké modři. Tím si buď jistá. Máš dostatek oblečení. Máš hodně bot. Plakat je v takovém případě vydírání. Většina mužů má tři páry bot. Trvám na tom, jsme JEDNODUŠŠÍ. Co tě vede k tomu, že ti mohu pomoci při rozhodování, který z tvých třiceti párů se ti nejvíce hodí?

Jednoduché odpovědi jako ANO nebo NE jsou pro nás vynikající. Ať už byla otázka jakákoliv.

Jestliže máš nějaký problém, nechoď s ním za mnou, pokud nechceš pomoci s řešením. Nechtěj po mně, abych se s tebou nad ním trápil, jako tvoje kamarádky.

Bolest hlavy, která trvá 17 měsíců, není bolest hlavy. Dojdi si k doktorovi.

Jestliže ti řeknu něco, co by mohlo být dvojsmyslné a jedno z toho by ti ubližovalo, tak jsem určitě chtěl říct to druhé
.
KAŽDÝ muž vidí jen 16 barev. A tak švestka je ovoce ne barva. A co je to za blbou barvu fuchsiová? A ještě hůř, jak se to svinstvo vlastně píše?

Pivo a počítače se nám líbí zrovna tak, jako vám kabelky.

Když se tě zeptám, co se děje a ty odpovíš, že nic, věřím ti, a chovám se tak, jako by vše bylo v pořádku.

Neptej se mě, jestli tě mám rád. Buď si jistá, že kdyby tomu tak nebylo, tak s tebou nejsem.

Základní pravidlo, budeš-li někdy na pochybách, co se nás týká: udělej to nejjednodušší.

JSME OPRAVDU JEDNODUŠŠÍ.
Upravil/a BP_Tyrl dne 03-05-2006 10:43

Maxxis
Když znám heslo, tak to už jsem v podstatě jedna z vás :sm34: ale lítat s vámi nebudu, když se mi po vás stýská, jdu do obýváku (kde má maxxis pc), pozdravím ahoj letci a je mi hned lépe:sm35:

clone9cz
ono je jedno jestli ste zenati, mam totiz podobne zkusenosti, aniz bych byl

- milacku, jak ses vysoko ?
- asi 4km.
- tak to teda nevim, jak ti tam tu veceri dostanu (a pritom ma talir v ruceNaštvaný)

http://www.wwii-illusion.net
Jirka
clone9cz napsal:

- asi 4km.
- tak to teda nevim, jak ti tam tu veceri dostanu (a pritom ma talir v ruceNaštvaný)

...... a věří ti doma cokoli řekneš ......

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

rudidlo
Možná jsem to už zmínil. Předloni na vánoce jsem absolvoval jeden z prvních poletů na něčem rychlejším než je dial-up. Proto jsem si mohl dovolit i TS a vydal jsem se jen tak si zaletět. Ale ouha, zlý američan ve střelišti mě trefil do mého Daimler Benzu a já hlásím:

"Sakra, mám olej na skle!"

Netrvalo ani 5 vteřina vedle mě stojí moje manželka, hodný to neustáleuklízející tvor, v ruce drží švédskou utěrku a podává mi ji.

http://silicon-remarks.blogspot.com
clone9cz
Jirka EAF310 napsal:
clone9cz napsal:

- asi 4km.

...... a věří ti doma cokoli řekneš ......

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

podle me ji nekdo naved, na to by nemohla prijit sama ... pred tim ji moje vejska vubec nezajimala, snad to chapes, clovek se nejdriv zaraduje, nez pride ten smecŠklebící se

EDIT: uz jen cekam, az zacnou pri moji nepritomnosti v praci kolegove rikat: "ten zas nekde lita"
Upravil/a clone9cz dne 03-05-2006 15:35

1stCL_SaBot
mmnt me neco uniklo, clone ty mas zenskou?
hovado jedno, ani se nepochlubis ÚsměvÚsměv
Upravil/a 1stCL_SaBot dne 03-05-2006 15:46

clone9cz
1stCL_SaBot napsal:
mmnt me neco uniklo, clone ty mas zenskou?
hovado jedno, ani se nepochlubis ÚsměvÚsměv

bejvalka, chlape, bejvalka ... proto to tady muzu tak klidne napsatŠklebící se

Maxxis
dva metry vode mne tady lita ta moje stihačka, to se ji takhle nesmi říkat, snad si to zitra nepřecte v praci, ja sem cinklej tak snad se nezminim, cekam mě lepší vecěr se 6em uaaaaaa:sm20: :sm22:

BP_Tyrl
Mě už se v práci kolegyně vyptávají, "Tak co jste pane šéf včera sestřelil? A já jim to vždy barvitě popíšu a nedávno jedna se jedna nebožačka pořiznala, že si stáhla nějakou lítací freewerovku, tak jsem jí hned druhý den dotlačil prvního šturma a starej Joy a teď musí každý ráno podávat rapport, jak pokročila. Zatím teda moc ne, ale začátek je nadějný.:sm27:

clone9cz
BP_Tyrl napsal:
Mě už se v práci kolegyně vyptávají, "Tak co jste pane šéf včera sestřelil? A já jim to vždy barvitě popíšu a nedávno jedna se jedna nebožačka pořiznala, že si stáhla nějakou lítací freewerovku, tak jsem jí hned druhý den dotlačil prvního šturma a starej Joy a teď musí každý ráno podávat rapport, jak pokročila. Zatím teda moc ne, ale začátek je nadějný.:sm27:

a co na to jeji kamaradi, to ses neptal ?

BP_Tyrl
Proč by měli trpět jen naše drahé polvičky. Ať její kamarádi trpí taky. Máme rovnoprávnost,ne?:lol:

311_Liboch
Jednou jsem se před svou polovičkou zmínil, že si budu muset vyrobit pedály. Řekla mi na to abych si udělal vystřelovací sedačku. Okno mi prý už otevře sama:sm2:

313_Paegas
..já tak třeba na varování, že mám někoho za sebou řeknu, že ho nevidím a Paegasice přiběhne a mastným prstem začne ťapat na monitor a ukazovat nejrůznější významné doty jaky stromy, keře atd..
Ale je raději, když lítám, než abych seděl v hospě, jenom musím často do půjčovny, já když lítám, tak ona se dívá na filmy (trochu to leze do pěněz).
:sm38:

clone9cz
313_Paegas napsal:
... , jenom musím často do půjčovny, já když lítám, tak ona se dívá na filmy (trochu to leze do pěněz).

kdyz ji presvedcis, aby se na to divala i v originale, tak se da predpokladat, ze usetris aspon polovinu za pujcovnu ... no a bonusy, ty nesmi vynechat, kdyz to platisŠklebící se

313_Paegas
clone9cz napsal:
313_Paegas napsal:
... , jenom musím často do půjčovny, já když lítám, tak ona se dívá na filmy (trochu to leze do pěněz).

kdyz ji presvedcis, aby se na to divala i v originale, tak se da predpokladat, ze usetris aspon polovinu za pujcovnu ... no a bonusy, ty nesmi vynechat, kdyz to platisŠklebící se

No hlavně chce co druhý film co vidí vypálit a pomalu už to nemám kam dávt :sm19:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,408 návštěv