November 22 2024 15:26:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 16

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Logitech 3D PRO !!!problem otaceni!!!
Safrik
Aha takze to, ze neumim kroutit s Fw za to muze džojstyk??? :sm19: Ja vedel, ze chyba neni v uzivateli, az si koupim novej džoj tak budu moc litat i FW huraaa huraaa huraaa :sm51::sm50:

AH_James_Gastowski
no jak to nejde do mezních poloh, tak je to špatný, já jsem nebyl schopen vybrat vývrtku. Tak vždycky jak jsem se do vývrtky dostal, tak jsem si musel pomáhat na klávesnici Mrknutí

Burisek
Zkousel jsem stahnout i novej "ovladac"..a asi je to vazne zabity pripad Smutný Asi budu muset zalozit New Top Topic : Jaky Jojistick je ten nej :sm8:

313_Paegas
Já měl Logitechy dva a pokaždé se stejným výsledkem=reklamace odešla z-ová osa. Tak jsem si pořídil Saitek X52 cca zaza 4 měsíce odešel poťák na z-ové ose = improvement action = seru na reklamaci, pedály jsou už objednané, až příjdou zablokuji twister = znovu se budu učit lítat
:sm38: :sm14: :sm50: :lucka2:

1stCL_Fucida
kolem 1000,- Kč Saitek Cyborg EVO
kolem 2000,- Kč Saitek Cyborg EVO Force Feedback

Nevím, jestli k ILovi doporučit X52..jestli ta plynová páka stojí za ty peníze, když je o dost levnější verze s FF.

PS: nej jsou joye od Micro$oftu, jenže už se nevyrábějí.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

rudidlo
313_OTU_Paegas napsal:
Já měl Logitechy dva a pokaždé se stejným výsledkem=reklamace odešla z-ová osa. Tak jsem si pořídil Saitek X52 cca zaza 4 měsíce odešel poťák na z-ové ose = improvement action = seru na reklamaci, pedály jsou už objednané, až příjdou zablokuji twister = znovu se budu učit lítat
Asi jsem divnej. Na obou mých Logiteších zetová osa funguje, ale na pedály se taky chystám.

http://silicon-remarks.blogspot.com
310_Ikar
..ted jsem mel velke nutkani odpovedet..ale budiz Šklebící se

Me osa z na joyi taky funguje, resp. "je tam" ale funguje jaksi nezavisle na tom co ji davam pres paku za povely ;-)

www.310raf.com
Ace
Přidávám s k těm, kdo s logitechem zatím nemají problém. (krom mírného vychýlení směrovky doprava i v neutrální poloze a velmim kluzkého povrchu) Soft mám nainstalovaný, ale nepoužívám.

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
j4ck41
Burisek napsal:
Zkousel jsem stahnout i novej "ovladac"..a asi je to vazne zabity pripad Smutný Asi budu muset zalozit New Top Topic : Jaky Jojistick je ten nej :sm8:

hele taky sem se dlouho nemoh rozhoupat jestli Logitecha vymenit nebo ne, pak jsem se rozhod ze ho vymenim, poridil jsem Saiteka Cyborg Evo okolo 1200 Kc (a byl to docela opruz, protoze ve meste v kamenejch kramech maj jenom Logitechy, Geniuse a o Saiteku ani neslyseli - jeden mi dokonce tvrdiíl, ze ani nevi kde by je moh objednat - a na netu vetsinou nebyl na sklade nebo dodaci lhuty treba i 14 dni :sm2: ). a musim rict, ze pri prvnim poletu sem skoro uchcaval blahem. ero se v luftu nijak nekvrdlalo, neustrelovalo - proste letelo tam kam jsem ho poslal. mam ho asi nejak 14 dni a zatim jsem ho kalibroval jenom JEDNOU !!! :lol: pri instalaci. sice si na nej jeste furt zvykam nebot ma, z myho pohledu, oproti Extremu celkove horsi (a mozna ze bych se nemusel ani bat pouzit slovniho spojeni - mnohem horsi) ergonomii na ruku, twist jde vice ztuha a cudle jsou rozhazeny na obou stranach ale celkove se da rict ze velka spokojenost.

takze znova opakuju radu: pokud ti Extreme blbne (a podle toho co pises tak ti blbne asi stejne jako blbnul me) tak ho vymen a vubec nad tim nepremejslej, protoze s tim neco udelas asi jenom zazrakem.

j4ck41
rudidlo napsal:
313_OTU_Paegas napsal:
Asi jsem divnej. Na obou mých Logiteších zetová osa funguje, ale na pedály se taky chystám.

ja sem u Extremu 3D se z-ovou osou taky nemel problem - do doby nez jsem ho poprvy otevrel. tim sem to poradne pos*al, nebot pak uz se mi ho nikda nepovedlo slozit tak aby fungoval v rozsahu 0-100% (dle kalibrace). nejcastejsc to bejvalo od cca 15%-80%, pripadne druhej EXTREME okolo 10%-120%. coz melo neprijemnej dusledek pri hrani, nebot byl rozhasenej stred a ja jsem si pak musel docela brutalnim zpusobem hrat s citlivosti na twistu, aby se cervenej a zelenej ctverec v klidu aspon trosku prekryvali a zaroven byla smerovka aspon trosku pouzitelna

312_HeRa
Ace napsal:
.... (krom mírného vychýlení směrovky doprava i v neutrální poloze a velmim kluzkého povrchu) ...

A to ti neva ??? :bigeek:
Taky jsem byl dlouho zastance tohohle "Logrrrrrrrrrrrrtech" zmetku Úsměv
Kluci nechte si rict a reklamujte to do te doby, nez Vam vrati penize a kupte si Saitek Úsměv

Myslim to uprimne : ) Odnauceny Logrrrtechar

312raf.com
Burisek
No..tak jsem odinstaloval i ten novy ovladac. Pak kdyz jsem zapojil joy, tak me to stejne k nemu prihodilo nenainstalovany ovladac extremu :sm6: Ale kdyz jsem dal kalibrovat, tak je to prostredi takove windowsove Šklebící se. No..nevim, jestli me rozumite. Pak jsem si sel zaletat..a problem s tim neni. Jen kdyz se kouknu do toho kalibracniho okenka, tak to nereaguje na nepatrne pohyby. Ale je to asi tim, ze na to sere pes :sm19:. Ve hre to je mozna stejne:rolleyes:. Jo..a stejne ted zalozim novy Topic :sm20:. :sm35:

Ace
312_HeRa napsal:
[quote] A to ti neva ??? :bigeek:
Kluci nechte si rict a reklamujte to do te doby, nez Vam vrati penize a kupte si Saitek Úsměv

No když si odejdu doplnit pití, tak potom musím upravit kurs,ale nijak výrazné to není, taky to jde vytrimovat. Jestli je to tak, jak tady většina z vás píše, tak stejně odejde do křemíkového pekla ještě v záruce. Je na něm nalétáno nějakých +/- 204 hodin, takže má spoustu času (ještě) Úsměv Třeba do té doby klesne cena (pro mne rozhodující detail) u těch vašich bájných saiteků Úsměv

312_HeRa
Cena neklesne tak rychlle jako kvalita tveho joye Úsměv U me to bylo horsi a horsi jak mavnutim kouzelneho proutku .... jinak muj Logitech jsem reklamoval stylem vymena za novy.....oni moc dobre vedi, ze jsou s nima problemy a tak ani neremcali.

IMHOPffak jsem si nadaval, ze jsem ho nevymenil driv...ale dost vnucovani ... poznas sam Mrknutí

312raf.com
Ace
Ono rozdíl 300,- určitě v domácím rozpočtu projde (ale až při reklamaci), ale v prvním nákupu bylo řečeno rozhodné ne Smutný že brzo odejde mi je jasné... po těch letech létání na klávsnici jsem rád za tento joy (můj první v životě)... ono totiž lze výrazně změnit kurz, aniž by člověk skončil ve vývrtce, což považuji za prokazatelný pokrok Úsměv

Drevokocur
LOGITECH NEBRAT !!!! Vlastní zkušenost z reklamace. :no:

koupil jsem Thrustmaster TGA2 a nemám jediný problém

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
313_Paegas
Ace napsal:
312_HeRa napsal:
[quote] A to ti neva ??? :bigeek:

No když si odejdu doplnit pití, tak potom musím upravit kurs,ale nijak výrazné to není, taky to jde vytrimovat. Jestli je to tak, jak tady většina z vás píše, tak stejně odejde do křemíkového pekla ještě v záruce. Je na něm nalétáno nějakých +/- 204 hodin, takže má spoustu času (ještě) Úsměv Třeba do té doby klesne cena (pro mne rozhodující detail) u těch vašich bájných saiteků Úsměv

Omyl! Já X52 kupoval za 2900,- před 4 měsíci a teď, jak jsem se díval, šla jeho cena opět nahoru. Pravdou je, jak tady někdo psal, ani v našem městě v obchodech o saiteku vůbec nevěděli. Nic méně známý co vlastní obchod na počítače, a sám rád lítá flight simulátor, se nechal ukecat a objednal saiteky a taky ho používá a děkuje mi, že vůbec takové železo má.
A že mi pořád odchází z- ová osa? Aby ne, většinou lítám se spitem :sm6:
:sm38:

Burisek
Tak me to cele prijde postavene na hlavu. Od te doby..co tam nemam ten nesmyslny software od EXTREMU, tak me to jede normalne. Pokud je teda problem jen se softem, tak proc logitech nevyda nejaky novy firmware. Ten posledni co vysel, tak to je to same. Zvlastni no. Hlavne ze to ted jede :sm5:

losik
Mám taky Logitecha, z- osa funguje dobře, ale nejde na doraz do prava. Asi brzy projde výbuchem.

Burisek
losku..taky dalsi kus..jedne vadne serie :sm10:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,719 návštěv