Domácí pedály, potrebuju pomoct
|
rudidlo |
Přidané 20-04-2006 09:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
CVS_boZZda napsal:
Budou se ti tak líbit, že si je budeš chtít hnedle udělat taky :sm12: Teď nevím, jestlio mluvíš o děckách nebo pedálech... |
|
|
|
Burisek |
Přidané 20-04-2006 13:36
|
Nováček
Příspěvek: 70
Založený: 02.04.06
|
ok..Jdem na to Dnes jdu do Obicka pro preklizku :sm6:. Joy uz mam. Valka zacina :sm20: |
|
|
|
CW_boZZda |
Přidané 20-04-2006 13:54
|
Uživatel
Příspěvek: 636
|
Tak na to se tesim
Ja uz mam prototyp za sebou a tedka uz budu jenom ladit novy kabat:sm12:
Krom toho prototyp fachal jak prase a zkouseli jej i piloti z nemecka, bulharska,... a moc se jim libili a chteli je taky. Tak to se budes muset snazit Buri :sm23: |
|
|
|
VGR_Ghost |
Přidané 20-04-2006 16:04
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 300
|
Pedály typu Bozzďa vypadají dobře, původně jsem něco takovýho chtěl vyrábět taky, ale ty pedály by v mém malém kutlochu zabírali moc místa (potřeboval bych pak odsunout stůl, ale to bych se tu pak nehnul). Rozhodnul jsem se pro výrobu vlastní zmenšené verze (48 cm na délku). Snad se jim nebudete smát, protože je to model "co dům dal aneb made na koleni". Nemám žádnou dílnu a tak to zpracování je prostě děs. Ale funguje to dobře. Zatím je to v alfatestu, ještě budu muset natřít ten železný pásek vpředu. Celé je to zapojený do starýho vykvrdlanýho Logitecha (ještě že jsem ho nevyhodil ).
Foto je TADY |
|
|
|
Burisek |
Přidané 20-04-2006 16:21
|
Nováček
|
Chtel jsem se zeptat. Koukal jsem na http://realfly.wz.cz/pedaly.htm ..a koupil stejnej joy. Pouziju potak..co byl puvodne pro smerovku..ale ten ma maly rozsah otaceni. Vzhledem k tomu, ze nedelam slapaci, ale posuvne pedaly, tak bych potreboval ten rozsah otaceni vetsi. Na tech strankach, co jsem tu napsal..je vymeneny potak za jiny. CHtel jsem se teda zeptat..kdyz hybu s tim puvodnim..tak je v ILovi pohyb rozkouskovan..do 4 kroku na jednu a na druhou stranu. Da se..a popr. jaky mam koupit potak, aby mel vetsi polomer otaceni? Doufam, ze me chapete. Elektronice nerozumim. Ale jinak jsem zrucny :sm20::sm6: |
|
|
|
313_Smrky |
Přidané 20-04-2006 16:34
|
Nováček
Příspěvek: 14
Založený: 25.03.06
|
tady jsou mnou minuly tyden vyrobene pedaly ala CZ_FIDO (http://realfly.wz...pedaly.htm)... funkcnost je v celku slusna... cena do 100,- (drevo, pruziny a merkur jsem mel doma ;-) ) sice zadna prevratna nadhera ale slouzi dobre
http://smrky.wz.c...edaly2.jpg
(fotka jen pro predstavu, neplanoval jsem nikdy nejaky publikovani )
Upravil/a 313_Smrky dne 20-04-2006 16:35
|
|
|
|
CW_boZZda |
Přidané 20-04-2006 16:54
|
Uživatel
|
Kluci. Snazte se maximalne vyhnout slapacim pedalum!
Myslim to s vama dobre. Na minimalce proste nemate sanci s temito pedaly tak dobre a citlive ovladat ero jako s posuvnymi pedaly, kdy mate v kazde chvili presnou predstavu v jake fazi se smerovka nachazi.
Fido by vam mohl povidat svoje a neni to jediny clovek, tkery ma takvou zkusenost po tom, co presel na posouvaci pedaly.
Prave dodelavam svoje seriove pedaly a budou mensi a tak celkove uvidite az nafotim. Treba to stihnu jeste dneska vecer Uvidime.
Hlavne to cele delam na koleji a tam mam jeste min mista nez nejmin.
Mam tam postel, stul a k tomu malinkou ulicku. tak se nevymlouvejte decka:sm13: |
|
|
|
CW_boZZda |
Přidané 20-04-2006 16:59
|
Uživatel
|
Burisek napsal:
Chtel jsem se zeptat. Koukal jsem na http://realfly.wz.cz/pedaly.htm ..a koupil stejnej joy. Pouziju potak..co byl puvodne pro smerovku..ale ten ma maly rozsah otaceni. Vzhledem k tomu, ze nedelam slapaci, ale posuvne pedaly, tak bych potreboval ten rozsah otaceni vetsi. Na tech strankach, co jsem tu napsal..je vymeneny potak za jiny. CHtel jsem se teda zeptat..kdyz hybu s tim puvodnim..tak je v ILovi pohyb rozkouskovan..do 4 kroku na jednu a na druhou stranu. Da se..a popr. jaky mam koupit potak, aby mel vetsi polomer otaceni? Doufam, ze me chapete. Elektronice nerozumim. Ale jinak jsem zrucny :sm20::sm6:
kolik stupnu ma rozsah ten potak? |
|
|
|
CW_boZZda |
Přidané 20-04-2006 17:03
|
Uživatel
|
Jo a jeste neco. Ja mam starou zvukovku za 50,- s gameportem a tim padem nemusim nic resit. Hodil jsem tam potak a ten jsem primo zapojil do kompu. Proste me nic jineho nezajimalo.
Zjisti si kolik Ohmu ma ten potak v joyi a bez si koupit jiny a lepsi No a ten napajej misto nej.
Ja ten rozsah vyresil tou 8cm kladkou na potaku. No a je to paradicka. Vsechno funguje jak ma.
Uvidime jak to bude vsechno fachat na tech vylepsenych a miniaturizovanych pedalcich.:sm32: |
|
|
|
Burisek |
Přidané 20-04-2006 21:53
|
Nováček
|
Kolik stupnu? Tak to presne nevim. Uz vim 65 stupnu. Potrebuji viiiic, viiiiiiic :lol:. Ale nevice me zajima..proc se ten lempl pohybuje jen v tech osmi krocich. :sm19: Myslite, ze je to tim potakem?
Upravil/a Burisek dne 20-04-2006 22:10
|
|
|
|
VGR_Ghost |
Přidané 21-04-2006 00:41
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 300
|
CVS_boZZda napsal:
Kluci. Snazte se maximalne vyhnout slapacim pedalum!
Myslim to s vama dobre. Na minimalce proste nemate sanci s temito pedaly tak dobre a citlive ovladat ero jako s posuvnymi pedaly, kdy mate v kazde chvili presnou predstavu v jake fazi se smerovka nachazi.
Fido by vam mohl povidat svoje a neni to jediny clovek, tkery ma takvou zkusenost po tom, co presel na posouvaci pedaly.
Prave dodelavam svoje seriove pedaly a budou mensi a tak celkove uvidite az nafotim. Treba to stihnu jeste dneska vecer Uvidime.
Hlavne to cele delam na koleji a tam mam jeste min mista nez nejmin.
Mam tam postel, stul a k tomu malinkou ulicku. tak se nevymlouvejte decka:sm13:
Hmm, no já jsem s těma pedálama (šlapacíma) spkojenej. ŠPůsobím na ně obouma nohama stejně jako na posuvný, pedály působí proti sobě. Hlavní problém je, řekl bych, v délce chodu. Pedály ala Fido mi přijdou už jen podle fotek, že mají moc krátký chod. Moje šlapací pedály mají rozsah skoro 45°, což mi přijde v kombinaci s pružinama ok. Je to o zvyku, posuvný jsem si zkoušel a jsem prostě zvyklej na šlapací. |
|
|
|
Seva |
Přidané 21-04-2006 10:26
|
Nováček
Příspěvek: 71
Založený: 03.03.06
|
Taky sem přihodím fotky finálního produktu, ale bude to až za týden. Jsem tento víkend na kolejích a pedály jsou doma ve výstavbě.
Jenom doufám, že naplní moje očekávání. To věčný kroucení twistem mě už vážně nebaví. |
|
|