November 23 2024 11:28:50
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
Test RW na CZ_AH_Dedicated
313_OTU_oblak
mám něco k test runways.

ČUTORO, prosím tě velmi moc aby jsi zvážil nasazení test runways na mapách kde jsou švalbíny. nejsem si jistý, ale myslím že jde o berlín 45 a německo 45. Proč???? protože mi přijde jako děsná ptákovina když přijdu na berlínskou mapu (mám ji docela rád) a zjistím že je tam z 12ti německých letadel 8 švalbín s dlouhým laufem....OK, kdyby ničili pozemní cíle dobře, ale oni to používali ke stíhání, což není jejich účel. nehledě na to že byla vyrobena jediná. Takže můj návrh je stáhnout švalbíny z letišť, dát je na jedno letiště, klidně tam na něj přidat vzácné špačky (mno....možná i Dorniery?) a omezit počet těchto letadel na cca 4 kusy? Také bych zohlednil to že stíhacích švalbín bylo vyrobeno nejvíce, tudíž bych z mapy vymazal jak bombardovací tak protitankový kus. 4 kusy mi přijdou tak akorát.....nebo tě napadá něco lepšího??

WT_Horrido
Ucelem 262 s 50 mm kanonem bylo stihani. Herget provedl tri neuspesne pokusy o utok na bombardery. Ta padesatka mela jednu skvelou vlastnost, fungovala jen na zemi, pri pretizenich za letu se kanon vzdy zasekl. Šklebící se

Jeste k TeeDeemu dole. Je to tak, dva kousky a nikdy to nevystrelilo, Herget pouze vydesil posadku B-26 a pilota doprovodneho Mustangu kdyz videli podivnou 262 s tyci v cumaku. Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 04-07-2006 08:47
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_TeeDee
313_OTU_oblak napsal:
mám něco k test runways.

ČUTORO, prosím tě velmi moc aby jsi zvážil nasazení test runways na mapách kde jsou švalbíny. nejsem si jistý, ale myslím že jde o berlín 45 a německo 45. Proč???? protože mi přijde jako děsná ptákovina když přijdu na berlínskou mapu (mám ji docela rád) a zjistím že je tam z 12ti německých letadel 8 švalbín s dlouhým laufem....OK, kdyby ničili pozemní cíle dobře, ale oni to používali ke stíhání, což není jejich účel. nehledě na to že byla vyrobena jediná. Takže můj návrh je stáhnout švalbíny z letišť, dát je na jedno letiště, klidně tam na něj přidat vzácné špačky (mno....možná i Dorniery?) a omezit počet těchto letadel na cca 4 kusy? Také bych zohlednil to že stíhacích švalbín bylo vyrobeno nejvíce, tudíž bych z mapy vymazal jak bombardovací tak protitankový kus. 4 kusy mi přijdou tak akorát.....nebo tě napadá něco lepšího??

Pokud vím, tak ty Me262 s BK50 byli postaveny dva. Naprosto zanedbatelný počet. Opravte mě Horri jestli se mýlím. Záměrně zde byli dány, aby to nebyl takový masakr jako 4x MK108. Střelba s tím opravdu není úplně nejsnažší, když před váma kroutí yaky a laviny.
A ještě k tomu protitankovému využití, to je nějaký mýtus? Dokážete si představit s tím útočit na tanky, když měli problémy s rozdílem rychlostí oproti spojeneckým letadlům?
U4 used the 50 mm BK50 cannon with 21 rounds for bomber hunting. The cannon, derived from a now outdated anti-tank weapon, allowed the 410s to shoot at their targets from over 1,000 yards, a distance at which the bomber's guns were useless for defense.

Někde jsem četl, že tomu říkali telefonní stožár nebo tak něco a často se prý zasekával.
Upravil/a WT_TeeDee dne 04-07-2006 08:44

WT_TeeDee
WT_Horrido napsal:
Ucelem 262 s 50 mm kanonem bylo stihani. Herget provedl tri neuspesne pokusy o utok na bombardery. Ta padesatka mela jednu skvelou vlastnost, fungovala jen na zemi, pri pretizenich za letu se kanon vzdy zasekl. Šklebící se

Já to tušil...já to věděl, že mě předběhneš Úsměv

WT_TeeDee
WT_Horrido napsal:

takže s tím kanónem 262 letěla, přistála někde pod svazem a za jízdy po silnici ostřelovala nad sebou letící svaz? Ty Němci teda byli hlavy...

WT_Horrido
Herget se udajne velmi nepekne vyjadril jak do radia tak pozdeji po pristani. Šklebící se Ja bych rad osedlal Baruv special 6x 30 mm. Bar s tim slozil Flasku. Chudak pilot... :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Schmouddle
Problém s static runwayema je, ze kdyz zasahujou do nejakeho obejktu, nebo nejsou presne umistene (treba se krizi nebo dotykaji) tak se stava ze je z toho airstart - uz nekolik map jsem musel kvuli tomu predelavat.Takze udelat letiste jako je na Spits vs 109 ze static runwayi je utopie.

Nehlede na to, ze na Spits vs 109 dochazi ke smrtim ze se vsichni snazej rychle nacpat do jedineho vyjezdu ze stojanky. Krawsky omezeni.
Upravil/a WT_Schmouddle dne 04-07-2006 09:04
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
rudidlo
WT_Schmouddle napsal:
Nehlede na to, ze na Spits vs 109 dochazi ke msrtim presne z toho duvodu, ze se vsichni snazej rychle nacpat do jedineho vyjezdu ze stojanky. Krawsky omezeni.

Pokud se koukám koho mám před sebou a koho za sebou, tak se mi to stát nemůže. na Spit vs Bf109 se mi líbí, že se při startu minimálně potkám s letadlem, které startuje přímo proti mě, ačkoliv jsem byl na runwayi první.

http://silicon-remarks.blogspot.com
WT_TeeDee
WT_Horrido napsal:
Herget se udajne velmi nepekne vyjadril jak do radia tak pozdeji po pristani. Šklebící se Ja bych rad osedlal Baruv special 6x 30 mm. Bar s tim slozil Flasku. Chudak pilot... :lol:

Tak o šesti kanonové verzi vím, ale jestli si pamatuju dobře, tak měl: 2x MG151/20, 2x MK108 a 2x MK 103, ale nechce se mi kvůli tomu číst celou "knížku".

Hoper
WT_Schmouddle napsal:
Problém s static runwayema je, ze kdyz zasahujou do nejakeho obejktu, nebo nejsou presne umistene (treba se krizi nebo dotykaji) tak se stava ze je z toho airstart - uz nekolik map jsem musel kvuli tomu predelavat.Takze udelat letiste jako je na Spits vs 109 ze static runwayi je utopie.

Nehlede na to, ze na Spits vs 109 dochazi ke smrtim ze se vsichni snazej rychle nacpat do jedineho vyjezdu ze stojanky. Krawsky omezeni.

já si zase myslím, že to není až tak špatné řešení.
pokud pilot není tydýt a nerozjede se rovně do hrazení nebo kolegy, tak to pak vypadá velice organizovaně
a na DF se krom prvního nahrátí mapy nikdy neobjeví tolik lidí pohromadě, že by tam vznikaly zácpy
ale já posuzuji Zeke, třebas tam je to krapet jinačejší Mrknutí

WT_TeeDee
Hoper napsal:
[quote]WT_Schmouddle napsal:

já si zase myslím, že to není až tak špatné řešení.
pokud pilot není tydýt a nerozjede se rovně do hrazení nebo kolegy

A pokud jsem? :sm19:

313_Volume
ta 50 na 262 je svine, uhejbal jsem takhle nejaký annalucia a na odhadem 500 metrů mě s tím v brejku zasáhla...nezmohl jsem se na nic jinýho než WOW S!

WT_Horrido
WT_TeeDee napsal:
WT_Horrido napsal:

Tak o šesti kanonové verzi vím, ale jestli si pamatuju dobře, tak měl: 2x MG151/20, 2x MK108 a 2x MK 103, ale nechce se mi kvůli tomu číst celou "knížku".

Mel by to byt Me-262 A-1a/U5, jeho posledni osobni stroj jako velitele JV44 s vyzbroji 6x30 mm.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Pedropan
313_Volume napsal:
ta 50 na 262 je svine, uhejbal jsem takhle nejaký annalucia a na odhadem 500 metrů mě s tím v brejku zasáhla...nezmohl jsem se na nic jinýho než WOW S!

Je to hnusnej číter, rozložil mně takhle Komára....:sm29:

http://www.wtigers.org/
WT_TeeDee
WT_Horrido napsal:
Mel by to byt Me-262 A-1a/U5, jeho posledni osobni stroj jako velitele JV44 s vyzbroji 6x30 mm.

Já četl o Me-262 A-1a/U1 2x MG151/20, 2x MK108 a 2x MK 103.
O té U5 vlastně také.
Takže Bar těch speciálních 262 víc?

[img]http://www.afwing.com/images/me262/me262a1au1-1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.afwing.com/intro/me262/new/Me-262Anose.JPG[/img] is not a valid Image.

WT_Horrido
Bar si skocil i na Heimatschutzeru V186. Jak on tak fackoval ty nacky mel dvere k projektum otevrene, byla nadeje ze se drive zabije. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_OTU_oblak
tak. Takže dobře, nechte si tu švalbínu s tyčí, ale omezení švalbín na počet kusů 4 by bylo fajn......mi netvrďte že tam lítaly jenom švalbíny....co já vím bylo tam pořád hlavně dost G-6, G-10, G-14, K-4 a D-9 a Aček...

AH_Cutora
Nezpochybňuji počty vyrobených šwalbin této verze. Ale když tam dáme normální schwalbe, tak to bude jen rourařská mapa a nebude s čím ničit ty tanky. Když ty schwalbe úplně odstraníme, tak je po mapě, opět nebude s čím jít na tanky a bude to jen a jen DF kde rudí budou řvát blahem kolik mají sestřelů a modří se skoro ani nezvednou z letiště, protože budou furt jen mrtví.

Problém s touhle mapou je ten, že tam to omezení na 5 strojů z toho letiště kde jsou švalbiny bylo nastavené a nešahalo se na to. Ale přijde mi, že s patchem 4.04m se zničeho nic změnily počty letadel která se vejdou do těch nastavených kruhů. Už jsme od té doby opravovali několik map kvůli tomuhle a furt to blbne.

Ad stíhání s tyčema versus bitevničina. Mno musím se přiznat, taky si občas zastíhám, ale většinou poctivě chodím na tanky. Ale pokud protivníci kolem sebe koukaj, dávaj si echo po TS a brejkujou, tak nemám v podstatě šanci trefit ani tak velký cíl jako je IL2. Úsťovka toho projektilu a kadence zbraně je fakt zoufalá.

Na tanky se mi jako efektivnější sice jeví ta štuka s tyčema, téměř 100% úspěšnost střelby, ale problém je v tom, že ta štuka je na vodstřel. A při tom jak se rozmohlo soukromničení na TS hlavně mezi letkama, tak je nemožné si vyžádat efektivní krytí a člověk prostě do té šwalbe musí, pokud chce doletět k cíli. Ale tanky se s tou šwalbinou dají louskat docela obstojně. Chce to mít lauf seštelovanej na 600m, dát pár průletů a vobhlídnout si přesně kde ty cíle jsou, jak jsou směrově orientované (ty T34 se dají zničit jen zezadu a mírně zboku zezadu), lítat táhle, rychle a furt mít vizuální kontakt s místem kde ty tanky jsou.

WT_TeeDee
AH_Cutora napsal:
Ad stíhání s tyčema versus bitevničina. Mno musím se přiznat, taky si občas zastíhám, ale většinou poctivě chodím na tanky. Ale pokud protivníci kolem sebe koukaj, dávaj si echo po TS a brejkujou, tak nemám v podstatě šanci trefit ani tak velký cíl jako je IL2. Úsťovka toho projektilu a kadence zbraně je fakt zoufalá.

Souhlasím s tím, že pokud by tam byly 262 s MK108čkami, tak by si reds moc neškrtli. Takhle přece jen s tou 50mm se ne každý snadno trefí. Obzvláště, když někteří reds mají "sonary" a brakenou.

Něco mála infa o tom stožáru, ta úsťovka mi přijde poměrně dostatečná Cool
http://www.stormb..._mk214.htm

313_OTU_oblak
čutoro, teedee - o tom mluvím ! dejte tam ty švalbíny 4, ne 8 ! nebude to rourařská mapa jak to je teď.

nebo mám lepší nápad. dejte nám YP-80 a počty těchto strojů a švalbín neomezujte.Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,024,981 návštěv