Koukal jsem znovu, těch fotek je v knize hodně, ale fotka jeho letadla pro kamufláž tam pořádně není. Stojí občas u svého letadla, nebo je v kokpitu Mustangu, ale buď detail a nevidíš celé letadlo, nebo stojí před či u letadla a letadlo není samozřejmě tím hlavním cílem.
Třeba piloti perutě před letadlem, Fajkus před letadlem, se zbrojířem, nějaký kolega.
Co by tam bylo k vyrobení jsou nápisy pred kabinou, mají popis kdo je pilot, kdo mechanik. Všechno černobílé, samozřejmě.
Možná ale, že odborník jako ty, by z toho dokázal něco udělat. Kamufláž bude beztak nějaký standard, to spíše detaily se budou lišit.
Přidám jednu nebo dvě fotky k vysvětlení co tím vším myslím, snad to nebude vadit, ale teď nemám čas, tak hned jak to půjde.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.