Střelba do pilotů
|
Jirka |
Přidané 10-03-2006 09:59
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Wardogu, nevím jestli několik hodin, spíš si sem tam podle času zaskočím a většinu toho ani nemám chuť číst. Někdy ,jako je třeba tento týden, jsem tu mockrát za den, jindy se sem třeba celé dny nedostanu.
Nejlepší je, když je tu nějaký ten flejmík nebo živější diskuse, to je pak co číst, protože výměny názorů o tom, že někdo někoho nějak divně dostal , nebo jestli nějaké letadlo lítá tak a tak mě už nijak neoslovují.
Díky vyšší moci za existenci lidí typu rudidla.
I to lítání vidím poslední dobou spíše jako činnost, ve smyslu, že se tatíci, kteří uspali své děti a zaopatřili své manželky, sem tam večer sejdou u pécéčka místo v hospodě a v klídku pokecaj a polítaj.
Přece jenom po těch letch zuřivého kvedlání a boje za cokoliv se u mě něco změnilo. Už je to o něčem docela jiném. A je to fakt výrazně lepší. Doporučuju všem. Tím nemyslím tu krizi středního věku samozřejmě.
|
|
|
|
Flym |
Přidané 10-03-2006 10:22
|
Nováček
Příspěvek: 32
Založený: 30.09.05
|
máš "recht" Vogone |
|
|
|
Wardog |
Přidané 10-03-2006 10:34
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 327
|
Nojo,ale uspat děti,zaopatřit manželku a jít si sednout k PC,to už samo o sobě je na Železnej kříž ne?
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 10-03-2006 10:38
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
Wardog napsal:
Nojo,ale uspat děti,zaopatřit manželku a jít si sednout k PC,to už samo o sobě je na Železnej kříž ne?
Uspat děti, zaopatřit manželku a mít volno? No tak takhle jednoduché bych to chtěl taky mít. |
|
|
|
Wardog |
Přidané 10-03-2006 10:41
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 327
|
rudidlo napsal:
Wardog napsal:
Uspat děti, zaopatřit manželku a mít volno? No tak takhle jednoduché bych to chtěl taky mít.
No,jednoduše....a když jsou seriály,tak stačí jenom uspat dítě........ |
|
|
|
Jirka |
Přidané 10-03-2006 11:12
|
Uživatel
|
S těma seriálama jsi to vystihnul přesně. Protože ve dnech kdy běží v televízi nějaká z těhdle věcí jsem mou ženou k počítači doslova vyhazován.
Rád bych chtěl tedy touto cestou, na tom to místě poděkovat všem, kdo se na tvorbě těchto nekonečných seriálů podílejí. Vždyť vy, vážení tvůrci ani nevíte, jak nám, virtuálním pilotům, tím pomáhate. Přeji Vám hodně sil a dostatek fantazie. A kdyby ste s tím ještě tak pár let vydrželi, tak by ste mě tím udělali fakt vobrovskou radost. Zkuste to alespoň do tý doby, než někdo natočí pokračování DžejÁra. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 10-03-2006 11:19
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
No jak tak obcas neco zahlednu tak nejde o fantazii ale o grafomanii, takze je spise na miste prat pevnou ruku a kvalitni klavesnici
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 10-03-2006 11:19
|
Diskutující
|
Jen tiše závidím. |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 25-04-2006 21:48
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
měl bych věc do diskuze a rád bych znal váš názor kolegové piloti....tak jsem kroutil na stalingradu v La5F a jedno befko si myslelo že mne dá i v zatáčkách...no jakmile jsem ho trochu osolil a zahnal do úzkých tak rozsvítil navigační světla a dvě befka přifrčely a sundaly mne dříve než jsem mohl dílo dokončit...nevím, pochopím rozsvícení nav. světel u letiště kvůli přehlednosti, ale v boji? setkávám se s tím již po několikáté že si takhle někdo přivolává pomoc (teda...moje zkušenost je taková že se takto volá horní patro befek na bum a zum taktiku)....no nevím, jsem z toho rozpačitý. Mít horkou krev, tak bych mu dal doživotní BAN na AH....ale nelíbí se mi to. Je to běžná praxe kterou jsem u red nepostřehl a dělají to obě strany?nebo je to způsob volání coveru??to bych radši vypnul na serveru navlights natvrdo než toto...no nevim. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 25-04-2006 22:35
|
Uživatel
|
Tak se příště na nějaký zkoumání toho, proč nějakej bambula svítí vykvákni a střílej dokud máš co.
Mimochodem, já když svítím, tak je to jenom proto, abych si přivolal pomoc, nebo abych si přivolal nepřítele, když se cítím moc osaměle. |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 26-04-2006 00:43
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
313_OTU_oblak napsal:
měl bych věc do diskuze a rád bych znal váš názor kolegové piloti....tak jsem kroutil na stalingradu v La5F a jedno befko si myslelo že mne dá i v zatáčkách...no jakmile jsem ho trochu osolil a zahnal do úzkých tak rozsvítil navigační světla a dvě befka přifrčely a sundaly mne dříve než jsem mohl dílo dokončit...nevím, pochopím rozsvícení nav. světel u letiště kvůli přehlednosti, ale v boji? setkávám se s tím již po několikáté že si takhle někdo přivolává pomoc (teda...moje zkušenost je taková že se takto volá horní patro befek na bum a zum taktiku)....no nevím, jsem z toho rozpačitý. Mít horkou krev, tak bych mu dal doživotní BAN na AH....ale nelíbí se mi to. Je to běžná praxe kterou jsem u red nepostřehl a dělají to obě strany?nebo je to způsob volání coveru??to bych radši vypnul na serveru navlights natvrdo než toto...no nevim.
alespon ja osobne se vrham na svitici jako na rusaky, ze mas opacnou zkusenost, to ti nebudu vyvracet
... a kdyz naky to befko koupi Mk108, tak je to jen proto, ze mi nedalo predem vedet o rozsviceni pozicek, de facto jeho problem:sm49:
EDIT: oleg muze za to, ze ty pozicky svitej jak vanocni stromecek, takova rozsvicena TB3 nejde pri celnaku poznat od he111 ... taky to pekne koupili AIcka na CW stoosmickama
Upravil/a clone9cz dne 26-04-2006 00:46
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 26-04-2006 06:37
|
Uživatel
|
clone9 - jojo, souhlas, bude to na obou stranách
takže ty prostě někoho zoomneš a pokud nezorzsvítí (nebo tě neosvítí) tak ho bufneš s Mk.108. Mno, za to by jsi měl válečný soud Ale proti gustu... |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 26-04-2006 07:37
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Kdysi dávno, ještě ve WarBirds, bylo puštění červeného kouře skutečně znamením "vzdávám se". Dnes nic takového neplatí. Ať si svítí pro mě za mě sebevíc, aktuální stav nepřítele hodnotím podle jiných věcí, než jsou pozičky
Létej LiW, tam je blikání zakázané a ohodnocené ztrátou bodů a snížením FairPlay faktoru.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
313_Volume |
Přidané 26-04-2006 08:06
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 408
|
fuči, to jako, když jsu na finále na LiW a svítím, ať se neposrážíme na okruhu, tak mi ubejvají body? :uhoh: |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 26-04-2006 08:36
|
Diskutující
|
313_Volume napsal:
fuči, to jako, když jsu na finále na LiW a svítím, ať se neposrážíme na okruhu, tak mi ubejvají body? :uhoh: Snižuje se Ti FairPlay index a od toho odvíjejícíse bodové ohodnocení.
Předpokládám, že tyto informac pocházejí ještě z mého překladu:
http://czechlions...tml#points |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 26-04-2006 08:37
|
Uživatel
|
aha, takže na LiW nesvítit |
|
|
|
Jp- |
Přidané 26-04-2006 10:06
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
Hele fuči nepleteš si nav a landing světla? Já osobně blikam na liw statečně zvlašť při řazení, ale, že by mi to ubíralo fairplaybody to sem si nevšim |
|
|
|
Hoper |
Přidané 26-04-2006 10:26
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
na cw (a předchozím systémech) si při rozsvícení poziček musel do x minut přistát, jinak ti to PAK začalo strhávat body ...
jinak Oblaku, tuhle jsem si taky jako trouba myslel, že mi někdo bliká na znamení, že se vzdává
a ono prdlajs - když není nad svým letištěm a svítí, znamená to jen jedno - volá o pomoc
Takže rozstřílet na sr- kousky a zdrhat |
|
|
|
ECL_Bulldok |
Přidané 26-04-2006 10:28
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 122
Založený: 19.12.05
|
313_OTU_oblak napsal:
měl bych věc do diskuze a rád bych znal váš názor kolegové piloti....tak jsem kroutil na stalingradu v La5F a jedno befko si myslelo že mne dá i v zatáčkách...no jakmile jsem ho trochu osolil a zahnal do úzkých tak rozsvítil navigační světla a dvě befka přifrčely a sundaly mne dříve než jsem mohl dílo dokončit... .
Víš tohle většinou používám, když si volám pomoc přes TS a nemůžou mě zaboha vidět... dost to pomáhá v orientaci (navigační světla):sm13: |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 26-04-2006 11:43
|
Uživatel
Příspěvek: 941
|
Hoper napsal:
na cw (a předchozím systémech) si při rozsvícení poziček musel do x minut přistát, jinak ti to PAK začalo strhávat body ...
Obecně rozšířený bluf |
|
|