tvx napsal:
ale to XT je myslim nejaky dost slusne overclocknuty, oproti pro verzi, nepletu se?
muzes mi napsat frekvence ty karty, kolik video pameti a par hlavnich rysu nastaveni jaky v illovi pouzivas ted pri tom 1280x1024?
a kolik mas snimku pri TBD?
ze by ten sapphire byl nejakej suntozni?
ma frekvence cca 400/300
nepodarilo se mi u nej treba zvednout pameti ani o 5 mhz, a jadro slo na 450mhz.
Co se týče grafiky, tak mám tuhle. Je trošku přetažená. JAk GPU tak paměti cca o 35 bodíků.
Potřeboval bych rychlejší CPU, ale nechce se mi tolik platit. 2,4 GHz je docela málo. Chtělo by to tak 3,2 GHz. NEjlíp celou mašinu novou.
Jinak v IL2 používám v setupu nastavený místo Radeona nVidii 6600 a spol. Má to hezčí obraz a řekl bych, že je to snad i rychlejší. Teď budu měnit Catalisty na 5.9. třeba to ještě pomůže. Nemám rád Omega verze. Nefunguje mi s tím jeden 3D program. :/
Rozlišení mám 1280x1024x32 Excelent. Conf.ini upravenej nemám a když teď na popud tady tohohle fóra proháním ve stratosféře Mustangy, tak mi to i ve svazu 20 bomberů se stopama a osmi dpoprovodnejma letounama dělá v kokpitu kolem 40 FPS na průměr i se soubojema ve dvou kilácích a těsně nad zemí. Black Death jsem netestoval.
rudidlo napsal:
CCC ani .NET není třeba instalovat (pokud nechcete).
Já jsem stahoval tuším tu XT verzi. (první odkaz)
Já Rudidlo taky ,ale házelo mi to po restartu a po zapnutí že CCI.exe chybí po nainstalování Net frameworku to je v pohodě.Jinak to běhalo i bez problémů jen to házelo tu hlášku.
Defaultní instalace je tuším včetně CCC. To jsem vypnul.
57MH_Zvire napsal:
Potřeboval bych rychlejší CPU, ale nechce se mi tolik platit. 2,4 GHz je docela málo. Chtělo by to tak 3,2 GHz. NEjlíp celou mašinu novou.
No já nevím. Mám 1,8 GHz a myslím si, že to je akorát. Rychlejší procesor tam cpát v současné době nechci, poněvadž jsem si nekoupil akcie e-onu. Asi jsem nějakej divnej.
No s tím 2xSLI bych se zase tak moc neunášel, vzhledem k tomu že SLI nepřineslo to, co by mělo vzhledem k ceně. To měla ATI MAXXem mnohem líp vymakaný.
hm, tak teda to mam někde snad bug, při tom samym nastavení, teda krom konfigu nastavenýho na nvidii což by ale asi nemělo mít moc vliv, mam cca 23 FPS v tom BlackDeath a nejak podobne pri normalni hre.
obecne nemam problem ve hre kdyz jsem v nebi, problem nastane, kdyz kouknu dolu na zem, na lesy, vodu, mesto atd. a nejlip kdyz jeste priletim bliz.
mraky, ktery se tady resily se me nijak nedotykaj...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.