Já kupoval i7-12700K před cca rokem a dal do něj DDR4 páč DDR5 byly jednak příliš drahé a jednak nepřinášely nic moc výkon navíc. Moc to aktuálně nesleduju, ale dnes je pravda situace určitě lepší, DDR5 jsou nyní o něco výkonnější a také asi levnější než před rokem. ALE pořád bych řekl, že za ty peníze navíc za samotné paměti a desku to není nárůst výkonu, jaký bych očekával. Pokud bych na DDR5 měl finance, určitě bych jim dnes dal přednost, ale pokud bych měl napjatý rozpočet s klidným srdcem bych bral rychlé DDR4.
NS430 inoperable. Not in 2D neither 3D
Exported displays
DCS won’t start on a PC with CPU with more than 32 CPU threads.
Sporadic stuttering in 2D and VR
Ka-50: IT-23 display is colored.
Supercarrier. Signal wands lights and Hold back bar are invisible
Supercarrier: there is no picture on LSO displays
Display issues with a limited set of VR devices
Supercarrier. Signal wands lights and Hold back bar are invisible
Dedicated server doesn't start automatically first time after update, hoster have to launch server manually by clicking on “start” button for mission or server itself in web GUI
Rare occasion of stretched cockpit resolution happens randomly on first simulation launch
Motion Blur causes blue/black 'fog' (in single-thread only)
DCS mod švédských pozemních jednotek se rozrostl o techniku dálších států, především o chybějící ruské PVO Pantsir S1 či US raketomet Himars. Ale je tu i spousta nových lodí a čínské PVO. https://www.curre...Upravil/a magot dne 18-03-2023 21:09
Od posledního Update se mi DCS při hraní cca od 15 do 60 minut nejdříve začne přikusovat pak se mi screen stáhne za dvou monitorů na jeden a posléze úplně spadne. Není možné otevřít crash log bo je ZIPu a poškozenej. Má někdo podobný problém ???
Od posledního Update se mi DCS při hraní cca od 15 do 60 minut nejdříve začne přikusovat pak se mi screen stáhne za dvou monitorů na jeden a posléze úplně spadne. Není možné otevřít crash log bo je ZIPu a poškozenej. Má někdo podobný problém ???
Díky za info.
Pokud jedeš na poslední MT verzi, tak ta zatím trpí postupným snižováním FPS v čase kvůli přibývajícím kráterům po kanónech. Momentálně to je vedené jako known issue, tj. pracuje se na tom. Řešením je odpojit se od serveru a připojit se znovu. Snad to brzy odstraní.
Tak jsem našel tento problém ... Systém Windows úspěšně diagnostikoval stav nedostatku virtuální paměti. Nejvíce virtuální paměti spotřebovaly tyto programy: DCS.exe (11676) – spotřebováno 37458685952 bajtů, SR-ClientRadio.exe (9416) – spotřebováno 219566080 bajtů.
Zkouším různé nastavení virtuální paměti a uvidím. Dělá to hlavně v MP na mapách Kavkazu a Sýrie.
To je cca 35GB využité DCS:W Já mám 64GB RAM a stránkovací paměť vyplou.
JJ taky jsem měl 64GB RAM a vyplou virt paměť, ale potřeboval jsem dát 32GB do další bedny. Nastavil jsem PC, aby se o virt pamět staral systém a takhle to dopadlo !!!
Zajímavé je, že většinou je to jen rezervovaná nevyužitá paměť. Toho jsem si všiml už dávno. Myslím, že tam mají něco se správou paměti.
Určitě si to nedokáže promazat nepotřebná data. Dneska jsem nechal spravovat windows dvě místa pro virtuální pamět a to na systémovém disku a na disku kde mám DCS. Dvě a půl hodiny jsem poletoval A-A i A-G trénink a vše ok. Akorát ta vIrtuálka pořád rostla až na 48GB.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.