November 23 2024 08:22:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Proč to nelítám?
torr
no vidíš já bych si ji rád zalítal ale ještě ani jednou se mi nepodařilo se tam připojit.jestli se dnes 27.3 něco poletí tak po 20:00 můžu,takže stačí napsat ICQ nebo PM.

Rufu
V podstatě to vystihl LesníHU.
Nikde tady není přesný rozvrh,a návod jak si Liw zalétat.(nebo vyhrabejte původní vlákno a aktualizujte)
Neorganizovaný a ještě třeba nováček stejně nedostane to letadlo z nabídky které chce.(ty si rozeberou letky)
Ne každý má v oblíbených stránky letek(fučido,messiku kde je ten seznam co nějaká odkazová záložka tady na webu?)potažmo jejich TS.

Ps:Czechwar byl větší,náročnější-ale létal se každý den,mohl se bez problémů připojit kdokoli a nevadilo když to někdo zvoral.
Liw je tak trochu jen o československých letkách.

AH_Enty
Takový kratičký osobní názor:
Lítal bych rád, ale :
- k lítání se dostávám v 90% až po 22.00. Uspávání dětí a atd. To už je to rozjetý a navíc ten čas nedovoluje čekat cca 30 minut až se to rozjede.
- pokud bych se někdy přecijen k něčemu přimotal, tak je většinou problém s TS. Jak mi bylo kdysi sděleno, letky na svůj TS nikoho nepustí, by ten dotyčný mohl odkoukat strategii letky - ha ha ha, na co by mi to bylo.
A letět to sám bez TS je na hofno.

Takže hlavní důvod proč to ženáč jako já nelítá je čas, kdy se to letí. Ale třeba to s tím časem není tak hrozný, jak si myslím. .....

A proč lítám na serverech typu AH, HP, WT, BP....
- okamžitá akce, nečekám na spuštění
- můžu skončit kdykoliv, aniž bych zkazil všen akci
- i na těchto serverech jde nastavit obdobná atmosféra, když se pár lidí domluví na spolupráci.

EDIT: odmazání jednoho rýpnutí.
Upravil/a AH_Enty dne 27-03-2006 10:23

GC3_Chroust
Myslim ze info a pristup na TS 3.IAP/BAP je poskytnut hned jakmile o nej nekdo pozada..

TS Lionku je co vim pristupne uplne volne .)
Upravil/a GC3_Chroust dne 27-03-2006 11:00

GC3_Chroust
torr napsal:
no vidíš já bych si ji rád zalítal ale ještě ani jednou se mi nepodařilo se tam připojit.jestli se dnes 27.3 něco poletí tak po 20:00 můžu,takže stačí napsat ICQ nebo PM.

Podle me te takhle nikdo moc nahanet nebude...spis je lepsi byt kolem 20:00 v HL a sledovat COOPERATIVE ROOM , vetsinou pokud tam bude nekdo od 3.IAP/BAP, 310, 313 nebo Lionku tak se staci pridat, nebo se pripojovat rovnou na TS a zeptat se.

GC3_Messik
Rufu napsal:
V podstatě to vystihl LesníHU.
Nikde tady není přesný rozvrh,a návod jak si Liw zalétat.(nebo vyhrabejte původní vlákno a aktualizujte)
Neorganizovaný a ještě třeba nováček stejně nedostane to letadlo z nabídky které chce.(ty si rozeberou letky)
Ne každý má v oblíbených stránky letek(fučido,messiku kde je ten seznam co nějaká odkazová záložka tady na webu?)potažmo jejich TS.

Ps:Czechwar byl větší,náročnější-ale létal se každý den,mohl se bez problémů připojit kdokoli a nevadilo když to někdo zvoral.
Liw je tak trochu jen o československých letkách.

už je dlouho hotov mrkni do odkazy/rozcestník letek Mrknutí
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Tajpan
táto diskusia je velmi OT. Mrknutí
Lebo za všetko môže Tajpan. :lol:
A nelieta preto lebo nemá čas. :cry:

3BAP_Bugs
Toto vlákno som objavil až teraz preto len krátko:

http://www.czechl...8b70b91268

Chcelo by to zmenu názvu vlákna. netušil som, že sa jedná o LiW

http://3iap.org
Maxxis
nevim jsem tady dobre, chci si objednat rohílky po internetu :sm19:

MK_KaiN
Scorched Earth - COOP based system

Testoval jsem to Opičákem,tak o tom něco málo napíšu.
Mise se generuje tak že si vyberete éra která v misi chcete,zadáte waypointy,kudy a kam mají letět,a co na tom kterém vaypointu mají dělat.
Např.4 bombry můžete poslat oklikou přes celou mapu bombit město nebo fabriku(pokud rozbombardujete fabriku tak se v ní snižuje produkce,jo taky můžete ovládat co která fabrika bude vyrábět),můžete bombrům dát doprovod stíhačů,nebo je poslat hlídkovat nad vámi vybrané místo,a vzít si další stíhačky na volnej lov.Prostě můžete si misi naplánovat hodně do detailů.Což je super.Taky se snad dají ovládat i pozemní vojska,ale to už nevím jistě.Snad Opice by věděl.
Ukrutná nevýhoda spočívá v reportování misí,to může dělat jen admin.To znamená mu to poslat a on to tam musí hodit.

rudidlo
Maxxis napsal:
nevim jsem tady dobre, chci si objednat rohílky po internetu :sm19:
Nejsi. Soudě podle tvého avataru, tady dostaneš maximálně tatarský biftek.Úsměv

http://silicon-remarks.blogspot.com
clone9cz
CZ_Klokan napsal:
LesniHU napsal:
CZ_Klokan napsal:
Když na to tak koukám,zobrazeno 85,odpovědi 5.Asi to naprostou většinu lidí vůbec nezajímá.
Coz je mozna prave ten duvod, proc to nelitaji Úsměv.

Jj,jen se tomu divím.Hrál jsem online poměrně dost her,ale v žádný není nic takovýho jako v Ilovi.Možnost koukat na mapu,naplánovat misi,odletět to,vidět výsledek,postup fronty,to je jeden z nej "módů" na hru co jsem kdy a kde viděl.Tak se tomu divím.Možná ani Oleg netušil že se tohle bude s Ilem lítat.

tos toho nevidel, klokanku :hoper:
koukni sem http://www.wwiion...
:sm38:

http://www.wwii-illusion.net
AH_Cutora
ja mam sotva cas na normalni litani, natoz jeste pravidelne organizovane coopy s tim vsim kolem ....

3BAP_Cassius Chaerea
clone9cz napsal:
tos toho nevidel, klokanku :hoper:
koukni sem http://www.wwiion...
:sm38:
Kdyby se za to neplatilo a byla tam východní fronta, bylo by to dobré. Takhle to sice je dobré, ale bohužel to raději oželím.

MK_KaiN
Jj viděl,už jsem přemýšlel že bych zkusil,první měsíc je snad zdarma sem někde četlÚsměv

3BAP_Cassius Chaerea
AH_Cutora napsal:
ja mam sotva cas na normalni litani, natoz jeste pravidelne organizovane coopy s tim vsim kolem ....
A kdy už konečně bude to SM3 Šklebící se ?

AH_Cutora
3BAP_Cassius Chaerea napsal:

Ani nepripominej, tou brzdou jsem zase ja ... jeste jsem nedorazil svou cast kodu Smutný

1stCL_Fucida
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
AH_Cutora napsal:

Já "slyšel" něco o tom, že se na "SM3" již poměrně usilovně pracuje, byť zatím nebude ovládána automatickými systémy, ale ručně....ale zatím pšššt Mrknutí
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_OTU_oblak
Fuči....:hoper::sm46::sm38:

ale pššššt ÚsměvŠklebící se

3BAP_Cassius Chaerea
OFICIÁLNÍ TS PRO RED PILOTY NA LiW

Jelikož se dost často slejzáme na tomhle TS tak jsme z něj teď udělali oficální TS pro RED stranu na LiWu. Doufám že to nikomu nebude vadit
adresa 212.71.178.196
heslo 75
Jsou tam tři veřejný kanály(VVS Lions War 1-3) pro lidi mimo 3.IAP/BAP co si chtějí zalítat tuhle válku za tu "dobrou" stranu.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,391 návštěv