March 06 2026 16:31:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 17

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,760
· Nejnovější pilot: 310_Raptor
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Bezva smrt
Tajpan
Velmi, velmi podobná vec.
3.IAP vz Lioni. Po taktickom ústupe LW, Šklebící se , hladám s I16 nejaké bf-ko.
Nikde nikdo, už ani v 7200 metroch nie je žiadna F2-ka. Úsměv Nakoniec došlo palivo. Mám cca 5000m tak plachtím domov. Napadla ma blbosť. Začnem klesať a naberať rýchlosť. Ked sa začne stroj otriasať ,vyrovnám a začnem stúpať. A vyskočím. Ako sa tak kochám zimnou prírodou, začujem motor išaka. Kolega, pravdepodobne. Omyl... to len išačik sa vrátil k pánovi. Hodný pejsek. :sm25: :sm30: Ako tak prerazil moje šnury na padáku, odtrhol si krídlo, začal horieť a celou tou radostou , že našiel svojho pána, vybuchol. Vyděšený :yes:
Ak si to dobre pamätám, tak toto bola jediná strata pilota 3.IAP v tomto súboji. :sm19::sm54:

Na offline . letel som vo formácií Fw190 s bombami na Krasnodarsk. :jamamoto: Načapali sme Pe2. Ale boli vo výške. Tak začala celá skupina stúpať. Neskoro som začal stúpať a nevšimol odhodené bomby od Fw190. Pekne medzi oči. :sm54:

Bretis
Pristavam na CV, uberu rychlost, dam klapky a rikam si, je cas vysunout hak....a ja blbec sem slozil kridlaŠklebící se

313_OTU_oblak
mno...pěkné screeny jsem někde viděl...wildcat se dostal do kleští zer tak složil křídla...udajně je to ve střemhlav rychlejší...ale stihl je zas nandat...

313_Gryzlov
Potkali se u Kolína ...

[img]http://vwings.czechlions.cz/upload/Lilja/001.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://vwings.czechlions.cz/upload/Lilja/002.jpg[/img] is not a valid Image.

... a nic se jim nestalo Úsměv
Upravil/a 313_Gryzlov dne 17-03-2006 18:55

Lucka
Jo jo, ale bylo to doslova křídlo proti křídlu Mrknutí

Bretis
Lucka napsal:
Jo jo, ale bylo to doslova křídlo proti křídlu Mrknutí

Kdyz utocis na pristavajiciho IARa, Ti to nevyslo a zarvali sme oba:rolleyes:
OTU_oblak napsal:
mno...pěkné screeny jsem někde viděl...wildcat se dostal do kleští zer tak složil křídla...udajně je to ve střemhlav rychlejší...ale stihl je zas nandat...

Tak to sem nedal:no:

Lucka
Bretis napsal:Kdyz utocis na pristavajiciho IARa, Ti to nevyslo a zarvali sme oba:rolleyes:

Ano, vzpomínám si. Bylo to na Krymu. Na mapě jsme byli sami dva a oba velmi dobře víme, jak to bylo. Opravdu chceš, abychom to tady dopodrobna probrali? Možná bych ještě někde našla i track, zachycující celý průběh souboje. Pokud ho najdu, mohu ho sem postnout

Jinak jsem Ti kdykoliv k dispozici. Řekni si kdy a kde Úsměv
Upravil/a Lucka dne 18-03-2006 10:41

Bretis
Co rozebirat? Ze sem byl u zeme s IARem? Byl to muj cca druhej let, tak sem zdrhal do acku, no a?Šklebící se
I-16 500m nad zemi neutocim, litat neumim, ale sebevrah nejsu, tak proc bych se nabizel? Taktika je ruznorodaŠklebící se
Postni to sem, ukaz seMrknutí....kazdopadne se jednou litat (mozna naucim), do te doby mas mou sestou k palbe pripravenouCool.....kdyz nezdrhnuŠklebící se

Lucka
Cool

311_Liboch
Při poletu na WC, mě v A-8 přelízla P-47 a PK. Než letadélko dopadne ze 4km, jdu si dolít. A jaké překvapení po návratu. Asi km nad zemí explose a ENEMY AIRCRAFT DESTROYED. :sm4: Dokonce mi i někdo pogratuloval. 10 bodíku se mi připsalo. Bohužel jsem nenahrával.:sm39:

JG1_Polko
Taaaak to hej ... mam tiež príhodu ... letíme vo formácii ja a ešte dvaja z našej letky ... máme cover naších HE-111 a keďže boli ďaleko snažíme sa ich dohnať ... v tom sme zbadali 4 spity (tuším že chalani z 312) ako letia proti Henkelom a otáčajú na ich 6tky ... ja som sa spustil z prevýšenia a v dive som si vybral jedného spita čo rozmieňal HE na drobné ... on ho podletel a ja za ním ... spit pekne v zameriavači ja úsmev od ucha k uchu a zrazu black screen ... (okrem toho že som si ponadával) som mal oči vypleštené a nechápavo čumel čo sa deje... track ukázal že spit keď rozmenil bombra a obaja sme ho podleteli ... kúsky bombra popadali na moj stroj a okrem pilota zdecimovali všetko čo bolo funkčné (wrrrrrr)

A druhá podivnosť sa stala I/JG1_Gulle-ovi ... pri zostrele nepriatelského lietadla ho zabil odhodený prekryt kabíny z poškodeného súperovho lietadla

www.jg1.sk
rudidlo
JG1_Polko napsal:
A druhá podivnosť sa stala I/JG1_Gulle-ovi ... pri zostrele nepriatelského lietadla ho zabil odhodený prekryt kabíny z poškodeného súperovho lietadla

Jestli Ti sověti nemají specielní výcvik odhazování kabin Úsměv. No jo, ale co odhazují v Ratách ?

http://silicon-remarks.blogspot.com
j4ck41
rudidlo napsal:
JG1_Polko napsal:

Jestli Ti sověti nemají specielní výcvik odhazování kabin Úsměv. No jo, ale co odhazují v Ratách ?

flasky od vodky anebo zahnedly spodky? oboje je docela smrtici :sm43:

Pavel
rudidlo napsal:
.... No jo, ale co odhazují v Ratách ?....

Boční dvířka v pěkně naostřenýma hranama :sm2:
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-03-2026 12:24
večerníček z třetí říše https://youtu.be/.
..N8z5guABCb

29-01-2026 21:13
Každá dobrá snaha se počítá! :-)

28-01-2026 08:45
Oslava doma vyrobeným rámenem se počitá? Úsměv https://imgur.com.
..

27-01-2026 16:56
Mám někde doma konzervu s kaki. Bude to stačit?

26-01-2026 19:44
Kdo má doma saké nebo něco japonského (a vlastně klidně i korejské sodžu) - tak zítra by se dožil 106 let Hirojoši Nišizawa...

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

39,583,964 návštěv