September 20 2025 23:30:28
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Target for Today
hawk
komentar od bombera; tvurce

Somethings are just impossible to achieve with the present game engine code... a reasonable approximation is the best that can be done...

I took the stance that no one wants to be manually switching from horizontal to vertical every few seconds to establish a plot, so I have the horizontal and vertical positions of the enemy bomber plotted at the same time.
The contact signal is either to one side of the centre line or the other, telling you which direction to turn to and the signal either starts above or below the centre line telling you if it's above of below your present alt.

Because there's no ground controller talking the nightfighter pilot to his intended victim.. I've up'ed the range to 20km... trust me it's bloody hard work even at that range, but the testing on a moving target will determine if it needs reducing.

300m... is too short a distance at the speeds you're going at.

As for downloading and testing, this will be to a select few, luckily you're one of them.

Simon

1stCL_Fucida
graficky hezké
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 08-10-2006 01:08
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_Volume
hmmm graficky? a co ten neptun? to je věc, ktera se v simech objevuje běžně, že?

1stCL_Fucida
Ten mód umí to a ten zas dohle - a dohromady nedělají nic Úsměv. Takže tenhle má Neptuna.

Když jsem se snažil získat v diskusi zde nějaké podklady, které by alespoň částečně podepřely velmi zvláštní letový model TW, tak diskuse jaksi vyšuměla ( https://vwings.net...owstart=60 ). Dokud nedostanu odpovědi, tak jsem prakticky k čemukoliv v TW absolutně skeptický a tohle pro mě není nic, než jen další ze stovek screenshotů, kterými nás zaplavuje hrstka fandů TW. Připomíná mi to situaci, kdy jsem si před 15ti roky prohlížel katalogy Lega.

hawk
co ma jeden mod ma i druhy, pokud se mu to hodi do kramu, na vety v tomto stylu jsem vylozene alergicky...

Bohuzel o FM toho nevim zas tolik, abych s tebou mohl vest debatu na urovni a manoce se jaksi ztratil ...

LesniHU
hawk napsal:
komentar od bombera; tvurce

...
Because there's no ground controller talking the nightfighter pilot to his intended victim.. I've up'ed the range to 20km... trust me it's bloody hard work even at that range, but the testing on a moving target will determine if it needs reducing.
...
Znamena to take, ze bombardery budou mit v zadnim strelisti sestnact kulometu, protoze je hodne obtizne ubranit se se ctyrmi?!!

313_Volume
ja tam vidim poznamku o moznosti to zredukovat....taky se uvidi, co bde dal, treba se objevi pozemni kontrola na servru a pak by to mohlo jit zpátky na 3500m

1stCL_Fucida
hawk napsal:
co ma jeden mod ma i druhy, pokud se mu to hodi do kramu, na vety v tomto stylu jsem vylozene alergicky...

Bohuzel o FM toho nevim zas tolik, abych s tebou mohl vest debatu na urovni a manoce se jaksi ztratil ...

každý je alergický na něco jiného :). Já třeba vůbec nemusím zasílání screenshotů z vývojových prací na 3D modelech. Snad jedině s výjimkou map - třeba mapa Slovenska ve FB, nebo teď ta nová Afrika. Co se vlastně dá vidět na takovém screenshotu letadla? Jakoby nás snad měl obrázek Fw 190 posadit na zadek. Tohle ale rozhodně nespojuj s nějakou averzí k TW, nemám to rád ani ve FB, tvůrci Avie jistě potvrdí :). Ale v poslední době se to snažím alespoň nijak nekomentovat, jenže komunita kolem TW chytá snad ještě snadněji, než ta kolem FB.

Nejen Manocem živ je člověk. Všiml jsem si, že na WB fóru se do mě obul RedBull, nebo někdo ze staré 312 - ať nám vysvětlí, jak to tedy je, právě on. Jo a mimochodem, až někam budete kopírovat nějaké mé teze, tak bych poprosil, abyste mě na to aspoň upozornili, abych se mohl případně aktivně bránit a obhajovat.

Samozřejmě ale nesouhlasím ani s LesnimHU - nedomnívám se, že by bylo správné do zadní věže dodat hned 16 kulometů proto, že bude u Fw 190 zlepšen radar. Domnívám se totiž, že k eliminaci této výhody by mělo v klidu stačit 8 kulometů, ale raději v ráži 12,7mm. Předpokládám, že do hřbetní věže by se mohlo dostat kvarteto Hispanos :).
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 08-10-2006 13:15

313_Volume
njn...nikdy to nebude dost dobrý

hawk
promin, citoval jsem te na simulatorech jen proto, abych treba manoceho nalakal sem, protoze tohle forum nesledoval. Je pravdou, ze nejen manocem ziv je clovek, ale prave manoce TW rozumi nejlepe. Rebull zrejme nema zajem navstevovat toto forum, muzes si s nim o tom zkusit povykladat na simulatorech, jestli chces ovsem.

Ja mam prave WIP screeny rad, davaji mi moznost nahlednout do vyvoje, jak prace postupuji co to obnasi atp. Obvzlast u TW, ktere je zamerene na sdileni informaci a vyvojovych postupu, tohle povazuju za dulezite.

Ja jsem ten radar netestoval, zatim ho zrejme testoval pouze bomber, tudiz nevim co ho vedlo k onem 20km, ale on je bombardovaci pilot, takze urcite neni jeho zajmem zvyhodnit stihacky, kazdopadne to ponekud nabourava tvrzeni, ze se TW snazi jit cestou maximalni reality, ale uvidime. MInimalne Hanis by mel dostat alpha verzi radaru k otestovani, ja imho ne, posledni dobuu jsem se moc neangazoval...
Upravil/a hawk dne 08-10-2006 16:31

313_Volume
ja nemam TW ani na kompu (na NTB tady na ostrove, doma na desktopu jo).....jen me bavi delat modylky Úsměv
az to bude hotove, mozna se proletim...
jen se me nelibi, jak to vsichni zahazuji spinou...tady neni nadseni pro vec..polaci vycitili moznost a jelikoz nic nemapuje polsko-rusko 1920 a pak start WW2, dali se do toho a tvori vlastni mod....holt spolehaji, ze se TW nekdy rozjede...taky bych radeji delal na sturmu, ktery slape, ale tam je to trosku jine, je to profi a o penezich a pravdepodobne i o terminech...a ja delam jen ve svem volnem case, ne na zaazku a ne na terminy...v TW si kazdy muze prispet troskou do mlyna...mozna se pak docka, az to bude upeceno

hawk
bohuzel to dopeceni, zalezi na M9S ...

313_Volume
snad zas někoho nenaštvu Úsměv

[img]http://i108.photobucket.com/albums/n40/lumino1/045.jpg[/img] is not a valid Image.

313_Volume
snad ty odkazy poběží...video je malé, nenjsou vidět detaily...ale i tak..
http://homepage.m...er245.html
jeden alarmstart

http://homepage.m...er246.html
a hlidka nad Doverem s BBC late night show Mrknutí

313_Nevo
Ked uz som Targetware spominal, tak sem postnem taky maly objav Šklebící se

target4today.co.uk
Upravil/a 313_Nevo dne 22-02-2012 07:33
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

jakanu
313_Volume napsal:
snad zas někoho nenaštvu Úsměv

[img]http://i108.photobucket.com/albums/n40/lumino1/045.jpg[/img] is not a valid Image.

hezké Úsměv

https://sites.google.com/site/flagcounter/
Upravil/a jakanu dne 23-02-2012 07:03

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,061,933 návštěv