November 23 2024 08:25:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 16

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
AH Ardeny a Me-262
1stCL_Fucida
Tajpane..tvrdit, že "7. stíhací" byli velmi podprůměrní piloti.... ehh.... to asi myslíš JG7, že? Ta létala bojově od listopadu 1944 - její část byla vytvořena na bývalém Kommandu Nowotny.

Na téhle stránce sám uvidíš podprůměrné piloty z JG7 Mrknutí. Velká část z nich mohla na Me 262 dosáhnout více sestřelů, než je v tabulce, ale ty už nebyly do konce války úředně potvrzeny.
http://luftwaffe....

Imho je největší problém Me 262 na mapách hlavně v tom, že jakmile jsou, tak do nich jde moc velká část pilotů.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_Gryzlov
torr napsal:
já jsem to měl z nějakýho válečnýho filmu že tam byly,ten film byl přímo o bitvě v Ardenach a Němci se tam přímo chlubily že jej nasadí,zřejmě filmová fikce Šklebící se ,aby potom spojenecké vítezství bylo o to větší.Šklebící seŠklebící se.Nechci vůbec polemizovat o kvalitě pístových strojů tom žádná ty jsou známy.Všeobecně jsem měl za to že v tomto období při každé větší akci byly i Me-262.

Promiň Torre, ale úroveň a kvalita informací ve válečných filmech a dokonce i dokumentech posledních let je dost ubohohá a velmi upadá. Tohle pondělí běžel dokument o bitvě v Ardenách. Fakt jsem se bavil. Komentář byl k Ardenám, záběr na odstavené SU-76 na východní frontě, formace tří PzKpfw. III, záběr na PzKpfw. VIB (Tiger II) a k tomu komentář, že se jedná o německý tank Mark VII :sm6:

EDIT:
Píšeš film o bitvě v Ardenách? Slavný americký film "The Battle of The Bulge"? Ten jsem viděl a mám jej i na VHS. O Me-262 tam zmíňka je, ale mluví se pouze o nasazení tanků Tiger II Úsměv A na tenhle film bych se moc neodvolával ... ještě by si nám mohl začít tvrdit, že Sherman by měl vypadat jako ten tank z toho filmu (Chaffie M24) a Tiger II by měl být také z toho filmu (Patton M47 tuším). Šklebící se
Upravil/a 313_Gryzlov dne 19-04-2006 07:23

Tajpan
1stCL_Fucida napsal:
Tajpane..tvrdit, že "7. stíhací" byli velmi podprůměrní piloti.... ehh.... to asi myslíš JG7, že? Ta létala bojově od listopadu 1944 - její část byla vytvořena na bývalém Kommandu Nowotny.

Na téhle stránce sám uvidíš podprůměrné piloty z JG7 Mrknutí. Velká část z nich mohla na Me 262 dosáhnout více sestřelů, než je v tabulce, ale ty už nebyly do konce války úředně potvrzeny.
http://luftwaffe....

Imho je největší problém Me 262 na mapách hlavně v tom, že jakmile jsou, tak do nich jde moc velká část pilotů.

Fucida, sorry chybka. jedná sa o III/JG7.
Leutnant Walther Hagenah : Boli schopní s lietadlom vzlietnut a pristáť, mal som však neurčitý dojem, že vo vzdušnom súboji by boli k ničomu. Bolo zločinom poslať ich do akcie s jejich úrovnou výcviku. Títo mladí muži sa snažili ako mohli, ale za nedostatok skúseností museli zaplatit vysokú cenu.

Tajpan
313_Gryzlov napsal:
torr napsal:
já jsem to měl z nějakýho válečnýho filmu že tam byly,ten film byl přímo o bitvě v Ardenach a Němci se tam přímo chlubily že jej nasadí,zřejmě filmová fikce Šklebící se ,aby potom spojenecké vítezství bylo o to větší.Šklebící seŠklebící se.Nechci vůbec polemizovat o kvalitě pístových strojů tom žádná ty jsou známy.Všeobecně jsem měl za to že v tomto období při každé větší akci byly i Me-262.

Promiň Torre, ale úroveň a kvalita informací ve válečných filmech a dokonce i dokumentech posledních let je dost ubohohá a velmi upadá. Tohle pondělí běžel dokument o bitvě v Ardenách. Fakt jsem se bavil. Komentář byl k Ardenám, záběr na odstavené SU-76 na východní frontě, formace tří PzKpfw. III, záběr na PzKpfw. VIB (Tiger II) a k tomu komentář, že se jedná o německý tank Mark VII :sm6:

EDIT:
Píšeš film o bitvě v Ardenách? Slavný americký film "The Battle of The Bulge"? Ten jsem viděl a mám jej i na VHS. O Me-262 tam zmíňka je, ale mluví se pouze o nasazení tanků Tiger II Úsměv A na tenhle film bych se moc neodvolával ... ještě by si nám mohl začít tvrdit, že Sherman by měl vypadat jako ten tank z toho filmu (Chaffie M24) a Tiger II by měl být také z toho filmu (Patton M47 tuším). Šklebící se

videl, a tak som sa dávno nepobavil. :sm6:
V Bulge- ma stále trápilo:" kde do pekla je sneh??!!"
A v jednom dokumente bola BT7 považovaná za T34.:sm13:

torr
Dobráá ,dobrá utloukli jste mě argumentama :sm35: že me-262 má být na mapách velmi vzácný pták.Nicméně jestli by nestálo aspon za zamyšlení vytvořit mapu kde by byly Me-262,něco jako třešnička na dortu mezi misima,která by se třeba objevila jednou za 4 dny,někteří piloti by měli aspon nějakou naději že si ji zalítají vlaštovku.

WT_Horrido
Hmmm, nebyla III./JG7 prvni ustavena gruppe ze zbytku kommanda nowotny pod vedeni Hohagena a v podstate jedina operacni a majici na konte vetsinu sestrelu JG7?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

AH_Enty
torr napsal:
Dobráá ,dobrá utloukli jste mě argumentama :sm35: že me-262 má být na mapách velmi vzácný pták.Nicméně jestli by nestálo aspon za zamyšlení vytvořit mapu kde by byly Me-262,něco jako třešnička na dortu mezi misima,která by se třeba objevila jednou za 4 dny,někteří piloti by měli aspon nějakou naději že si ji zalítají vlaštovku.

Na AH serveru jsou 2 mapy s Me-262:

Germany_45
Berlin_45

torr
AH_Enty napsal:
torr napsal:

Na AH serveru jsou 2 mapy s Me-262:

Germany_45
Berlin_45

bohužel mapa Germany_45 je zrušena z důvodu velkých lagů

AH_Enty
torr napsal:

To nee. Jen byla udělána na jiné mapě, se stejným pokecem.

1stCL_Fucida
AH_Enty napsal:
torr napsal:

To nee. Jen byla udělána na jiné mapě, se stejným pokecem.

Jo..to je ta mapa, kde na mě většinou zbyde Spitfire Úsměv Létám tam rád s LF.Mk.IX, dobře se mi s ním ty Schwalbe zoomujou - líp než s tim naboostovaným Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_Gryzlov
Fuči! Teploměr, anti-biotika a honem do postele! Lítat na Spitfiru! Máš horečku a budeš tady takhle blbnout! :lol:

Tajpan
Fučida!!! Neblázni!! nepraj si ma , aj zistím že si vo Spitáku. :sm29:
Ako to že nedodržuješ vlastné nariadenia! Mrknutí
to snád nie je pravda.:no:
čo sa dnes deje s ludmi. :sm19:
Šklebící se

Tajpan
WT_Horrido napsal:
Hmmm, nebyla III./JG7 prvni ustavena gruppe ze zbytku kommanda nowotny pod vedeni Hohagena a v podstate jedina operacni a majici na konte vetsinu sestrelu JG7?

Slavné lietadlá s.194

rudidlo
3IAP_Tajpan napsal:

Aké nariadenia máš na mysli, :tajpan: ?

http://silicon-remarks.blogspot.com
WT_Horrido
3IAP_Tajpan napsal:
WT_Horrido napsal:

Slavné lietadlá s.194

ROFL Slavna letadla, tak to potom jo.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
rudidlo napsal:
3IAP_Tajpan napsal:

Aké nariadenia máš na mysli, :tajpan: ?

Vidím ,že tam u Lionoch máte pekný "bordel".Úsměv
FTP na SVK.

rudidlo
3IAP_Tajpan napsal:

???
3IAP_Tajpan napsal:
FTP na SVK.

??? ???

Tajpan
rudidlo napsal:
3IAP_Tajpan napsal:

???
3IAP_Tajpan napsal:
FTP na SVK.

??? ???

je historicky podložené, že ruská a spojenecká spionáž bola omnoho lepšia ako nemecká.
hladaj, nájdeš.
Pomôcka : yrrabp

Hoper
3IAP_Tajpan napsal:
...je historicky podložené, že ruská a spojenecká spionáž bola omnoho lepšia ako nemecká.

mno tu "spojeneckou" bych radši upřesňoval, neb ta jedna (podstatná) část spojenectva se teprve učila co je to špionáž Úsměv

rudidlo
3IAP_Tajpan napsal:
hladaj, nájdeš.
Pomôcka : yrrabp

Jestli máš na mysli fučidův proslov o taktice (sám jsem ze dvbou souborů dělal jeden), tak tam si nejsem vědom, že by něco rozkazoval. Jen dával doporučení stran taktiky.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,489 návštěv