coyotak napsal:
dyť to o možnosti vyskočit pro mašinfíru máš napsaný v článku na hansairu ve zprávách...to je přece automatický....myslím , že se jmenuje " Vyvrácení poplašné zprávy o kotlářích..." najdi si to, je tam komentář k videu kotláři a traktoráři....jinak pro to 57 Zvíře z Brna - kde jsi přišel na to, že boss aeroklubu lítá nejlíp? Kotlařinu dělám už od r.1998 aj eště jsem to do vlaku nenapálil...no ale není to samozřejmě vyloučený, že mě někdy uvidíte na Nově:sm27:....coyotak
1stCL_BlueL napsal:
koukam ze se kolem toho tady vytvorila tlupa moralistu...
jezisi lidi vy delate jak kdyby to delali jen oni, pokud je mi znamo tak se tim bavili a bavi lidi v aeroklubech(i ti kteri ukazuji svoje umeni na ruznych show roudnic ia ciaf nevijimaje) od nepameti to azse nekdo neco objevil...
Já bych to přirovnal k neoficiálním závodům na silnicích.
pokud tomu aeroklubákovi bossovi neupadlo za rovnýho letu křídlo, tak lítat neuměl, páč jinak by se nerozsekal, to je logical ne?...jejda že zrovna od vás bude někdo moralizovat o strefení se do dětského hřiště...??? no tak to se podívej ještě na bombardování dětí, to taky děláme a jěště si nikdo nestěžoval...( v pravým horním rohu hansairu dej vyhledat slovo....bombardování dětí.... a máš tam všechno:no::no:
1stCL_BlueL napsal:
koukam ze se kolem toho tady vytvorila tlupa moralistu...
jezisi lidi vy delate jak kdyby to delali jen oni, pokud je mi znamo tak se tim bavili a bavi lidi v aeroklubech(i ti kteri ukazuji svoje umeni na ruznych show roudnic ia ciaf nevijimaje) od nepameti to azse nekdo neco objevil...
Já bych to přirovnal k neoficiálním závodům na silnicích.
coyotak napsal:
kdyby byla válka, si piš že piloti hansairu jdou do boje jako první.....nás to teda hodně zajímá, proto furt cvičíme ty nálety a kotláře...dnes jsem zrovna potkal zase vlak, ale byl to civil, tak jsem ho nechal jet dál...a tam kde cvičíme startujeme - letiště v Prostějově - jak jistě víš bylo největší letecké učiliště pilotů, co pak lítali za 2. světové...takže dejcháme ten jejich vzduch tam kde byli oni a proto jsme tak divocí....dokonce jsme lítali skupiny nad kinem na premiéře Tmavomodrýho světa, která byla v Prostějově a to na výslovnou žádost Z. Svěráka.....tak letu zdar coyoťák:sm5:
hlavne si davejte bacha na draty vod CEZu, at nam de vecer telka
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.